Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

yvyana f tare povestea cu Wc-ul. Si eu ma gandesc cand mai loveste mai tare oare ce o sa simt cand o sa aiba de 10 ori mai mult daca acum are 375 g ?

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ma speriati cu kg-le in plus, eu am 156 cm, iubitul 179 cm. Socrela spune ca a fost un bb mare la nastere, eu stiu sigur ca am fost mare: 51 cm si 3500 g.
Vreau sa nasc natural, vreau 3 copii

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana prietena mea are 1.50 a luat 16 kg in sarcina si a nascut natural , intredevar au vrut sa-i faca cezariana dar a zis ca mai intai astepta sa vada dace merge pe cale naturala , i-a facut epidurala bebe a avut 3900 gr....dar a taiat-o ...

eu zic sa nu te mai stersezi oricum inevitabilul se va intampla fie cu sau fara cezariana , important este sa treci usor peste moment si bebita sa fie bine..

am citit postarea micuta ta are 375 gr , suntem de aceeasi varsta ca sarcina a mea inseamna ca e monstru la 516 gr

ele
si pe mine a inceput sa ma doara gatul..ma duc sa-mi cumpar miere si lamai...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu am avut parte de lovituri in vezica la Raul, dar ma trecea pipi doar in momentul in care dadea, apoi imi trecea, nu tb sa ma duc la baie, dar intr-adevar era mult mai mare si dadea mai hotarat.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2

Mergi la inceput

Delia depinde de Dr. El iti spune cel mai bine cum poti sa nasti. Poti sa ai si mai multi copii si cu cezariana. Nu e asa o mare problema asa ca nu iti face griji.

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Legat de greutatea copiilor, eu am un mare stres.
Stiu ca cu cat e mai mare copilul la nastere , cu atat e mai usor, teoretic. Dar mai stiu ca e bine si e normal ca, copilul sa-si mentina curba de la nastere.
Pai, si stresul meu cel mai mare e sa nu am un copil gras, obez ( asa cum sunt multi copii din ziua de azi). Pai si atunci daca un copil e mare la nastere, teoretic e sa ramana mare si in continuare sa nu coboare de pe curba lui
Chiar sunt stresata pe tema asta si ii si stresez pe cei din jur. Prefer de o mie de ori, un copil slab ( desi stiu ca e un chin sa ai un copil mofturos la mancare) decat un copil grasut.
Si acum , cand ma uit la pozele lui Raul de cand era mic, nu-mi vine sa cred ce grasut era si cum eu nu realizam si prin urmare stresez pe toata lumea, regulat - cam la 3, 4 luni- cu intrebarea daca Raul e gras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Multumesc pt raspunsuri, fetelor!

Delia, stai linistita, ca daca nu se va putea, nu te va lasa nimeni sa nasti natural.

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula..eu sunt stresata ca e mica , are doar 350g (fata de bolfoasa de la Cj ) ..si sa nu repet povestea cu 2.2 kg.
Nu a avut nici o pb medicala dar una e sa fie copil de 3.5 la nastere si alta sa fie de 3kg abia dupa o luna de la nastere.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

Da, Elena, am spus ca e teoretic e mai usor cu un copil nou nascut mai mare. Si Raul a avut 3750 si era marisor si mi-a fost mai usor sa ma obisnuiesc cu el.
Dar eu chiar am o mare pb cu copii din ziua de azi, grasuti si moi... si multi. Nu vreau si eu asa copii, pt ei.

Mergi la inceput

Olimp si eu am o prietena care s-a incapatanat sa nasca natural la 1.50 si copilul a avut 3.600kg primul si al doilea 3.500. Tot asa i-au zis ca faca cezariana si ea a refuzat si nu a patit nimeni nimic.
Legat de gr. bebelelor.. sunt si astea niste masuratori aproximative. Ca nimeni nu a nascut copilul exact la greutatea la care au aproximat-o medicii. Unii au fost mai mari altii mai mici ..si dupa cum tot zicem au si ei puseuri de crestere. nu stiu cat depinde de copil de marimea parintilor pt ca desi parintii sotului meu au fost mult mai inalti si mai dezvoltati fata pigmeii mei de parinti, eu si sora-mea am avut 3.500 si el cu tatal de 1.87m a avut 2.900...si prietena asta de care pov e clar micutza si sotul e destul de mic (undeva la 1.70m)si copii au fost maricei...deci nu stiu ce sa zic..

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput