Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
Delia_Rodica spune:
Ma linistesc, ca n-am ce face
Pana una, alta, mananc niste cartofi frantuzesti, i-am facut cu busuioc si menta
viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd
diana_popa27 spune:
Nu zic ca sunt f mari la 3500. Eu consider ca ce depaseste 4kg sau domne fereste 5 kg e prob .
Paula cred ca prob adevarata de greutate e la copii care au 5 kg la nastere sa devina adulti si copiii obezi. Ca daca copilul se naste la 4 kg dar se dovedeste a fi un basketbalist .. nu e asa mare prob
Am alata prietena fosta basketbalista cam de 1,80, nu tocmai ingusta in solduri..sotul tot pe acolo chiar mai inalt.. poate chiar un 1.90 i-au zis ca e clar ca depaseste 4 kg copilul dupa amsuratori si nici sa nu se gandeasca la nastere naturala (ea asa vroia) si copilul s-a nascut la 3400.
21+
viitoare mamica de
Medeea
paula_m spune:
Diana, chiar, ac tu lucrezi cu copii...cum ti se par? Grasuti? Sau nu?
Tot am auzit si la radio si la tv reportaje ingrijoratoare cu cresterea ratei de obezitate la copii.
Si nu cred ca toti copii pe care ii vad eu pe strada, grasuti, sunt nascuti cu peste 4 kg. Cred ca noi, ca si parinti, nu mai putem gasi o cale de mijloc. Cunosc f multe mamici, care sunt bucuroase ca copii lor au greutate cat mai mare. Si ii indoapa cu toate prostiile...si nu realizeaza ce inseamna asta pt metabolismul copiilor
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2
olimp spune:
ele
eu ma consolz cu ideea ca pa langa faltul ca e grasuta e si lungana...cel putin asa mi-a zis doctorul ca e luguta in picioruse..poate imi va semana mie , ambii suntem mari adica inalti ...nu vreau nici eu o fetita pufoasa ..chear daca e mare sper sa aiba carnita tare pe ea...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Multumesc, a fost un deliciu
Stiu si eu mame care-s incantate c copii arasta ca niste cartabosi, toti pliuri, imi pare rau pt ei :( si nu le inteleg pe mame.
olimp spune:
paula am citit undeva ca depinde foarte mult si de alimentatia mamei cat este insarcinata si binenteles de cea de dupa , daca inveti copilul cu ciocolata , cipsuri si tot felul de mancare din borcanele..sansele sa ia in greutata sunt mai mari , sa nu uitam ca noi faceam educatie fizica de mici de la gradi , astea nu mai fac nimic..
foatre mult conteaza si ce mancare ii pui sub nasuc , eu am sa incerc sa cumpar oua de la tarani , pui de la tarani etc sa o scutesc cat de mult de mancare semipreparata si din hipermagazine..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Unde o fi Oxana, ea e zilnic prezenta?
Cati cm au bebeii vostri. Am citit ca la 18 sapt au cam 14 cm, al meu acu o sapt avea 16,8 cm
diana_popa27 spune:
paula sunt destui grasuti > E clar ca sunt imbuibati . M-a prins ploaia intr-o zi la lucru si era un frig si plecam seara si nu stiam ce sa iau pe mine si imi dau seama ca am o bluzita uitata de o fetita de clasa I (stiam sigur cine a uitat-o) si in disperarea mea (era f f frig) iau bluza pe mine si SURPRIZA! Imi era lejera e drept ca in partea de sus sunt S .. dar un S de adulti totusi.
Sunt destui grasuti . Dar cu parere de rau nu are legatura cu greutatea la care s-au nascut ci cu mofturile pe care le fac parinti. Sunt multi care vin cu apa sau cu ceai la ei si unii vin cu suc... sau cu Happy meal-ul dupa ei. Si parintii nu insista cu copiii sa manance fructe si ii vezi pe copii cat sunt de mandri de ei ca ei nu pun gura pe fructe. Nici cu sportul nu se prea insista.. Nu pot sa zic ca sunt grasi toti ca nu e chiar asa.. dar cei care sunt "grasuti" sunt obezi.
21+
viitoare mamica de
Medeea
Ele spune:
Olimp eu sper sa nu ia obiceiurile mele din sarcina (proste!!!).
Eu acasa am una, nu mofturoasa cat nemancacioasa. Niciodata nu s-a indopat cu mancare , mananca putin dar des. E inalta dar slaba -are 30kg si 1.38cm.
Se tine si de skiat si de inot. O cert ca nu are energie dar nu am indopat-o niciodata. Nu am insistat NICIODATA sa termine tot din farfurie sau sa manance ceva ce nu ii place.
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani