Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
olimp spune:
ok bobitza , miercuri am sa am raspunsul si iti spun si tie , poate pana la urma sa nu fie nimic alarmant daca suntem mai multe cu aceleasi simptome...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Fetelor, nu va panicati! Asa am patit si eu pt prima data atunci cand m-am dus speriata la dr. Dar nu e lichid, e scurgere abundenta. Lichidul te uda serios, nu numai pe protegeslip. Si eu inca am scurgerea respectiva si e ok totul. Ca sa verificati, cum m-a invatat pe mine dr., puneti-va un tampon serios de vata si daca il udati complet atunci va puteti face griji... Happy_Ama 19+ si Eva |
Aaaa, pai asa deci... nu e nici pe departe asa de abundent...
M-ai linistit Happy!
14 +
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui happy_ama Olimp Fetelor, cele care ati fost fumatoare, voi nu simtiti cateodata pofta de tigari? Eu m-am lasat de scarba si inca nu suport mirosul insa in ultima vreme mi-e dor de gest Daca vad pe la tv oameni fumand, ma apuca pofta asa Nu o sa ma apuc pana cand voi termina de alaptat dar nu stiu ce am de mi-a revenit pofta Happy_Ama 19+ si Eva |
Offf, Happy! M-ai atins unde ma doare!
Eu m-am lasat din Ianuarie, aveam 5 sapt. Dar m-am lasat ca stiam ca asa trebuie, ca de fumat as fi fumat la greu! Acum, nu prea imi place mirosul de la tigara altuia, dar sunt sigura ca daca as fuma eu taaaaare mi-ar placea!
Mi-a fost fff greu, dar fetele m-au incurajat si am reusit sa ma las. Am promis ca nu fumez pana termin de alaptat, dar mi se face pofta fff des, mai ales cand ies in oras sau cand ma enervez tare...atunci imi zboara gandul direct la tigari.
14 +
happy_ama spune:
Olimp, avem mare noroc!
Bobitza, chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi! Dar stiti doar ca prima data si eu m-am panicat ca toate cele
Happy_Ama 19+ si Eva
happy_ama spune:
Bobitza, suntem fix pe aceeasi lungime de unda! Dar nici eu nu ma apuc pana dupa alaptat. Am zis ca poate una dupa nastere, asa
Happy_Ama 19+ si Eva
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui happy_ama Ana, felicitari pentru vestile bune! Si eu tot la dumnealui am facut DT si la el merg si pentru morfo de T2. Nici noua nu ne-a spus. Am intrebat noi Happy_Ama 19+ si Eva |
Happy, Ana,, voi sunteti multumite de dr Botica?
Mie dr mea mi-a recomandat asa: Dr Steriu Mihaela sau Botica Radulescu.
Steriu e fixata pe unsul cu creme pe burta: m-a intrebat" va ungeti cu ceva pe burta?" si eu ii zic" m-am dat acum 3 sapt"- de unde ma dadusem mereu, mai putin cu o sapt inainte de eco...si ez zice" sa nu va mai dati deloc, ne-am inteles?"
E dusa la capitolul asta!
Si desi am auzit lucruri bune despre ea, la DT mi s-a parut ca nu a insistat asa mult, a durat totul max 20-25 de min.
Asa e normal? Eu la eco normala stau peste 30 de min.
Bebe a fost putin agitat la final si parea ca dr nu mai are rabdare
Cum e dr Botica?
14 +
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui happy_ama Bobitza, suntem fix pe aceeasi lungime de unda! Dar nici eu nu ma apuc pana dupa alaptat. Am zis ca poate una dupa nastere, asa Happy_Ama 19+ si Eva |
Claaar! Aia asa, sa sarbatorim Hai 2, maxim!
14 +
happy_ama spune:
Bobitza, eu am fost multumita la DT. Atat am experimentat deocamdata. Desi a durat numai vreo 40 de min a masurat tot, la sfarsit mi-a explicat rezultatul si principalele observatii... La un mom dat nu reusea sa prinda ceva si a insistat pana a prins. Nu mi s-a parut sa dea rasoale.... O sa vad la morfo si iti mai spun
Happy_Ama 19+ si Eva
Ele spune:
Ama si al meu sef imi zice la fel. Sa fie bebe bine, sanatos, etc...are copil acasa si intelege. Nu e la el problema, problema e la mine.
Mai fetelor , va si vad in spital cu branula in mana savurand o tigara.
I-am facut baie Denisei, mi-a rupt salele si burtica. Inainte o spala sotul dar acum are fite de d-soara. Si-a gasit si ea momentul.
Va pup, ne auzim maine de pe baricade.
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani
Bobitza_85 spune:
Am inteles, deci si la tine a durat pana intr-o ora. Auzisem fetele ca la ele a durat 1,5-2 h , dar cred ca asta se intampla la morfo de trim 2.
Nici eu nu am ce sa ii reprosez, s-a purtat frumos, a explicat tot, doar ca durand aprox 30 de min eu am crezut ca s-a grabit.
Fetele, voua vi s-a intamplat sa simtiti intepaturi in buric?
Eu de cateva zile simt asta...e ceva de scurta durata, dar tresar cand se intampla. Sotul zice sa nu ma alarmez, ca se intind toate cele pe acolo, dar eu stiu, asa sa fie?
Va pup
14 +