Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Fetelor am luat o pauza special pentru voi. Sweety, si sa vreau sa iti spun ceva si nu as stii de unde sa incep. Oricum, orice as avea de zis e de prisos. Stii, banuiesc, ca iti suntem alaturi. Prietenia, fie ea si virtuala, nu se agata de statutul de gravida sau negravida. Suntem femei care au avut ceva in comun. Ma indoiesc, la modul la care am relationat aici, ca asta e singurul nostru subiect comun de discutie. Eu iti stau la dispozitie pe PM daca discutia pe forum ti se va parea neavenita si greu de suportat. Putem vorbi despre ce iti doresti tu si putem trece impreuna peste orice. Prietenii trebuie sa iti ramana aproape. Cred ca asta e singurul aspect pe care imi permit sa ti-l recomand.

Fetelor... nu mi-o luati in nume de rau insa necazul uneia ar trebui sa creeze simpatie si nu isterie. Sunteti femei in toata firea care au la dispozitie o tehnica medicala fara precedent.... basca majoritatea este din capitala.... nu cred ca e cazul sa ne pierdem cu firea. Leucoree de sarcina avem toate. Vorba Paulei, exista medici de sunat si teste de facut la farmacie pentru cele in dubii. La cat de ambalata este fiecare in parte ma indoiesc ca ne putem raspunde una alteia in problema asta. Nu cred ca aceste confirmari cerute aici, in acest moment, isi au rostul. Am sustinut si sustin eliberarea de hormoni noi intre noi insa deja mi se pare ca exageram. Inca o data nu vreau sa supar pe nimeni insa sunt convinsa ca lui Sweety nu ii fac bine asemenea discutii in acest moment. Cu siguranta va mai citi pe acest forum, avand in vedere ca a postat vestea, asa cruda si nedreapta cum a fost ea. Va avea nevoie de cuvintele de bine de dupa din partea noastra nu de lamentarile unor femei care, de bine de rau, inca isi simt bebelusii la purtator si se ingrijoreaza in 90% din cazuri fara motiv.

Alina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Eu nu folosesc . Inainte mai foloseam mai ales dupa ovulatie cand devenea mai abundenta secretia putin . Dar am observat ce e mult mai bine sa imi schimb chilotii de 2-3 ori pe zi si nu mi se mai schimba cantitatea de secretie. Acum in sarcina nu e mai multa decat inainte de ciclu. Petele sunt max de dimensiunea unui ban de 50 bani.(se intampla si sa fie mai apoase dar cantitatea ramane aceeasi)
Eu mai fac o chestie care nu stiu daca trebuie sa o faca si alcineva (mie mi-a zis-o un ginecolog batran) eu o data sau de 2 ori pe sapt ma clatesc AFARA cu apa fiarta si racita cu putin bicarbonat de sodiu in loc de sapun si in rest ma clatesc cu apa curata si atat. Asta facem si inainte si in timpul sarcinii am facut la fel si nu mi s-a modificat deloc. Repet AFARA in loc de sapun (mie sapunul imi schimba ph-ul indiferent de felul). E f f important chilotul de baba de bumbac sa respire pasarica.
Scuze de detalii dar ...nu pot explica altfel

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Nu mi-o luati in nume de rau. uitandu-ma in oglinda la mine insami realizez destul de des ca trebuie sa imi dau doua palme bine plasate ca sa gandesc din nou logic. Evident, ese o stare fiziologica perfect normala. nu sustin cenzura sub nicio forma. Cred insa ca asta e un moment dificil pentru una dintre noi care ar trebui abordat in alt mod si iarasi cred cu condingere ca ne putem pune maruntisurile pe hold pentru a ne adresa cuiva care are cu adevarat nevoie de noi si ale carei temeri au fost, din pacate si din nefericire, indreptatite.

Alina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Paula, Alina aveti dreptate!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 15 +

Mergi la inceput

Adriana multumesc
Alina ai perfecta dreptate!

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

Sweety sunt alaturi de tine , imi dau seama ca acum cuvintele sunt de prisos

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 20+ Ilinca

Mergi la inceput

E clar ca nu putem decat sa fim alaturi de Swetty. Si o asteptam sa o sustinem cum putem pe forum sau PM.
Paranoia fetelor acum nu e neaparat nejustificata (tocmai ca avem atatea in comun ).. bineteles ca nu e cazul de isterie dar cred ca e greu si sa nu relationezi in astfel de situatii si sa intervina instinctul de conservare.
E de prisos orice discutie din pacate...

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Diana, sunt perfect de acord. Consider insa ca este un lucru minor pe care il putem face impreuna in acest moment dificil pentru ea. Cu siguranta, postand vestea nu asta a urmarit. Oricum ramane fantastic faptul ca nu consideram un lucru a fi in neregula decat cand auzim ca se vorbeste de acest lucru, precum ipohondrul care, pe masura ce se informeaza dpdv medical, are toate bolile enciclopediei de medicina.
Mi se pare un lucru defectuos in primul rand pentru propria sanatate mintala. Extensia exista si la bebelus... cu cat stressul e mai mare si mai des il transmitem in egala masura si copilului. Nu consider deplasat faptul ca din cand in cand trebuie sa ne mai curatam filtrul de internet sau macar sa ne aducem una alteia aminte de acest filtru.
Inca o data scuzele mele. Problemele personale m-au facut sa fiu ursuza si vestea lui Sweety a contribuit la tonul cu care am abordat astazi lucrurile.
Imi pare enorm de rau. In momente ca astea incep sa ma uit in jur si sa pun unele sub altele lucrurile care imi sunt dragi si pe care le detin. Pentru ca am pentru ce multumi, chiar daca 80% din timp mi se pare ca sunt oropsita pamantului.

Alina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Diana m-ai dat gata cu chilotul de baba din bumbac... sa inteleg ca nu prea e indicat tanga? Nu prea pot sa port din altii, ma jeneaza efectiv (asta ca sa nu zic ca imi intra in c.r).

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Alina uneori e binevenit si un dus rece. Si ai dreptate in ceea ce zici, indiferent de ton.
Imi pare tare rau pentru Sweety. Din pacate eu nu ma pricep deloc la cuvinte de consolare asa ca prefer sa tac.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput