Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
happy_ama spune:
Bubulina, de maine cred. Adica sper sa ajung cu hartia la HR... Adevarul e ca ar cam trebui sa incep cat de repede. Ultimele ore pe scaun sunt un calvar. Durerea de burta si cea de spate ma termina...
Happy_Ama 19+ si Eva
Ele spune:
Paula si eu am dureri de umeri. Am pus-o pe seama sarcinii, nu a varstei.
Ama eu nu indraznesc sa imi reduc programul la 6h. Si de la ora 14-15 deja nu mai pot sta pe scaun de durere de burta. Spatele nu ma deranjeaza...inca.
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani
bubulina2401 spune:
Ama, eu sunt fumatoare...acum mai fumez 2 tigari/zi si beau o gura de cafea. L-am intrebat pe doctor si a zis ca pot fuma max 5 tigari, dar de la inceput am fumat 2 si imi e ok.
19+ de
happy_ama spune:
Ele, pai nu facem treaba asa!! Tocmai tu care zici ca ai intr-una dureri de burta?! E delicat asa...te inteleg. Mie mi-a fost cel mai rusine pentru ca, pe langa faptul ca seful meu e de pus la rana, imi era greu sa recunosc ca nu pot sustine ritmul...eu, aia care era intr-o continua alergatura!! Aia activa... Dar trebuie sa recunoastem ca, desi nu ne place si nu am ales noi, avem limite. Mai inguste decat alte gravidute poate. Mai putin inguste decat altele...dar...asta e.. Hai, curaj!!!
Happy_Ama 19+ si Eva
bubulina2401 spune:
da, si pe eu simt uneori pe la ora 4 ca mi se intareste burtica si nu mai pot sta pe scaun, mai ales daca nu ma ridic foarte mult de pe scaun. In principal nu am de ce sa ma ridic de pe scaun...ca lucrez la calculator...dar trebuie sa mai facem si pauze. ... Iar de mancat nu pot manca in picioare ca sa zic ca stau macar 20 min.
O sa intreb medicul daca pot face gimnastica de gravide...cred ca mi-ar prinde bine.
19+ de
happy_ama spune:
Bubulina, mie nu imi vine sa ma apuc iar acum. M-am lasat complet pt ca nu mai suportam gustul si mirosul. Si m-am bucurat ca a fost asa. Nici nu stiu daca as putea pt ca mirosul inca nu il suport. De nu ar fi revenit pofta gestului in sine!!!
Happy_Ama 19+ si Eva
paula_m spune:
Elena, pe mine ma doare mana de la umar la cot, durere de oase, eu zic ca e ca durerea reumatica( desi nu cred ca am avut vreodata), dar asa mi=o inchipui. Asa te doare si pe tine? Si iti pui ceva?
Pe mine ma doare fundul, mai exact noada fundului cand stau mult jos fara pauze, la birou, spatele ma doare seara, cand termin cu treaba.
Burta nu ma doare, dar stiu sigur ca-l deranjeaza pe bb pozitia de la birou, ca e f agitat si tb sa stau cumva mai intinsa pe scaun...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
olimp spune:
fetelor mi-am cumparat iegari de gravide ..am gasit la H&m , mi-am luat negrii ca sa par mai subtire
eu nu stiu cum e cu tigarile , nu am fumat niciodata...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
ana303maria spune:
Hello! Revin dupa o lunga pauza. Am tot citit din capitolele anterioare, dar efectiv nu reusesc sa tin pasul cu cat scrieti voi. Si imi place sa am ce sa citesc, deci nu ma plang, doar ca nu ajung sa postez. Cand citesc eu subiectul este deja incheiat...
Noi suntem bine. Am fost acum 2 sapt la morfologia de trim 1 si la interpretare DT la dr Radulescu Botica. Bebe era bine, recuperase deficitul de 4 zile si avea avans 2 zile. Pe noi ne-a interesat doar sa fie sanatos si nu am intrebat sexul (aveam doar 12 sapt si nu credeam ca poate sa ne spuna). DR mea m-a intrebat direct ce e cand am mers in aceeasi zi la ea cu rezultatul si a fost dezamagita ca nu am intrebat. Mi-a zis ca dr Botica nu se inseala si poate spune si la o varsta atat de mica ce e, aproape fara greseala. Chiar dc nu stim ce e (noi parca am vazut o puta, dar nu a stat s avada sexul, doar cand verifica rinichii, vezica, ni s-a parut ca vedem ceva intre picioruse)noi suntem bucurosi sa fie bine. Saptamana asta, marti, am fost si m-am intalnit cu o cunostinta si am ascultat inimioara lui bebe cu un aparat de ascultat bataile inimii lui bebe. A fost f frumos, ca la eco, doar ca nu l-am vazut.
Miercuri l-am simtit pt prima data pe bebe si de atunci l-am mai simtit si ieri si azi.
MTHFR A1298C - stare homozigota
David
14+
olimp spune:
apropo de dureri , si pe mine au inceput sa ma doara salele mai ales daca stau mult in picioare , la birou stau pe scaun si cred ca s-a obijnuit corpul cu pozitia aia si acum cat stau in picioare e de ajuns sa fac o mancare sau o prajitra si deja ma doare...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca