Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~38~

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Gata painea, daca ma prind cum se pun poze o sa va ofer o felie virtuala.

Kabecka pe bune il duc la psiholog, adica ei ii zic consultatie de comportament, cica o sa ne tina cam o ora jumate, nu stiu ce o sa ne explice dar sper sa reusim ca de vreo 2 sapt nu ne mai intelegem cu el, asta dupa ce a plecat bufnita de cumnata-mea, mi-a dereglat catelul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Ralu, la patutul ala ma uitam si eu.
Mi se pare foarte convenabil... iar apoi se poate transforma cu multe obiecte folositoare unui junior.

Din pacate pentru mine nu cred ca voi achizitiona unul pentru ca noi vom dormi toti la gramada... vedem cum ne ordanizam. Dar pe el pusesem ochii si eu.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Simcri, p-asta n-am stiut-o.hahaha, bufnita l-o fi suparat cu ceva si el nu poate sa spuna.

Vroiam sa va mai zic ca am vazut si eu pozele ieri pe picassa. Mi-a placut de Mad care tot nu prea are burtica, dar ea o scoate tantosa in afara.Sunt curioasa cum evolueaza burtica ta. Nu stiu unde ai pus 9 Kg pt ca nu se vad deloc.

Iris, f frumoasa camera piticei si am vazut-o si pe Doina cu tortul care e super draguta si slabuta

N-am chef deloc de munca, ma duc sa-mi fac un platou de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dimineata si de la noi,

Multumesc fetelor pentru suport, de nemernici care stiu ei sa dea sfaturi sau sa faca "complimente" o sa avem parte tot timpul, numai ca acum suntem noi mai sensibile. DIn pacate la prima vedere par oameni normali..

Eu am niste emotii, maine zbor pana la Londra si parca e primul zbor din viata mea. La cate grozavii citesc pe net ca se pot intampla legat de sarcina si de zbor ma infioara. Daca nu aveam totul achitat ziceam pas. Am fost ieri la doctorita mea si m-a asigurat ca nu sunt probleme de niciun fel si vom calatori in siguranta. Dar deh!!

Abia astept targul asta, nu stiu cum va fi dar cu siguranta este punctul de start ptr achizitionarea trusoului. Abia astept!

Felicitari bebeilor mari si sanatosi de la eco! Sa o tinem tot asa! Toti vor iesi cand va trebui si vor fi perfecti!

Va

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Criulica, ce frumos!Distractie placuta la Londra!
Nu-ti face griji si nu mai citi prostii pe net. Exact 26 de saptamani aveam si eu cand am plecat la Paris sarcina trecuta. Si pe mine m-a asigurat dr ca o sa fie ok, dar eu tot am avut emotii. M-am hidratat bine, insa pe durata zborului si totul a fost ok.
Acolo m-am plimbat muult, m-am simtit fff bine.
Asa ca enjoy! te asteptam sa ne spui cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Kabecka, macar acum se vede ceva Am vazut si eu pozele tale..Si mi se pare ca arati ff bine..Doar putina burtica se vede..
Aa..si la mine se vad bine kg..daca te uiti la pozele de cand aveam 12 sau 14 saptamani..e mare diferenta..mie asa mi se pare..
Ma gandesc ca de acum incep sa iau mai mult si mi-e cam groaza..nu as vrea sa depasesc totusi 70 de kg..adica sa mai iau mai mult de 7-8 kg de acum incolo...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Buna dragi burtici!
Dupa mai multe peripetii prin aeroport am ajuns cu bine la Cluj. Dan se simte tare bine aici, ii place foarte mult. Incercam sa profitam la maxim de timpul petrecut alaturi de cei dragi.
Nu am reusit sa citesc din urma dar recuperez eu cand o sa am timp. Sper ca toate burticile sunt bine, la fel si bebeii.

tuturor

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 26+ Carla Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Fetelor ce poze frumoase aveti. O sa incep sa imi fac si eu cateva, trece perioada asta si eu nu am punctat niciun album :(

Ma transform intr-o scorpie de mare clasa. Al meu sot inca indura dar nu stiu cat va mai rezista. Sunt cu toane, urlu si dupa aceea imi pare asa rau de ce asta. Cred ca abia asteapta sa plec astea 4 zile de acasa sa mai fie si liniste . O sa vada el cand von fi doua.

Vad o urma de soare printre nori!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Fetelor, am primis un articol tare haios...vi-l dau si voua sa va binedispuna

http://www.catchy.ro/esti-pregatita-sa-ai-un-copil/35949

Pupici,
Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cosmy