Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefana0909

Referitor la sexul copilului, mie la eco de trim. 1 mi-a pus intreabarea daca sa se pronunte sau nu, fara sa o intrebam si ne-a spus ca 50 si ceva% este baietel. Cred ca mai are si ea momente si momente...
Oricum, baietelul sa fie sanatos! Acum trebuie sa va ganditi la nume

14+

Sper ca a glumit cu asta; sansele sint de 50% sa fie baiat si 50% sa fie fata asa e de cand lumea, nu trebuie sa se uite un dr cu ecograful la bb ca sa spuna asta!!!

Happy Mom si S21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Multumesc de felicitari, fetele!

Pai nu ia de la nimeni, Stefana. Acum imi aduc aminte ca mi-ai spus ca nu ti-a luat nici tie nimic. Eu planificasem sa merg cu bomboane, ceva, dar m-am grabit si nu am avut timp sa cumpar. Cred ca nu i-a fost prea ok ceva, nu stiu ce, caci mi-a spus ca de acum o sa merg doar la dr meu. Tie ti-a spus sa-ti faci programarea pt mofo de trim II tot la ea? Oricum eu o sa sun sa-mi fac programarea pt cea de la 32 de saptamani tot la ea pt ca mi s-a parut foarte buna profesionista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana acceasi problema am si eu cu kilogramele , de la o zi la alta cantarul imi devine tot mai dusman

dana te asteptam cu vesti bune..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Felicitari pt carucioare, nu mai stiu care cum si le-a mai colorat

Imi pare rau pt catelusi, ador animalele , dar o sa le treaca.

Diana tocmai am facut livrarea martisoarelor, a venit fratelo sa le ia, erau pt nepotel la scoala ....am uitat sa fac pozeeeeee...si am zis sa nu uit, off ce gravida-s

INTERZIS POFTICIOSILOR

Cineva a facut cartofi frantuzesti sapt trecuta, astazi fac si eu ca mi s-a facut pofta

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna ziua doamne frumoase!

Irina felicitari pt baietel!Sa va traiasca, sa fie sanatos!

Dana multa sanatate catelului tau!

Eu am papat icre inca de la inceput...soacra mea face cele mai bune icre Nu mi-am pus problema ca nu am voie, noroc ca am imunitate la toxo ca altfel ma apucau temerile.

Si asa am citit aseara despre Listeria si am vazut ca nu e de gluma cu ea. Eu sunt absolut innebunita dupa branza veche de oaie, de la ciobani. (cu lapte nepasteurizat, evident)

Dar cred ca e cazul sa renunt pt ca e [periculs
Mie mi-a iesit negativa analiza de Listeria, dar nu spun ca am anticorpi sau nu.

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

De cand sunt pe sarcina consum multe lactate, mi-am facut si cont la un cioban recomandat de fratelo (e medic veterinar) care vine din sat la Tm cu lapte, e foarte gras si bun. Branzeturi imi aduce tot fratelo, consum pt calciu, la fel si oua. Nu am de gand sa renunt la ele, dar sunt preparate termic si nu-mi fac griji. Mi-a zis si frate-miu sa stau pe curul meu si sa nu dau in ipohodrism , atata timp cat sunt preparate e f bine pt bebe. Si eu am incredere in el, ca e cel mai bun medic din zona

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Multumesc fetele abea astept sa ii treaca ca nu imi place deloc de el asa morocanos si somnorila .
Ele si al meu a avut o ciuperca de piele prin septembrie si tocmai la sf lu decembrie ia trecut. La fel ii facea sotu baie la 2 zile cu Imaverol si inca un sampon nu mai stiu cum se numea. II cadea blana se scarpina f rau si facea rani unde ii cadea blana. Nu i-am mai dat boabe si usor usor si-a revenit. I-am facut numai ciorba.
La 3 ma duc la doc vin cu vesti dupa.

20+
Dana

Asteptam sa ne aduci vesti bune, Dana!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Bobitza din pacate listeria e ca salmonela sau gripa. Nu devii imuna la ea. De cate ori o intri in contact cu ea de atatea ori o faci. Dar e f f rara asa ca daca ne mai abatem fara sa vrem cu una cu alta nu cred ca e cazul de paranoia. Oricat de atente am fi tot mai scapa cate ceva in general e bine sa mancam si sa bem de surse sigure.
Olimp nu trebuie sa ne facem atatea griji. Pe mine ma cearta si stramba din nas Dr pt greutate ca de fiecare data cand il vad ii zic ca as vrea natural. Se tot uita la mine si ma intreaba de inaltime si de greutate..marti s-a uitat lung la sot si l-a intrebat de inaltime si greutate(am noroc ca si el e destul de mic pt un barbat 1.72). Pana acum a zis ca nu vede nici un motiv pt care nu as putea sa nasc normal doar ca trebuie sa am grija mare la greutate .. nu mai mult de 11-12 kg si eu sigur sapt asta am cel putin 6 in plus daca nu dospesc iar. Eu sper sa nu ma umflu cu apa ca nu o sa ma lase ...dar daca nu ma lasa asta e. Nasc cu cezariana . ..si asa mi-a zis ca daca vreau natural el nu m-am sfatui in nici un caz sa fac epidurala si mi-a cam scazut entuziasmul (sunt o lasa cand vine vb de durere)
Asa cum zicea si Ana ..daca sunt oameni de pe strada e una dar cand se leaga cadrele medicale de tine te simti nasol...te descurajezi.

Delia nici eu nu am facut poze in nici un an. O sa vad de data asta poate reusesc.

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mai fetelor, ma puteti ajuta putin?

Mi-au venit analizele de urina si se pare ca sunt sanatoasa tun. Eu banuiam o infectie urinara pentru ca ma jeneaza la pipi de la ce ar putea fi? Am observat ca Ph-ul e 6.5, intervalul avand limita normala la 7. Ar putea fi de la un PH ridicat?

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Happy, eu aveam aceasta senzatie de la candida. Nu spun ca asta ai tu, dar eu asa am patit.

Poate ar ajuta un examen de secretie.

Pup!

15 +

Mergi la inceput