Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Happy eu cred ca danseaza bebitza de zor pe vezica ta
Si eu mi-am dus azi la laborator urina pentru urocultura si sumar de urina tot din cauza ca simteam durere in partea de jos si ma duceam f f des la pipi, ieri n-a mai fost atat de evidenta problema, dar azi eram in masina si efectiv mi-a dat un sut/pumn in vezica de am crezut ca ma scap pe mine

Happy Mom si S21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Apropo de chestia asta, la sarcina precedenta eram cu sotul prin mall prin S34-35 si bb era tot asa f jos, coborase mult si in ziua aia numai pumni in vezica mi-a dat, boxa la ea de mama focului si desi stiam ca nu mai e strop de pipi in vezica, la fiecare lovitura mai puternica eu simteam ca ma scap pe mine si repede alergam la baie Cred ca am stat o ora numai pe langa toalete, cum ieseam, mai mergeam un pic, nu ne hotaram unde sa mancam ca eu iar ii ziceam: "Trebuie sa merg la baie ca fac pe mine!!!" si el: "IARRRR?!"

Happy Mom si S21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, eu inca iau Utrogestan...nu stiu ce sa zic cu recoltarea de secretie...

Yvyana, asa sunt si eu acum. As sta pe toaleta. Parca de ce ma duc, de-aia m-as intoarce

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana stiu ca nasterea naturala poate fi conditionata si de inaltimea mamei , acum nu stiu cat de mitititca esti tu , si tine si de conformatie daca e mai lata in bazin sau nu , eu zic sa nu te mai stesezi cu kg-mele , nu are rost...

happy poti avea senzatia si de la utogestan...nu trebuie sa ai infectie ,

si mie imi trage Ilinca niste capatane in vezica , toata ziua ma poarta la baie , fac trei stropi..si iar o iau de la capat...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Fetelor, da-ti-le-ncolo de kg! Suntem minunate! WE ARE FABULOUS!!! Eu am promis ca ma alatur trupelor cand va fi de slabit! Si daca mai primiti remarci "dragute", spuneti ce aveti pe suflet! decat sa va faceti procese de constiinta .

A facut cineva recoltare de secretie in timp ce lua Utrogestan? Se poate?

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ma doare gatul.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

Ele, muuuuuuuuulta lamaie!! ceai sau limonada!

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Pana la 5 nu am nimic la munca.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Mie mi-a zis doctorita ca n-are importanta progesteronul si mi-a luat proba, e la laborator, astept rezultatul.

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Olimp asta e prob la mine ...sunt dop 1,58. Dar fiind primul copil (fara cezariana la activ) si sotul fiind micutz(el s-a nascut mai mic ca mine 2.900Kg), 28 ani , plecat de la IMC normoponderal a zis ca nu ar trebui sa fie nici o prob ..pana acum . Dar daca pun prea mult nu ma lasa sa nasc natural. Dar dupa cum ziceam ..si daca se intampla sa pun prea mult si sa fie cezariana parca nu mai e asa de mare problema.. fara epidurala nu imi mai surade ideea. Vreau sa ma bucur de sarcina sa nu stau sa ma oripilez de cantar incontinuu.
Ama poate fi de la Utrogestan si eu am fost f f iritata cand am luat. Apoi s-a revenit tot cand nu am mai luat.

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput