Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ana, felicitari pentru vestile bune! Si eu tot la dumnealui am facut DT si la el merg si pentru morfo de T2. Nici noua nu ne-a spus. Am intrebat noi

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ana maria ma bucur ca sunteti bine , lasa ca data viitoare colorezi si tu caruciorul...

paula daca te referi la durerea surda de oase si eu o resimt in picior mai bine zis in femur , dar asta de vreo 3-6 ani in urma , reactionez la frig si ma doare in os parca , mie imi trece daca tin piciorul la caldura..cred ca e reumatism

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

si pe mine ma doare un pic spatele, dar e pentru ca ieri am facut un pic de curatenie si m-am tot aplecat. acum sunt mai bine.

19+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Ama, la cate sapt ai fost tu la morfologia 1? Ce parere ai de DR Botica?

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aia Olimp, enervanta, care nu trece cu nimic. Tu te dai cu ceva?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula durerea e de la umar la cot dar ca si cum ar fi stat o greutate pe mana. Nu ma ung cu nimic. Durerea o simt doar dimineata cand ma trezesc si noaptea in somn.
Ama si seful meu e la fel ca al tau. Mi-e rusine sa cer asa ceva. Mai ales ca atunci cand am decis sa fac bebe doi , am zis ca nu imi va afecta munca. Suport cu stoicism dar nu stiu pana cand. daca nu mai rezist cer 6h si doua le muncesc de acasa pe PC.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

paula luam cateodata cand devenea insuportabila ca nu mai stiam cum sa-mi tin piciorul , ketonal si ma mai ungeam cu "puterea ursului " crema cu canfor ..acum ketonal nu stiu daca poti lua , crema nici de ea nu stiu daca se poate utiliza , sincer nu stiu ce ai putea face tine mana la cald , eu aveam uneori asa durere ca parca ma durea si carenea de pe os si osul inauntru de imi venea sa-l rup farame...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ana, la 13 saptamani. Mi s-a parut foarte profi, foarte serios. Dar nu as putea sa il am de dr curant

Ele, gandeste-te ca eu m-am intors la jobul asta dupa ce am lucrat 3 luni in alta parte si seful s-a rugat cu cerul si pamantul sa nu plec. Si cand mi-a zis sa ma intorc, i-am spus de sarcina. Si tot m-a vrut inapoi. Iar noi lucram intr-o banca. Un mediu destul de rigid, unde astfel de lucruri sunt abateri de la politica... Dar stii ce mi-a zis?! Ca el luase in calcul si posibilitatea asta, sa nu mearga totul perfect, insa e cel mai important acum sa imi vad de sanatatea mea si a copilului

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

betty prajituta a iesit minunat am mancat deja 2 margini , nu ma pot oprii...

ele apropo de lichid si eu umezesc cateodata protecslipul , asa apos si nu e utrogestan care e pastos e ca apa...am uitat sa intreb vineri cand am fost la eco ce sa fie , dar miercuri cand merg la morfo nu mai ratez

dar de elf mai stiti ceva ?

21 + Ilinca
Ilinca

Olimp,
azi am patit si eu acelasi lucru. Am simtit ca sunt umeda si am pus mana.Era ceva f lichid, incolor. Am crezut ca e de la Utrogestan, dar intr-adevar, de la ala scurgerea era mai vascoasa.

Daca afli care este explicatia, te rog anunta-ma si pe mine.

14 +

Mergi la inceput

happy asa sefi sa tot ai ...nici eu nu pot sa ma plang , povestea mea e similara , din 2007 ian lucrez la firma la care sunt si acum , anul trecut in 2012 in februarie mi-am dat demisia sa pot pleca in Ungaria sa ma operez nu puteam lipsi atata de la serviciu , in septembrie am trecut in vizita pe la sefi sa vad ce se mai intampla pe acolo si a doua zi deja mergeam la lucru , m-au insfacat cum m-au vazut , stiau ca eu lupt pentru un bebe ...si in octombrie am avut confirmarea eram garvida ....ce sa mai zic , sunt bucurosi pentru mine...si de aceea nu pot sa fac mofturi cand sunt lasata singura ...

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput