Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~38~

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Mony, ai grija: dus la baie des poate insemna col scurtat.Mai ales ca ai dureri. Mergi la dr, asa as face eu, mai bine sufli in iaurt.
Nu stiu ce a vrut sa spuna mama si de-asta mi-am iesit din fire. Sper sa-i treaca, tot ea e suparata. Ma gandesc cu ironie ce se intampla daca ramaneam insarcinata la 18 ani, sau ceva de genul. Acum n-am decat 35!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Carmen, dr meu nu s-a arata ingrijorat de durerile mele de noada. Mi-a spus sa incerc sa fac exercitii usoare pt gravide.
Eu am o durere generala de mijloc de la inceputul sarcinii...mi-a mai zis ca se produc multe modificari si ca sa incerc sa fac miscare, inot, etc.
Faza e ca atunci cand vremea e urata, durerile se accentueaza.
Eu sper sa nu fie contractii, o sa merg oricum la el saptamana viitoare si o sa-i spun din nou despre durerile mele.
La baie merg si eu f des, dar beau si multa apa (3 litri/zi), ma gandesc ca e normal.
Multumesc pt sfaturi, incerc sa stau cat mai linistita.
Daca sarcina trecuta m-am simtit super si nu prea am avut dureri, de data asta nu mai e chiar asa. Sunt mai batrana si cu 4 ani, ce-i drept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui criulica

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Buna!

Am o intrebare rapida:
A luat sotul rezultatul analizei de dozare de anticorpi si scrie "absent". Stiti cumva ce inseamna asta?
Oi fi scapat oare de vaccin pentru moment?

va pup

happy 28 + cu

Te referi la RH din cate inteleg eu.SI stiu ca il ai negativ. La mine la valorile de referinta scrie ABsent si in dreptul meu titru 1/1 ceea ce inseamna( mi-a zis la interpretare) ca bebelusa are Rh pozitiv. La tine, din cate inteleg eu daca scrie absent e de bine, are Rh ul tau.Oricum trebuie sa discuti cu medicul eu doar mi-am dat cu parerea :)

26+

Pe buletinul de analiza scrie "absent" si la "intervalul de referinta" si la "rezultat", deci cred/sper ca e de bine pana pe 7.03 cand ajung la dr-ita.

Multumesc oricum de raspuns.

In alta ordine de idei mi-a ajuns camasi si halatul de la Vienetta si-mi vin si-mi si plac foarte mult. Multumesc Flafi inca o data.

Va las ca-s rupta de spate si vreau sa ma pun in patut ca am avut o zi full.
Maine revin dupa ce citesc ce ati mai scris.

Va pup si va doresc vise placute.

happy 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen333

Mony, ai grija: dus la baie des poate insemna col scurtat.Mai ales ca ai dureri. Mergi la dr, asa as face eu, mai bine sufli in iaurt.
Nu stiu ce a vrut sa spuna mama si de-asta mi-am iesit din fire. Sper sa-i treaca, tot ea e suparata. Ma gandesc cu ironie ce se intampla daca ramaneam insarcinata la 18 ani, sau ceva de genul. Acum n-am decat 35!!

A,nu! Merg la baie sa verific eventuale scurgeri sau sangerari.
Carmen, esti la primul bb si tu? Iarta-ma daca am fost neatenta, insa celelalte mame cu copii ii trec la semnatura, iar la tine nu am vazut.

29+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Voi aveti dureri in zona pelviana, sunt normale? Ca bineinteles la mine au aparut dupa ce am fost la dr. MA doare parca de la vagin (si inauntru) pana la anus, e ciudata senzatia mai mult ca o presiune sacaitoare. Si nu inteleg de la ce, la control totul era ok plus ca m-a trecut si pe tocolitice, iau o gramada de medicamente.

20+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Primul bebe; iti spuneam ce mi-a zis gineco de curand. Am fost la control si mi-a confirmat in cazul meu.
Si eu auzisem ca ni se fac mai laxe articulatiile de la hormoni. Initial nu m-am alertat.
Si nu vreau sa ma sa judeci, mi-am dorit copil de cativa ani si nu mi s-a intamplat....Iar pe parinti nu ii ascult la faze de genul sa nu ma casatoresc cu cine-mi place, sa nu am copii. Poate sperau pana acum ca au dreptate si ma despart. Ideea e ca m-am enervat destul de tare.
Si reusesc sa ma enervez si pe aici.
Sunt sigura ca as uita sa fac update la semnatura asa ca scriu in mesaj cand nu ma grabesc.
28sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flory, eu am avut asemenea dureri. moasa zicea ca nu-i nimic ...

moni, durerile de spate pot insemna contractii, in + burtica tare ... Poate nu ar fi rau sa vezi un doc.

Kabecka, cred ca niste sedinte te kine te-ar putea ajuta. Sunt groaznice durerile e spate :(.

Eu tusesc ca un ogar. asa ma seaca. Maine i-am zis la sot sa-mi ia niste granule de Stodal.

Am vazut pozele cu lenjeriile de pat. F frumoase, dar cam nepractice parerea mea : fata de perna, plapumioara nu le veti folosi deloc. Cearceaful cel mai practic este dupa mine cel cu elastic : ala se prinde bine acolo si gata. Eu am luat sacul de dormit + aparatorile de patutz impreuna, la set si apoi am luat cerceafuri asortate. A si ce mi se pare mie important este cearceaful ala de protectie impermeabil, a saltelei. Am mai citit la buburuze ca se incinge. Aiurea, nu s eincinge deloc. Asta era pe vremea bunicii, nici vorba acum. Si noi aveam la saltea o protectie impermeabila si nu am avut probleme cu incinsul.
Iarasi, nu mai retin cine spunea, ca a apus aparatorile pe 2 laturi, si nu pe a treia, si ca s-a lovit bb. Proectia se pune pe toate cele 3 laturi, bb nu are nevoie sa va vada, cel putin in primele luni. In jur de 1 an se poate punea problema asta (depinde de bb). La 15 luni noi a trebuit sa dam jos bariera de la patutz ca nu mai suporta deloc sa doarma asa.

Vicky, Printzesone and BB (30+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Cu aparatorile trebuie atentie mare cand incepe bebe sa se catere... atunci pot fi folosite pentru a escalada din patut... si nu-si dau seara de pericole, evident. Atunci trebuie scoase... in rest, cat sunt bebei au nevoie de un mediu mai strans ca se le aminteasca de burtica deci aparatorile ar fi bune.

Raluca, nu lasa lucrurile asa cu HR-ul. Pe mailul comun gasesti si legislatia in baza careia ai dreptul la co pe perioada concediului de maternitate.
Acum 4 ani cand am luat eu concediul de maternitate pentru Radu asa era... nu se calcula co pentru el... intre timp s-a schimbat legislatia si se calculeaza. Doar ca unii "uita".
Stiu ca Iris s-a razboit cu o doamna nu tocmai amabila de la HR si dna a trebuit sa-i recunoasca zilele... Deci e pe bune!

Carmen333, nu trebuie sa-ti diminueze salariul. Salariul e acelasi doar ca lucrezi 6 ore. Celelalte 2 ore sunt suportate de angajator... aici e baiul. Aceasi situatie e si cu programul redus pentru alaptare, pana face copilul 1 an. Eu am beneficiat la Radu pana a facut 2 ani in baza "legislatiei in vigoare"... nu stiu exact, dar bine a fost.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Fetelor sunt racita rau de tot,ma doare gatul,capul,tusesc.Am sunat doctorita si a zis sa iau paracetamol si decasept,dar nu stiu dsca este suficient.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata,

Va invit la o cana de ceai.
Duduta multa sanatate, baga multe ceaiuri cu miere si lamaie, sare calda la gat, gargara cu apa si sare, pentru tuse incearca stodal. Sper sa treaca repede ca tare pacatoasa este...

Deci eu am fost cu catelul la psiholog cica are ADHD varianta la catei, adica nu prea are butonul stop, ne trebuie mult antrenament, si daca nu merge incercam cu dresor, si daca nici asa nu merge ni-l baga pe Prozac :( catelusul asta saracul a fost defect de cand l-am luat, pe jumatate orb, dar il iubesc cu atat mai tare, sper sa reusim cu antrenament sa nu ajungem la depresii si altele.

Mergi la inceput