Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Un fel de cartofi taranesti sunt astia Bobitza, nu?! Eu am pus numai cartofi, oua fierte, banza fagaras si smantana. Mie nu imi place mirosul . Adevarul e ca si eu as manca piure, cartofi la cuptor, etc. acum in sarcina....oho! Inainte nu le aveam cu cartofii...

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Multumesc de retete. Am si papat in seara asta salata cu ton. Yamiii.

Legat de trombofilie eu fac clexane de 0,4 de cand am avut desprinderea de placenta si monitorizam ddmerii, daca nu ar fi fost acel incident ramaneam pe aspenter cu monitorizarea in cauza.

Eu ma resimt dupa concediu, nici nu vreau sa ma urc pe cantar, ca tot musafiri rasfatati am fost pe unde am umblat.Si nu am rezistat am papat tot felul de bunatati, asta pe llanga sucuri si dulciuri. Asa ca incerc sa trec pe salate si lactate acum sa compensez.

Tot am citit ca aveti dureri de burtica ceea ce experimentez si eu destul, dar durere (mai mult presiune) in zona pelviana aveti, e normal sa fie asa ceva? Eu ma panichez la genul asta de durere mai mult decat la cea de burta.

20+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumesc pt raspunsuri. la noi se uita lunar la fluxuri, artere, etc dar am sa il mai intreb inca o data la urmatoare echo. aspenter as fi luat macar dar nu pot din cauza de ulcer. bine, eu de trombofilie am aflat intamplator acum in iarna. la ceilalti doi nu am stiut ca am desi banuiam ceva, ceva. cu Doamne ajuta!

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 16 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Noapte buna, dagelor!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Flory eu m-am plans de dureri de "madama" (zona pelviana).
Cand stau mult in picioare, fac curat prin casa nu ma doare burta cat ma doare acea zona.
Stiu ca si la prima sarcina am avut asa ceva, dar e drept ca atunci eram lata la pat si durerile erau mai mici.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, burtici!

Azi e frumos afaraaaaaa!!! Parca altfel se vede viata

Si pe mine ma doare "fluturasul" din cand in cand. Eu ma temeam de infectie urinara. Mi-am dus ieri probe pentru analize de urina.

Sa aveti o zi minunata!!

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Neata , burtici !
Eu am fost la eco ieri, bebe e tot baiat si este bine. Are 440g si este un rusinos.Nu a vrut sa ne arate fata, noroc ca a reusit dr. sa-i pozeze nasului si gurita sa vedem ce si cum. A durat aproape o ora, a masurat si analizat fiecare os si organ in parte. Mi s-a intamplat, insa, ceva foarte ciudat. Cand m-a apasat cu eco in zona unde avea capul m-a durut f tare. Am intrebat daca e ok si s-a suparat . Ideea este ca eu sunt f rezistenta la dureri , dar m-am gandit sa nu-i fie rau lui bb . M-am tot gandit aseara si cred ca daca nu-i era lui bine s-ar fi miscat, asa ca m-am mai linistit. I s-a mai intamplat cuiva sa o doara in locul in care e apasata ?

Va pup si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Si eu la munca, ca de obicei, fara nici un chef.

Deci, eu nu pot manca salatele, e singura mancare care imi sta in gat, adica nu pot manca ierburile alea verzi, nici un fel, nici salate, nici spanac crud, nici nimic...desi tare mi-ar fi placut sa-mi placa.

Olimp, felicitari pe Ilincuta !!

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula eu eram fan salate inainte, acum mananc doar ca stiu ca trebuie.
Eu sunt la perioada in care as manca orice dar sa fie gatit si cald.

Si cartofii sub orice forma.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata gagici, iar a venit primavara.

Olimp felicitari pt Ilincuta

Ieri n-am mai intrat, eram prinsa de fabricarea martisoarelor
Ati vorbit de salate, eu sunt mare consumatoare, abia astept primavara ca sa le pot consuma.

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput