Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~38~
Raspunsuri - Pagina 5
criulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 Buna! Am o intrebare rapida: A luat sotul rezultatul analizei de dozare de anticorpi si scrie "absent". Stiti cumva ce inseamna asta? Oi fi scapat oare de vaccin pentru moment? va pup happy 28 + cu |
Te referi la RH din cate inteleg eu.SI stiu ca il ai negativ. La mine la valorile de referinta scrie ABsent si in dreptul meu titru 1/1 ceea ce inseamna( mi-a zis la interpretare) ca bebelusa are Rh pozitiv. La tine, din cate inteleg eu daca scrie absent e de bine, are Rh ul tau.Oricum trebuie sa discuti cu medicul eu doar mi-am dat cu parerea :)
26+
Madd11ee spune:
Si eu trebuie sa merg sa imi fac dozarea..Saptamana viitoare merg la gineco sa ma vada si sa imi puna parafa pe analizele pe care trebuie sa le fac(nu accepta altfel clinica) si am inteles ca tot in setul asta imi fac si titrarea..Sper sa fie ok..teoretic, la prima sarcina nu sunt probleme..Dar pana nu imi vad eu analizele bune.nu ma linistesc..
iris,tu cand ai facut dozarea?
23+
Hellie spune:
Flory, bine ai venit din concediu! si felicitari pentru barbatelul de 350 grame sanatos!
Fetelor, vreau acasica la mineee! dar problema e ca diseara am niste musafiri...doua tanti de la mine din orasul natal care vin la control gineco si nu mai au microbuz de intoarcere acasa la ele. Asa aveam un chef de stat degeaba...dar asta este, nu se intampla zilnic sa ma musafiri din provincie.
23+
Iris1211 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui criulica
Te referi la RH din cate inteleg eu.SI stiu ca il ai negativ. La mine la valorile de referinta scrie ABsent si in dreptul meu titru 1/1 ceea ce inseamna( mi-a zis la interpretare) ca bebelusa are Rh pozitiv. La tine, din cate inteleg eu daca scrie absent e de bine, are Rh ul tau.Oricum trebuie sa discuti cu medicul eu doar mi-am dat cu parerea :) 26+ |
Da, am RH negativ iar sotul pozitiv.
Ma uit diseara exact pe rezultat si va spun exact, ca doar ce mi-a zis sotul prin telefon.
Madd la 27 de saptamani mi-am luat sange.
Multumesc mult.
Pupici
happy 28 + cu
Irinukaaa spune:
Neata la amiaza!
Am zis si eu sa "va salut" ca tot citesc zilnic si nu mai apuc sa scriu. Ma bucur ca toata lumea este bine, eco bune, Doamne Ajuta sa fim asa pana la termen!
Madd am intrat pe piccasa sa te vad, sa-ti vad burtica daca am auzit ca ne-ai incantat cu poze. Mai ai dar esti pe drumul cel bun. A inceput sa "explodeze"!
Eu nu ma plang (inca) de simptomele sarcinii, dar am inceput si eu sa ma resimt noaptea, sa amortesc de atata stat pe partea stanga (asa m-am si obisnuit ca sa stau cu fata spre puiul meu). Daca ma intorc spre dreapta parca nu e pozitia mea de somn, iar pe spate simt un discomfort.
Se apropie 1 Martie... ma simt si mai bine numai cand ma gandesc, primavara, copaci infloriti, mirosul lor deosebit... iii ce frumos!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 30+
Madd11ee spune:
Irinuka, a inceput..la cum simt ca ma dor muschii/ligamentele pe lateral cred si eu..Oricum, cred ca era si cazul
Pe mine ma incomodeaza rau statul pe scaun la birou..nu imi gasesc deloc o pozitie ok..
23+
doina_1984 spune:
Kabecka, ms de raspuns :*
Flory, felicitari pt baietel!
Despre RH nu stiu ce sa zic :(
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 25s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paulinio Raluca, ce-au zis cei de la HR-ul tau despre zilele de concediu? Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+ |
Paulinio, nu am avut cu cine sa ma inteleg. Le-am explicat si au zis ca nu e asa cum stiu eu, ca am dreptul la 10 zile de CO si atat.
Voi face o adresa scrisa.
Raluca
S 31+ Miruna
carmen333 spune:
Bun gasit! Felicitari burticilor cu controale bune! Felicitari Flory!
Kabecka, ai grija cu durerea de noada, ca m-a certat gineco, ar putea fi contractii. Mi-a dat nospa 3/zi chiar daca nu doare burtica, iar dupa cateva zile m-a durut si am avut contractii. Stai mai linistita, nu uita sa te mai plimbi daca ai job de birou.Nu te atinge de diclofenac nici macar unguent, nu se face masaj jos la spate, poarta ceva sa-ti tina de cald, si vezi daca trece cu nospa, mie asa mi s-a parut.
Au venit hartiile cu recomandare program 6ore/zi, de la medicina muncii. Bineinteles ca se mira cineva ca nu am si act aditional, adica banuti mai putini. Nu trebuie sa ne lasam, mai bine citim si noi legile. Si sa fie bucurosi ca nu imi iau medical sa stau acasa si sa primesc banii!
Ce bine a fost sa vina mama, gateste incredibil de bine. Pune aceleasi ingrediente ca si mine, dar iese altceva mai bun!! Doar ca la final s-a gasit sa ma vaite ce i-am putut face eu sa raman insarcinata, ca imi duce grija, sa isi aminteasca de cand n-am mai fost pe la ea(sta in alt oras), de-astea. Si bineinteles ne-am certat. E clar ca sunt insarcinata, in mod normal o las sa se descarce.
mony_omv spune:
Buna seara tuturor.
Nu stiu ce se intampla dar azi m-am trezit si cu dureri usoare de spate si burtica tare. Am luat un paracetamol cand am ajuns acasa.
Chiar nu stiu cum sa gestionez durerile astea: sa dau fuga la spital de cate ori simt dureri? sa stau sa il urmaresc pe bebe daca face tumbe? La baie nu mai zic, control din ora in ora.
Nu as vrea nici sa le neglijez, dar nici sa fug la spital tot mereu.
Carmen, oare ce vrea mama ta sa spuna? Nu se bucura ca va fi bunica? Sau e prea ingrijorata sa se mai bucure?
Am pozat si eu burtica in seara asta si am postat-o cu mandrie.
Va pup
29+
Edy