Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
happy_ama spune:
Alina, tu ai dreptate. Imi cer scuze pentru purtare fata de oricine ar fi putut fi afectata. Recunosc ca implicarea emotionala in sarcina asta este de domeniul SF si pur si simplu nu sunt capabila sa o iau pe parte rationala. Oricum, Alina, nu cred ca se supara nimeni pe tine.
Si Diana are dreptate. Daca va amintiti, unele dintre noi, printre care si subsemnata, am relationat cu Sweety cand ne-a intrebat de scurgeri. Mi se pare greu (pt mine strict), sa nu ma sochez dincolo de solidaritatea dintre noi gravidutele...
Imi cer scuze mai ales fata de Sweety. Sper din suflet ca nu am ranit-o si mai tare. Daca am facut asta, a fost departe de intentia mea.
Happy_Ama 20+ si Eva
diana_popa27 spune:
Alina te inteleg si nu s-a suparat nimeni pe tine. E clar ca nu e cazul sa o luam razna si ne face bine sa fiem certate din cand in cand sa nu o luam pe campii.
Oxana cand vine vb de infectii chilotul tanga e pe primele locuri la cauze . Si la cele urinare din cauza ca el chiar intra in c.r si acolo sunt tipuri de bacterii care pot fi foarte usor aduse catre pasarica. (ex e-coli cauza cea mai comuna a infectiilor urinare se gaseste in tractul digestiv in mod normal). O alta cauza a infectiilor urinare f comuna e actul sexual fara sa urinezi dupa (in timpul actului sunt impinse bacterii din vagin in tractul urinar).
Tanga in general nu e indicata din pacate.
21+
viitoare mamica de
Medeea
doxy spune:
Merci de explicatii Diana.
Stii eu chiar ma gandeam zilele trecute cand a pomenit cineva de ecoli si alte minuni nu mai stiu in ce context, eu asta vara cand mi-am facut un papanicolau, am fost depistata cu infectia Ecoli dar in vagin . Si acum fac legatura cu ce ai zis tu despre tanga. Ca ma tot gandeam cum naiba am reusit...
Oricum acu trei zile ma gandeam ca facusem tratament dar dupa tratament nu am mai verificat daca a disparut infectia sau nu. Apoi am ramas gravi. Offf... Nici nu stiu sa fac acum vreo analiza...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia
diana_popa27 spune:
Oxana din cate am inteles eu pap-ul in sarcina poate da cu virgula din cauza schimbarilor hormonale. Mai poate fi de vina pt e-coli si stersul din spate in fata cu hartia igienica nu neaparat tanga.
Am plecat la Dr la stat la coada . Revin
21+
viitoare mamica de
Medeea
dalia87 spune:
Sweety si eu sunt alaturi de tine,e foarte greu si dureros sa pierzi o sarcina asa inaintata,nu stiu cum as putea sa te ajut,daca ai sa citesti ce am scris,eu iti spun ca am sa ma rog pt tine sa te ajute Dumnezeu sa treci peste si sa iti daruiasca din nou un copil de care sa te bucuri.
Fetelor,nu e bine sa va stresati,intr-adevar se mai intampla si ce nu trebuie,dar trebuie sa avem mai multa incredere ca totul va fi bine.Eu la prima sarcina nu am stiut ca se poate intampla asa ceva,ca fisurarea membranelor asa ca nu am avut deloc stresu asta,pana in ziua in care am nascut,au nascut 2 femei la 5 luni din cauza membranei fisurate,le curgeau lichid.Acum la a doua sarcina si eu ma stresez mai mult cand vad ca mi umed chilotul ,ca ma gandesc sa nu fie ceva problema,dar daca stau bine si ma gandesc si la prima sarcina am avut scurgeri ,doar ca nu am bagat asa de seama ca nu am stiut ca ar putea fi vreo problema.Eu stiu ca fisurarea membranelor se poate face si din cauza unei infectii urinare netratate.deci daca va confruntati cu asa ceva,credeti-ma ca e mai bine sa luati antibiotic decat sa nu va tratati de infectie.o verisoara de-a mea a patit-o la luni a nascut prematur din cauza asta,medicii nu i-au dat sanse la micuta,dar a fost o minune si azi e o fetita ca oricare alta,doar ca un an si ceva a avut tot felul de probleme de sanatate,dar a recuperat extraordinar.
Si eu sunt de acord cu chilotul de bumbac,dar doxy e ok si tanga din moment ce e din bumbac si nu te strange,caci daca te jeneaza am citit undeva ca favorizeaza hemoroizii,si nu e prea bine sa folositi nici protejslip,mai ales in timpul sarcinii,ca favorizeaza candida.Dar intr-adevar eu stau acasa ,nu lucrez asa ca pot sa imi schimb chilotii de cate ori trebuie,in schimb cele ce merg la lucru,e mai dificil.
doxy spune:
Diana, am facut pap inainte de sarcina. Iar de "procedura stersului" stiu inca din generala de la lectia de sport, de atunci o aplic corect. De aici si nedumerirea mea...
paula_m spune:
Alina. Ce bine ca nu sunt singura care incearca sa le mai aduca pe fetele astea cu picioarele pe pamant, sa incerce sa se bucura de aceasta perioada... Ma simt ca o babuta din aia care tot da din gura, si nu ma asculta nimeni. Nu va tot "cert" din rautate, incerc sa va fac sa va relaxati. E adevarat ca nu-mi reuseste deloc.
Happy, nu ai suparat pe nimeni, sunt convinsa. Tu ai avut stresul asta cu scurgerile demult si era de astept ca acum sa te stresezi mai mult.
Sweety, stie ca noi o sustinem din tot sufletul si toate gandurile noastre bune sunt spre ea, chiar daca asta nu o incalzeste asa mult, dar mai mult nu stiu ce am putea face.
Oricum, neaparat tb sa facem listuta cu nr de telef, tare mult as fi vrut sa-i trimit acum un SMS lui Sweety.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2
doxy spune:
Dalia la asta m-am gandit si eu, ca e mai dificil la birou sa schimbi chilotii. Acum sa inteleg ca nici protejslipul nu e indicat. Eu nu as avea neaparat nevoie, pot sa pun si o bucatica de hartie igienica si o schimb de cate ori merg la baie.
Iar de tanga, mi-am luat acum marimi XL ca sa stea lejer sa nu ma jeneze.
Delia_Rodica spune:
Buna ziua fetelor
Sweety sunt devastata, suntem alaturi de tine, iti doresc o recuperare psihica rapida. Nu-mi pot reveni
viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd