Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~38~
Raspunsuri - Pagina 8
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Va invit la un pahar de cola (mi-a fost pofta) Ce bine ca a iesit soarele!!!
Legat de dureri, sarcina trecuta nu prea am avut, iar acum ma doare spatele uneori, dar nimic grav.
Ma bag si eu la vizionat poze
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 25s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
doina_1984 spune:
Am vazut si eu pozele cu burtici toate sunt frumoase si bine conturate
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 25s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
mcoca spune:
Hellie, accidente se intampla : mai o voma, mai un kk maaare pana la gat. Deci eu vorbeam de cearceaf impermeabil, cu care se imbraca salteaua d ela patut.
Carmen, inteleg acum cu cum si ce cu protectiile alea. Maya a dormit la ea de la 7 sapt. Pana atunci a dormit in dormitor in carutz.
Eu nu am avut probleme cu cataratul in patut, dar nu o tineam acolo deloc, decat dormea.
Acum fiecare copil e unic ::). Cine stie cum o sa fie la sta mica.
Kabecka, bine ca mergi la gimnastica. Face minuni, vorbesc din experienta.
Vicky, Printzesone and BB (30+)
crina27 spune:
Buna fetele!
Vin si eu cu noutati. bebe e bine, are 850grame, numai ca el nu stie ca vine primavara si....si-a pus fular. are cordonul infasurat de gat....asta ma sperie...sper sa fie bine!
Am facut si ceva cumparaturi: am luat sterilizator biberoane de la Primii Pasi cu 190 lei, pompa san electrica cu 120 lei, cadita la 65 lei, o suzeta pt nou nascuti( era haioasa), un bax pampers nr. 1 cu 37 lei( dintr-acela mic), am zis ca o sa treaca repede la alta marime (eu i-am luat pt maternitate), niste servetele umede Pampers Sensitive - era promotie( 2 pachete la pret de 7 lei), trusa manichiura Chicco cu 12 lei, set tampoane san( no name) cu 10 lei. cam atat imi aduc acum aminte :d
Poooop
25+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Madd11ee spune:
Buna fetelor..Am si eu putin timp acum sa va mai scriu..
De asta am pus si eu pozica..a inceput sa creasca..si e crestee..Adica..o simt..ma dor toate.. ligamente/muschi/spate etc..
Mi-a mai zis sefu' azi ca dupa ce ma intorc, vrea sa preiau inca doua tari.. veeery nice.. abia astept..Si ca o sa primesc un telefon dragutz de munca..me like it muult..
Nu stiu ce e cu mine, dar am inceput sa mananc tot felul de salate..si sa ma si satur cu ele.. si am observat ca am slabit si 500 gr in 4 zile..ceea ce nu e rau si-a revenit copilul, a inceput sa vrea mancare sanatoasa..
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi!
23+
Hellie spune:
Bravo Maddie! si pentru burtica expansiva si pentru vestile de "mai sus" .
Pot sa te intreb in ce domeniu lucrezi?
Crina, dar de ce ti-ai luat tot "kitul" de alimentat bebe cu lapte praf? Esti sigura ca nu vei alapta, sau stii deja ca nu vrei? sau nu ai incredere in sot ca se va descurca sa le achizitioneze el?
Intreb pentru ca eu una atat de tare imi doresc sa alaptez incat a-mi lua de pe acum pompa de san sau biberoane mi se pare "superstitie" .
23+
crina27 spune:
Si eu imi doresc mult de tot sa alaptez. Nasa mea a avut nevoie de pompa. La cezariana , laptele i-a venit mai greu, iar cand s-a confruntat cu furia laptelui bebe nu putea sa faca fata singur.
Apoi sotul meu este fff ocupat si m-as bucura sa se descurce fara mine la birou, nu as vrea sa fac sa ii fie si mai greu cumparand lucruri la care nu se pricepe :d.
25+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Monik86 spune:
Felicitari Crina pentru bebele voinicel! Fularul si-l da el jos acusi, ca vine caldura ce fain ca ai facut ceva cumparaturi Multumim si pentru preturile informative
Maddie, asta e! Incepem si noi sa recuperam la burtica si sa ne resimtim. Ce fain ca ai pofta de salate, sigur va ajuta pe amandoi sa fiti in forma maxima Eu n-am probleme cu pofte de cartofi ca tine sau Hellie, problema mea e cu pofta de dulce , mai ales de cioco, si asta cred ca-i mai periculoasa Culmea e ca in primul trimestru nu-mi trebuiau dulciuri aproape deloc. Poate o sa treaca in al treilea trimestru Sa apara mai multe fructe de sezon, sa am cu ce inlocui
23+ cu
crina27 spune:
Ms Monik pt incurajari. sincer....abia ast sa intru sa va spun si voua de bebe... si faptul ca m-ai incurajat ma face sa fiu mai senina :)
25+
Rares Bogdan
Madd11ee spune:
Da, asa e, la mine e recuperare acum..cred ca e expansiunea mai brusca si de asta ma dor toate..iar cel putin pe sold am niste dureri uneori de imi vine saa Oricum, mi-e tare drag de burtica..macar nu simt cca doar ma ingras si atat..dar cred ca mai recupereaza si piticul, vad ca stratul de colacel e ff subtire..
Hellie, lucrez in HR, dar pe partea de inductie, retentie, evaluari, traininguri, comunicare interna, proceduri..cand trebuie, ma mai ocup si de partea de legislatie si contracte, salarii(mai rarut)..iar grupul are puncte de lucru si in Polonia, Turcia, Sri Lanka, Cehia si Bulgaria(pe care ar trebui sa le preiau dupa intoarcerea mea)..Ca sa zic asa, fac de cam de toate Mai preiau si munca administrativa cand e cazul..
23+