Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~38~

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cosmy

Fetelor, am primis un articol tare haios...vi-l dau si voua sa va binedispuna

http://www.catchy.ro/esti-pregatita-sa-ai-un-copil/35949

Pupici,
Cosmina

HIHIHI

tocmai ma pregateam sa il pun aici :))) e haios tare!

dar nu e adevarat, e fictiune pura

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Raluca, ce-au zis cei de la HR-ul tau despre zilele de concediu?

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua.

Deny, felicitari pt rezultatele bune :*

Iris, nu stiam ca sunt din Cta, o sa ma uit pe site sa vad adresa, ms :*

Criulica, zbor cat mai usor si distractie placuta!

Kabecka, multumesc de aprecieri :* nu sunt chiar asa slaba :(

Legat de rautati, eu nu am avut parte in timpul sarcinii, nici acum si nici prima data, dar am avut dupa :( toata lumea simtea nevoia sa-mi spuna ca s-a ingrasat mai putin decat mine :( pe moment puneam la suflet, dar apoi analizam si ma linisteam. Fiecare organism e diferit si nu conteaza cat mananci daca esti predispus sa te ingrasi e suficient sa bei doar apa.

Stati sa vedeti cate sfaturi si babisme veti auzi dupa ce nasteti.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 25s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Da, da, da...fictiune pura!
Si-acum imi amintesc: era Daria f micuta(cred ca avea in jur de-o luna) si-a venit o verisoara in vizita. Daria tocmai ce ma umpluse de respect pt ca vomitase pe tricoul meu iar verisoara mea cum a intrat mi-a zis: "bai, la tine miroase a lapte acru" si i-am raspuns: "pe bune? eu mi-am programat copilul sa vomite cu miros de panselute, dar vad ca de data asta nu i-a iesit!" S-a cam imbotosat, dar de-atunci n-a mai facut nicio remarca aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Cel mai dragut e Matei caruia i-am explicat ca am un bebe in burta dar nu stiu cat a inteles el ca acum vine la mine, isi umfla burta si zice ca acolo este Filip :))

Ieri am cumparat si eu 2 bodyuri si 2 combinezoane de H&m sii, binenteles, ca i-am luat ceva si lui Matei. Ma simt vinovata daca ii cumpar doar lui bebe, mai ales ca Matei le analizeaza :)
Eu pe 14 martie am programare la doctor si mi-a zis sa-i duc si rezultatele la analizele de trim 2 atunci. Oare cand e bine sa le fac? In saptamana 27? Cat dureaza pana ies rezultatele? Eu pe 8 martie intru in 27s si nu stiu cum sa fac :(

_

"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Fetele, salutari pe ziua de azi! Zi care abia astept sa se termine pentru ca eu deja sunt mega-incarcata...am obosit si e abia 1:45.

Nu stiu cine m-a intrebat...dar pijamalele din obor le-am luat cu 70 RON...nu stiu camasutele cat costa, dar sigur erau.

Despre sfaturile de dupa, daca raman la fel de tafnoasa ca in perioada de gravidie, cred ca raman fara prieteni/rude daca fac remarci rautacioase sau stupide. Doamne fetelor, va admir pe cele care va puteti controla...eu nu am control deloc daca sunt calcata pe coada (sau in jurul cozii), le zic pe fata, fara ocolisuri, ma enervez de numa numa. Stiu ca imi fac rau mie in primul rand, dar inca nu am descoperit metoda care sa ma ajute sa ma stapanesc naibii un pic.

Maddie, nici eu nu am ajuns la medlife si nici nu stiu daca ajung azi. Incerc maine, daca nu...nu...si tu ai dreptate cu ce spui.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Salutare.
Noi ne-am repatriat din concediu. V-am citit zilnic asa ca sunt la curent cu stirile dar nu "nominalizez" ca sigur mai incurc datele.
Felicitari celor cu vesti bune de la eco.

Noi am fost si la dr si bifam un carucior albastru cu bebe la purtator care e in grafic , are 350 de grame. IR-urile sunt bune asa ca per total doar vesti bune de la noi in legatura cu bebe.
Vestile mai putin bune sunt ca iarasi am inceput alergatura dupa clexane, la noi in judet nu se gasesc niciunde. Asa ca ori le cumpar din alt judet, ori o iau la pas prin oras pe la toate farmaciile poate gasesc la vreo farmacie mai mica de cartier . Asta e , am tras o tura de nervi, dar noi sa fim sanatosi.

20+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna!

Am o intrebare rapida:
A luat sotul rezultatul analizei de dozare de anticorpi si scrie "absent". Stiti cumva ce inseamna asta?
Oi fi scapat oare de vaccin pentru moment?

va pup

happy 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Am ajuns si eu sa ma plang.
Pana acum am dus sarcina foarte bine si am fost destul de relaxata, mult mai binedispusa decat inainte de bebe.
Dar de trei saptamani am ocupate toate zilele: cinci zile la serviciu, apoi in fiecare weekend la curs pana la 13-14. Ma irita la scoala copiii de nu mai pot. Si nu cred ca sunt ei altfel decat de obicei, cred ca-s eu obosita si nu-i mai suport cu toate rasfaturile lor prostesti. Am plecat la ora 2 de la scoala, desi terminasem la 11. Dar fa panou cu martisoare, da jos decorul de iarna, pune-l pe cel de primavara, mai strange dupa strumfi... M-am suit pe scaune si pe banci ca sa ajung la toate panourile. M-au vazut femeile de serviciu si m-au luat la trei pazeste. Neuronii mei gravizi nu mi-au spus ca n-am ce cauta cocotata pe acolo, la 7 luni de sarcina.
Diseara am examen si n-am niciun chef sa mai repet ceva.
Doamne ajuta ca weekedul acesta il am liber. Vreau doar sa stau.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Cel mai dragut e Matei caruia i-am explicat ca am un bebe in burta dar nu stiu cat a inteles el ca acum vine la mine, isi umfla burta si zice ca acolo este Filip :))

Ieri am cumparat si eu 2 bodyuri si 2 combinezoane de H&m sii, binenteles, ca i-am luat ceva si lui Matei. Ma simt vinovata daca ii cumpar doar lui bebe, mai ales ca Matei le analizeaza :)
Eu pe 14 martie am programare la doctor si mi-a zis sa-i duc si rezultatele la analizele de trim 2 atunci. Oare cand e bine sa le fac? In saptamana 27? Cat dureaza pana ies rezultatele? Eu pe 8 martie intru in 27s si nu stiu cum sa fac :(

_

Doina, eu analizele le fac maine, asa mi-a scris dr meu pe foaia de analize. Am 26 de saptamani si 2 zile. Saptamana viitoare cand am 27 de saptamani merg cu rezultatele la el.

Mergi la inceput