Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bobitza are dreptate sotul tau in cateva zile vor trece la mine a durat 3-4 zile

amalia tsakoniati
20+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, eu am intepaturi trecatoare prin diverse parti ale abdomenului inferior si...mai jos de el Si uneori mi se intareste in zona buricului de zici ca sta stomacul sa iasa pe acolo si ma inteapa

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Multumesc pt raspuns, dragelor!

E reconfortant sa stiu ca si voi ati avut aceste simptome, adica denota ca e ceva normal.
Eu daca am avut cateva problemute, va dati seama ca ma alarmez la orice senzatie iesita din tipare

Va doresc o seara buna tuturor!

Nu ca eu m-as culca de acum, dar stiu ca dupa 23, rama sigurica pe aici.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Fetele, am o nelamurire. Voi cand spuneti ca stati la ecograf 30 de minute sau o ora, voi va referiti la cat dureaza totul de cand intrati,pana va dezbracati, mai povestiti? Sau va tine atata cu ecoraful pe burta? Ca mie mi se pare foarte mult, la mine il tine 5 minute. Si eu sunt multumita asa, nu mi se pare ca e ok nici sa il tina prea mult, nu sunt convinsa ca e chiar inofensiv.
Doar la morfofetala de trimestrul 2 am stat mult, la primul copil. Si deja ma lua frica, mi se parea ca ceva nu e ok daca insista asa de mult, ba mai ofta, se mai foia, ala a fost cel mai stresant ecograf la care am fost.

Imi amintesc si eu la sarcina trecuta pe la 20 de saptamani incepusera contractiile, ma durea rau burta, nu mai stiam cum sa ma intind pe scaun, imi era rusine sa nu intre cineva in birou ca eu ma scurgeam de pe scaun pe sub birou....mi-am luat medical ca stateam cu grija permanent. Acum daca stau acasa e asa bine, nu ma mai doare, nu am contractii, nu ma stresez....din pacate si banii de concediu sunt mai putini dar pe toate e greu sa le ai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!

Deja sunt la birou.

Dedicut eu doar la morfofotela de trim 2 am stat asa mult. Si mie mi-a placut. Nu m-am stresat.Nu am stat la discutii, direct pe pat la eco...discutiile au fost in paralel cu ecograful,deci nu am pierdut timpul.

In rest ecografele sunt cum spui si tu de apox 30 min.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, burtici!

Cafea cu lapte, cine mai doreste?!

Fetelor, pe mine ma tine dr meu max 10-15 min la ecograf. Numai sa vada el niste chestii anume...ma faceti sa-l iau de motz!

O zi minunata sa aveti!

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata!!
Dr de la Raul niciodata nu m-a tinut mai mult de 10 minute la ecograf, cred ca era dr cu mare experienta si stia exact unde sa se uite, ce sa caute, sa fie sigur ca totul e ok.

Dr la care m-am dus pana acum, la bb2, niciodata nu m-a tinut mai putin de 1/2 h, doar la eco, fara povesti. Eu nu cred ecograful e ofensiv, ca daca credeam asta nu ma duceam, doar ca era plictisitor sa stau atata si sa am uit la un ecran...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

neata fetelor

si in cazul meu ecograful nu tine mai mult de 5-10 minute , am inteles ca la eco morfo de miercuri am sa stau mai mult cam o ora .

intepaturi in zona buricului si eu am si nu numai acolo in divrerse locuri dar trec si sunt de scurta intensitate , banuiesc ca e de la tesuturi cum se intind...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Neata fetelor!

Sa avem o saptamana usoara si cu vesti bune!

19+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Neata fetelor,

Am reusit sa ma culc si eu pe la 03 si ceva...m-am trezit la 8:30 si la 09:15 eram la birou...adica 6 etaje mai jos. Cu toate astea sunt mai fresh decat atunci cand dormeam 8h

Cat despre eco, la spital, si pe mine ma tine dra max 5 min la eco, dar la Medlife dureaza 30 de min, timp in care il intoarce pe toate partile. Cred ca asta e protocolul la ei, nu ca nu ar fi pregatit dr pt ca am fost la 3 dr si toti au facul la fel.

Mie sincer imi place ca dureaza mai mult pt ca mi se pare ca ii acorda mai multa atentie ...la dr la spital vin fetele pe banda rulanta si uneori ai senzatia ca te baga acolo mai mult sa-ti ia banii...

Va pupacesc!

14 +

Mergi la inceput