Toate forumurile Desprecopii.com: liste de discutii  La bucatarie

Humus facut in casa

Pagina urmatoare

Vezi toate retetele
Adauga si tu o reteta!
Biscuiti dulci umpluti cu ciocolata si alune * Biscuti dulci cu fructul pasiunii * Prajiturele cu cardamom * Tiramisu Cheesecake * Gogosi coapte * Tort negresa * Rulada cu mango si fructul pasiunii * Negresa simpla cu nuci *
Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 3

caress
caress



567 Mesaje

Link direct la acest mesaj  Arata profilul Adauga semn de carte la mesaj Trimite caress un Mesaj Privat  Reply with Quote

Humus facut in casa

A facut cineva? Cat de fiert trebuie sa fie nautul?Eu fierb la el de 3 ore si jumatate si tot nefiert mi se pare.E drept ca il compar cu fasolea desi humusul e mai aspru decat fasolea batuta...Il mai las sau mai mult de atat nu fierbe?

...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...
      (0 aproba) (0 dezaproba) |

puisorul



3817 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite puisorul un Mesaj Privat  Reply with Quote
Ca sa fiarba mai repede trebuie pus in apa cu o seara inainte. Cand e fiert trebuie sa se zdrobeasca cand il strangi intre degete.

Ani de Stefana (23.01.2008)

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Mergi la inceput
caress
caress



567 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite caress un Mesaj Privat  Reply with Quote
L-am pus, a stat 16 ore in apa,se dublase ca volum.Am scos o manuta de boabe din oala,am scos cojile si l-am bagat la blender.E grunjos tare,mie in continuare nu mi se pare fiert...

Se zdrobeste cand il farami intre degete,dar cand dau cu paleta printre boabe ai senzatia aia de fasole abia pusa la fiert...imi pare rau ca nu l am pus in oala sub presiune...

...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...

Editat de - caress on 24/02/2013 14:06:03
Mergi la inceput
Seawave
Seawave



14 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
Din cate stiam eu, trebuie sa ramana de o consistenta putin mai zgrunturoasa(daca pot sa zic asa), chiar daca boabele se sfarama intre degete. Nu se face pasta
Mergi la inceput
caress
caress



567 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite caress un Mesaj Privat  Reply with Quote
I-am pus si un pic de bicarbonat.Il mai las jumatate de ore si mai incerc o data.Daca stiam cred ca nici nu incercam,de azi dimineata de la 10 il pazesc! :))

...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...
Mergi la inceput

Rufus



9327 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Rufus un Mesaj Privat  Reply with Quote
caress, nautul fierbe mai iute ca fasuiul.
Asa ca e fiert.
Treci la faza urmatoare: baga blenderul in el, ulei masline, tahini, usturoi...


Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Mergi la inceput
Seawave
Seawave



14 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
Incearca si cu diferente mari de temperatura. Ia-l de pe foc si trece-l prin apa rece, indeparteaza toate cojile si mai lasa-l la fiert fara coji.
Mergi la inceput
caress
caress



567 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite caress un Mesaj Privat  Reply with Quote
Incepe sa arate a naut fiert!!!! Nu era gata Rufus, iar fasolea pe care o am eu fierbe intr-o ora,nepusa la inmuiat,porcaria asta clocoteste de la 10...

...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...
Mergi la inceput
caress
caress



567 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite caress un Mesaj Privat  Reply with Quote
Sa va povestesc si finalul,nu? Consider ca este cea mai obositoare si chinuitoare experienta culinara de pana acum (nici macar cu cozonacii nu as compara-o-)
Si cum era musai sa obtin macar un castronel-in alta casa deja se fac tabouleh,s-au cumparat lipii,etc(am fiert jumatate de kg de naut!), am ales bob cu bob cele fierte de cele nefierte,am scos coaja si bineinteles ca am cedat nervos, dupa jumatate de ora aveam vreo 3 linguri de boabe,pe care le am combinat cu doua de fulgi de fasole,am pus ulei,tahini,sare,lamaie,usturoi si am obtinut primul castronel-foarte bun,nu are deloc gust de fasole.
Jumatate din ce mai era am pus in blender,fara sa mai aleg cojile,fara sa ma uit care i fiarta care nefiarta,restul ingredientelor si dupa ce am terminat am trecut o prin sita!!!!E altfel la gust,mult mai buna...Si ce a ramas ,am aruncat...acum imi pare rau.

Concluzia?Cand am pofta de humus ma duc la Libanez!!!


...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...

Editat de - caress on 24/02/2013 16:29:00
Mergi la inceput
Natasa
Natasa



4889 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui Natasa Adauga semn de carte la raspuns Trimite Natasa un Mesaj Privat  Reply with Quote
E cel mai usor fel de mincare daca ai conserve de naut in casa. Asa fac si in restaurante, stiu de la un proprietar de restaurant libanez. Ei importa cutii mari, dar se gasesc cutiute mici in magazine. Pe urma se respecta reteta cunoscuta.
Mergi la inceput

cristinuk@



596 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite cristinuk@ un Mesaj Privat  Reply with Quote
si eu folosesc conserve cu naut gata fiert in cinci minute e gata o splendoare

https://picasaweb.google.com/111356891978087779654/HikyBird# "...Poti descoperi inca in minunata viata a animalelor profunde semnificatii si nu de putine ori, adevarate valori etice si morale de comportament..." Constantin Mihailescu

Mergi la inceput
Pag. din 3 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare

Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)




DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com