Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

Mihaela ce frumos ca ai sa botezi un copilas.felicitari! eu inca nu am botezat nici un bebe..sper intr-o zi sa am si eu aceasta onoare!!! sa-ti traiasca finutul!
si ouauuu p-u curajul tau de a-ti face prieteni prin intermediul internetului! eu nu prea pot, nu sunt o persoana prea deschisa..si aici in Grecia mi-a luat vreo 5 ani pana mi-am facut ceva prieteni

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 11+

Ce tanara esti Vi4i!!! Ce frumos!!
Sa ti ajute Dumnezeu si tie sa botezi.

Eu prima data am botezat imediat dupa ce am terminat facultatea. Tot ma rugam de prieteni si nu numai sa ma lase sa le botez copii, dar nu vroiau.
Eu in timpul facultatii am facut practica pe la orfelinatele din judetul Iasi (am terminat asistenta sociala) si de mult imi doream sa botez. Si multi copii din orfelinatele din Romania nu sunt botezati. Si atunci m am dus si am aranjat sa botez un baietel de 5 ani dintr un orfelinat. Stiam ca daca esti fata trebuie sa botezi prima data un baiat si invers. Dar acum nu mai cred in asta.
Si uite asa am avut primul meu botez. Foarte frumos si emotionant! Ulterior, baietelul a fost adoptat in Italia si nu am mai tinut legatura cu el, din pacate. Dar cu prima ocazie cand ma duc in Iasi, am sa trec pe la orfelinatul ala si sa vad daca o sa mi dea detaliile copilului. Mi ar placea sa l revad.
Al doilea copil pe care l am botezat a fost copilul prietenei mele. Ea a fost parasita de tatal copilului in saptamana a 5a de sarcina.
Acesta va fi al treilea copil pe care il botez. Nu stiu cum toti au fost baietei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

buna tuturor,
apar si eu iar. Nu stiu de ce , dar vremea asta mohorata imi da o stare de anxietate si parca si o greata permanenta.
Ieri cand am ajuns de la birou pe la 6.30 am tras de mine vreo 30 de minute sa fac cate ceva prin casa, si am incheiat la ora 7 si un pic culcand-ma ca nu mai puteam sta nici pe canapea la tv.
M-am trezit pe la 8.30 si apoi .....cine nu mai dormea la 1 noapte ? :) Je

Miha- sa-ti traiasca finutul, sa fie sanatos si voinic. Ma bucur ca vi in Ro chiar si daca aa scurt, si precis va fi obositor.
Sa nu uiti de retete thay si indiene. Am mancat eu odata niste spanac cu branza la un restaurant indian aici in Bucuresti si tare mi-a placut. Cunosti vreo reteta de spanac cu branza in stil indian ?

Danyce- Doamne , cate prajituri faci!!! Cat pentru un batalion de prieteni! La multi ani, de pe acum! Sa fi sanatoasa si sa fericita alaturi de cei dragi.

Mina- mai bine mergi si faci ecografie normala, ca sa-l vezi pe bebe acum. Eu acum am venit de la eco morfologica, si sunt fix in sapt 11 , prima zi, iar medicul mi-a spus ca e prea mic bebe, prea devreme pentru morfologica de bitest. Asa ca m-a reprogramat saptamana viitoare.

M-am bucurat si eu, ca l-am vazut pe bebe si ca e bine, insa l-am vazut doar un pic, ca nu a insistat, daca a vazut ca nu are cum sa masoare toate cele.

Pupici multi tuturor fetelor din odiseea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Vi4i, da imi place mult sa mi fac prieteni prin intermediul netului. Chiar am avut si doua relatii (una cu un neamt) si pe ambii i am cunoscut pe net. Eu investesc tare mult in oameni, la cealalta odisee am investit enorm in fete, chiar am facut eforturi foarte mari sa ma vad cu ele, am venit de la distanta mare in Bucuresti, cu cadouri si cu 2 copii dupa mine (Imi si finutul) ca sa le vad. Dar, din pacate, eforturile mele nu au fost apreciate si m am detasat in timp.
Acum am invatat lectia, nu ma mai astept ca toata lumea sa ma placa, sa vrea sa fie prietena cu mine. Dar daca cineva imi arata ca vrea sa mi fie prieten(a), niciodata nu voi respinge persoana respectiva doar pentru faptul ca am suferit in trecut. La urma urmei, toti suntem diferiti, toti avem calitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna iubitelor.
Ce faceti, vad ca v-ati pus pe scris si mi-ati facut pofta si mie, eu am citit zilnic dar nu stiu ce se intampla cu mine ca parca nu am chef de scris.
Mihaela felicitari pentru finut, sa fie sanatos si uite asa am descoperit ca mamica baiatului este si prietena cu mine, de la aspirante ne cunoastem, sa o pupi si pe bebe si din partea mea si sa le doresti tot binele din lume ca a suferit destul, dar acum este implinita cu bebe in brate.
Am vazut ca se modifica dpn in functie de eco, eu zic si e doar parerea mea ca nu e prea normal, pe prima pagina sa lasam dpn care e de la UM ca asa ne zapacim de cap.
Si eu merg la eco pentru dublu test joi seara, abia astept sa-l vad pe bebe, azi am 2 saptamani de cand nu ne-am vazut si am emotii ca tot atunci o sa fie si sotul prezent la eco, prima data, sper sa il ia si pe el emotiile, sa mangaie burtica sa vorbeasca cu ea, din pacate acum burtica mea este mica, nu stiu ce sa mai mananc ca eu slabesc si am intrat in 12 saptamani, burtica e cu grasime asa cum era si in decembrie inainte de a ramane graviduta, eu asa as vrea sa creasca ca noi ne-am dorit mult acest bebe si vreau sa ma mandresc cu ea, sa am ce arata la lume, plus ca eu eram o fire care daca beam apa se depunea acum mananc si nu se pune nimic alternez intre 59 si 60 de kg iar cand am facut testul aveam 60,4 kg.
Eu am o repulsie fata de mancare fata de ce nu imi place dar ce imi place mananc si nici nu vomit, am vomitat doar de 4-5 ori in saptamana 7.
Bine ati venit gravidutelor noi, sarcini usoare si la termen.
Poate o sa imi fac curaj mai mult sa scriu si eu mai des.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

12+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna iubitelor.
Ce faceti, vad ca v-ati pus pe scris si mi-ati facut pofta si mie, eu am citit zilnic dar nu stiu ce se intampla cu mine ca parca nu am chef de scris.
Mihaela felicitari pentru finut, sa fie sanatos si uite asa am descoperit ca mamica baiatului este si prietena cu mine, de la aspirante ne cunoastem, sa o pupi si pe bebe si din partea mea si sa le doresti tot binele din lume ca a suferit destul, dar acum este implinita cu bebe in brate.
Am vazut ca se modifica dpn in functie de eco, eu zic si e doar parerea mea ca nu e prea normal, pe prima pagina sa lasam dpn care e de la UM ca asa ne zapacim de cap.
Si eu merg la eco pentru dublu test joi seara, abia astept sa-l vad pe bebe, azi am 2 saptamani de cand nu ne-am vazut si am emotii ca tot atunci o sa fie si sotul prezent la eco, prima data, sper sa il ia si pe el emotiile, sa mangaie burtica sa vorbeasca cu ea, din pacate acum burtica mea este mica, nu stiu ce sa mai mananc ca eu slabesc si am intrat in 12 saptamani, burtica e cu grasime asa cum era si in decembrie inainte de a ramane graviduta, eu asa as vrea sa creasca ca noi ne-am dorit mult acest bebe si vreau sa ma mandresc cu ea, sa am ce arata la lume, plus ca eu eram o fire care daca beam apa se depunea acum mananc si nu se pune nimic alternez intre 59 si 60 de kg iar cand am facut testul aveam 60,4 kg.
Eu am o repulsie fata de mancare fata de ce nu imi place dar ce imi place mananc si nici nu vomit, am vomitat doar de 4-5 ori in saptamana 7.
Bine ati venit gravidutelor noi, sarcini usoare si la termen.
Poate o sa imi fac curaj mai mult sa scriu si eu mai des.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

12+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mihaela, un pic de rabdare ca acusi se vede. Asa ziceam si eu saptamana trecuta, ca nu se vede, nu se vede, si de cateva zile am inceput sa simt gogoloiu si pantaloni pe care ii incheiam fara probleme saptamana trecuta, acum nu se mai incheie. Tu zici ca esti si mai slabuta, se vede mai tarziu, dar de la un moment dat incolo creste repejor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Mihaela, multumim pt capitol nou si multa bafta la interviu!! Tin pumnii De asemenea, distractie placuta in Romania si multa sanatate la finut!

Am vazut si eu pozicile noi! Vi4i si Luana ce tinere si frumoase sunteti!!! De puiutii vostri nici nu mai zic, sunt scumpi foc!!

Si eu ma laudam ca nu am greturi dar vad ca ieri si azi ma cam incearca asa o stare nasoala, mai ales in a doua parte a diminetii.. si tot am pofta sa mananc ceva sarat si uscat asa ca bag la greu chipsuri din alea de paine prajita (erau si in Romania parca intr-o punguta verde, am uitat cum se numeau - erau preferatele mele)

Am intrat in 10 saptamani, mai am putin si e gata primul trimestru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Am vazut si eu pozicile noi! Vi4i si Luana ce tinere si frumoase sunteti!!! De puiutii vostri nici nu mai zic, sunt scumpi foc!!

10+

Multumim mult Elena! Eu sunt la a 2-a tinerete (35 ani) deci peste ceva timp o sa ajung la majorat (40)

Acelasi lucru pot spune despre toate albumele din cont, absolut superbe si asta reitereaza (pt a cata oara?) capitalul genetic romanesc!
Am avut ocazia si privilegiul sa traiesc in 5 tari pana la varsta asta si sa vizitez toate continentele, insa atata densitate de frumusete, armonie si eleganta ca pe "meleagurile" noastre nu am prea intalnit!

In alta ordine de idei si eu sunt bine, "de retour au travail" si asteptand cu nerabdare intalnirea de pe 5 martie dupa 3 saptamani in care am stat doar la pat, cumintica ca bebe sa se arate voinic (am o presimtire ca va fi tot baiat) si sa re-intre totul in normalitate si in sarcina asta.

Pentru toate pt primavara care sta sa bata la usa,

Luana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mister a decis ca bebe din burtica e fetita - numele lui bebe e deocamdata "Spriglet", si cica asta e nume de fetita Jupanului la vremea lui ii spuneam Huckleberry - din punctul nostru de vedere tot unisex, ca si Spriglet, dar se pare ca 'mnealui considera altfel. Sa vedem...peste cateva saptamani.

Vi4i si Luana, tare faine sunteti! De fapt, toate suntem una si una, fete frumoase

Luana, ma bucur ca sunteti bine si sunt convinsa ca totul va fi bine si pe 5 martie.

Elena, sa-ti fie de bine crantanelele, si mie imi plac bucatelele de pesmeciori cu usturoi, abia astept sa imi cumpar peste 2 luni, cand mergem in Romania.

Mihaela, distractie faina in vacanta!

Mina, eu mai incap doar in skinny jeans, care imi erau cam larguti in talie oricum, altfel... doar in fuste. Bune si alea.

Mihaelafalt, lasa ca in curand o sa se vada burtica si la tine, nici o grija Bafta joi la eco!

Danyce, arunca niste praji incoace, daca iti prisosesc

Pastilutza, asta cu oboseala e tipica in primul trimestru, trec saptamanile astea si (teoretic) ne revine energia. Sper sa treaca si senzatiile de greata.

DPN-urile aici se schimba dupa primul scan, cel de la 10-12 saptamani, i se si spune the dating scan, atunci se stabileste cat de mare e de fapt bebe. Asta cu DPN-ul dupa ultima menstruatie e relativ, unele femei pot ovula mai devreme, altele mai tarziu, masuratorile la dating scan pot stabili cu o marja mai mare de exactitate data probabila. Oricum bebe vine cand vrea el/ea

Dark Bendis 13+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Luana Si eu tot pe 5 ma duc la doctor

Apropos de presimtirea asta, se spune ca mama intotdeauna are o intuitie aparte si simte daca va avea fetita sau baiat. La mine nu se aplica De cand ma stiu am vrut sa am baiat si ma tot refer la bebe ca si "el" ca nu vreau sa ii zic "it" la neutru, dar sincer, nu am nici o presimtire.. Si oricum mi-e tot una, sanatos sa fie! Poate mi se dezvolta intuitia mai incolo Voi simtiti ceva anume?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Elena, sincera sa fiu, de data asta nu simt nimic (inca). Dar acum 4 ani, cam in al doilea trimestru incepusem sa simt ca bebe e... baietel. Scanul in saptamana 22 ne-a zis ca e fetita, mi-am zis OK, fair enough, ca si de data asta, tot ce imi doream era un bebe sanatos, indiferent de sex.

Dar - si zau ca nu va mint - in ultimele saptamani nu puteam sa imi scot din cap ca bebe nu e fetita. Cand ma intrebau prietenii "has she been kicking much today" nici nu puteam sa ma adun sa raspund cu "she", spuneam "yes, the baby's been kicking a lot". Nu eram in stare sa ma gandesc la nume de fetita - nici in ziua de azi nu stim cum s-ar fi numit, dar nume de baietel aveam decis din prima "just in case". Camera am refuzat sa o decorez in culori de fetita - tapetul era relativ nou, albastru, si am zis hai sa il lasam asa, punem perdele galbene, covor galben si mobila din lemn natur (si a iesit f bine), caruciorul si scaunul de masina le-am luat rosii... to work either way, hainute in culori de fetita am luat putine, majoritatea fiind in culori unisex. Pe 22 decembrie chiar scrisesem pe forum ca ca sunt obsedata de ideea ca "Huckeberry" e baietel, mesajul e tot acolo, marturie pentru posteritate . Lachlan s-a nascut pe 31 decembrie si nici unul nu am fost surprinsi ca nu a fost fetita. Doar soacra a trebuit sa mearga cu cateva sacose de haine inapoi la pravalii sa le schimbe, ai mei au asteptat sa se nasca bebe si apoi au cumparat hainute, dar mnoh, ei sunt medici si stiu ca oricand exista riscul - chiar mic - sa nu se vada bine la eco, mai ales ca noi am avut doar una singura, in afara de cea din primul trimestru.

Dark Bendis 13+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput