Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
c.raluca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty C.raluca, este un cont comun pe picasa unde am pus poze. Ai cumva parola? Daca nu, ti o pot trimite eu. |
da, poti sa o trimiti pe mesaj, daca esti amabila. multumesc!
mina spune:
Neata Doamnelor,
In dimineata asta fraternizez cu fetele cu greturi, nu stiu ce am de ma intind pe jos de greata. Nu vomit dar e o stare tare neplacuta. Mi-am luat niste Pringels de la magazinul de langa birou .... voiam ceva sarat si a fost singura chestie care m-a tentat. Ce ti-e si cu sarcina asta, cred ca am mancat de cel mult 10 ori in viata mea chipsuri....Acuma bag din cand in cand cate un chips si torn la apa rece si parca-parca ma mai alina....Off
Am fost aseara sa-mi iau haine si m-am intors tuflita. In H&M au pantaloni de gravida doar mulati pe picior si arat horror in ei. Iar singurii care-mi veneau cat de cat....n-avea numarul meu.... Aveau insa centuri din alea pt burtica si acum imi pare rau ca nu mi-am luat vreo 2 negre poate-mi adaptam niste pantaloni care imi vin bine de la fund in jos. In rest era plin de bluze, tricouri, camasi, hanorace....pai ce-mi trebuie de alea, ca ma descurc cu ce bluze am. Mor ca nu mai vine o data primavara aia sa trec la pantaloni de in....
Elena, pai da, daca ai facut scoala la 18 ani, cred si eu c-a mers struna. Mie nu mi-a dat nimeni un sut in fund in acest sens, m-am apucat la batranete si uite cum trag. Sincer mai mult imi e de sala (ca la traseu daca e sa fiu tuta si gresesc ca prostu, aia e), dar teoria ma omoara, partea aia de sanctiuni si penalitati e idioata rau. La ce-mi trebe mie sa stiu toate nuantele alea? Soferul trebe sa respecte legea, punct, e treaba politistului sa stie ce penalitati sa aplice. Nuuuu?
Eu inca nu m-am invrednicit sa pun baterie la cantar. Desi ar cam trebui, avand in vedere sporul cu care ma indemn cu Vizigotu la bunatati....
Miha, sa va traiasca finutul, sa creasca mare, sanatos si norocos. Cu siguranta Dumnezeu stie sa le aranjeze pe toate, altfel nu-mi explic cum a venit copilula sta la noi acum, tocmai cand renuntasem la speranta ca se va mai intampla vreodata.
Daniela, da-mi te rog reteta de Brownies Cappucino, ca vaz ca n-ai de lucru si dai idei la oameni . Nici eu nu stiu sa merg pe bicicleta si nici n-am sa invat vreodata. Desi m-am tot straduit in copilarie, cand aveam 12 ani a petrecut unchiul meu o vara intreaga (aproape 3 luni, cat era vacanta de vara) incercand, aproape zilnic, sa ma invete sa merg pe bicicleta. Nimic si nimic. In toamna a tras bietul om concluzia ca ori sunt mult prea proasta pentru asta, ori am un handicap nedescoperit si m-a lasat in pace. M-am ales cu o intindere musculara de la care am tras vreo 2 luni dupa aia si cu promisiunea ca nu ma mai urc vreodata pe o bicicleta. Insa cand ti se fac toti 3 puii de mers pe bicla, iti iei patine cu rotile si esti mai cu motz.
Cine ma intreba de martisoare, pana la urma am decis sa le facem, ca ce-am vazut pe la tarabe nu m-a multumit deloc. Asa ca eu cu martisoarele si fiul cu felicitarile, deschidem atelier. Va arat poze cand sunt gata de trimis, fie la domnite, fie la donatii, ca se face si o colecta la nivel de scoala. Maine am programat un atelier de cateva ore, ca miercurea e singura noastra zi fara antrenament la tenis.
Sa aveti o zi frumoasa si ne-gretoasa, eu maine fac 11 sapt si taaare mi-e ca nu mai am rabdare si vineri deja ma duc la eco morfologica de trim 1, desi ziceam sa mai astept....Dar cum, de regula si in medie, ma simt incredibil de bine, simt nevoia sa mai vad minunea, sa stiu ca e ok.
Vi4i spune:
Buna dimineaaaata!!!
Va poftesc la un suc fresh de portocale! sa ne fie ziua plina de energie!
la noi e atat de frumos,e soare si un cer albastruuuuu....is vreo 18 grade! asa te umpli de viata cand e ziua frumoasa!
eu trimis copil la gradinita si sunt gata sa merg la piata! aici in grecia piata se face o data pe saptamana pe o anumita strada .la noi in regiune e numai marti..si merg sa cumpar capsunele proaspete din Creta!
azi vreau sa incerc sa fac Thai chicken noodle soup! ca poftesc de ceva vreme desi nu am mancat nicoadata
pot sa am si eu parola de pe picasa si userul? sa vad si eu pozicele voastre..am sa pun si eu vreo cateva... cu greculet cracalet
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 11+
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui mina Miha, sa va traiasca finutul, sa creasca mare, sanatos si norocos. Cu siguranta Dumnezeu stie sa le aranjeze pe toate, altfel nu-mi explic cum a venit copilula sta la noi acum, tocmai cand renuntasem la speranta ca se va mai intampla vreodata. Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din 09.09.2004 si bb2 DPN 18.09.2013 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte Some people dream of success...while others wake up and work hard at it |
Mina multumesc din suflet! Asa este, Dumnezeu le randuieste pe toate, sunt absolut sigura de asta. Sa ai o zi buna draga mea.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui c.raluca da, poti sa o trimiti pe mesaj, daca esti amabila. multumesc! |
Raluca trebuie sa ti activezi PM ul si apoi am sa pot sa ti o trimit.
Vi4i spune:
la ultima vizita la dr. m-a inscris pe 1 septembrie p-u cezariana. deci daca poti Mihaela schimba DPN-ul meu a si data mea de nastere este 16.11.1987
dar eu cred ca DPN-ul inca se va schimba.. ca dupa analizele facute acum 2 sapt. arata ca nici de data asta nu scap de Colestaza de sarcina... offff si cand ma gandesc prin ce am trecut la prima sarcina..ei bine ca la prima a inceput pe la 30 sapt... de data aceasta hepatologul a zis ca cel mai probabil se va incepe mai devreme si tare ma apuca un stres cand numai ma gandesc,saptamani intregi cu mancarimi insuportabile,nopti nedormite si ca sa evitam vreo tragedie va trebuie iar sa nasc innainte de 38 sapt.
si noi facem dublu test dar tocmai pe 8 martie,atunci v-oi avea 13 sapt. abia astept sa-mi vad bebelina! si dupa cate am vazut si la prima sarcina am facut Kryptor si de data asta cred ca tot asa va fi..ca fac la acelasi cabinet offf sa treca mai repede zilele...
si p-u mine si p-u voi...sa ne vedem bebelusi zbantuiti in burtica
va doresc o zi frumoasaaaaa si cate un pupic la fiecare
ps: am editat ca am mancat ceva litere
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Vi4i Buna dimineaaaata!!! Va poftesc la un suc fresh de portocale! sa ne fie ziua plina de energie! Multumesc pentru suc!! Foarte bun a fost! Yummy! azi vreau sa incerc sa fac Thai chicken noodle soup! Ce bine suna!! Eu sunt mare fac Thai, Chinese si mai ales Indian, care este preferata mea. Sincer va spun ca eu cand am plecat din Iasi in 2007 nu era decat un restaurant chinezesc pe care il ador. Si cand am descoperit mancarea indiana, OMG nu cred ca exista mancare mai buna pe lumea asta!!!! Desigur, eu sunt vegetariana, dar am o reteta cu pui pe care i o fac regulat sotului si pe care o adoraaaaa!!!! Revin cu retete imediat. Nu stiu cate ingrediente se gasesc in Romania... Si fara ingredientele alea nu are gustul propriu mancarii indiene. I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!! Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 11+ |
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Vi4i pot sa am si eu parola de pe picasa si userul? sa vad si eu pozicele voastre..am sa pun si eu vreo cateva... cu greculet cracalet Trimis. I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!! Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 11+ |
Vi4i spune:
Mihaela ce frumos ca ai sa botezi un copilas.felicitari! eu inca nu am botezat nici un bebe..sper intr-o zi sa am si eu aceasta onoare!!! sa-ti traiasca finutul!
si ouauuu p-u curajul tau de a-ti face prieteni prin intermediul internetului! eu nu prea pot, nu sunt o persoana prea deschisa..si aici in Grecia mi-a luat vreo 5 ani pana mi-am facut ceva prieteni
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Vi4i la ultima vizita la dr. m-a inscris pe 1 septembrie p-u cezariana. deci daca poti Mihaela schimba DPN-ul meu a si data mea de nastere este 16.11.1987 ps: am editat ca am mancat ceva litere I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!! Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 11+ |
Schimbat si adaugat
Da, sigur sigur DNP urile se vor schimba. DNP ul meu era 20/07 si am nascut pe 21/07. O colega de odisee avea DNP ul pe 04/07 si a nascut pe 02/06.