Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)
Raspunsuri - Pagina 11

bubulina2401 spune:
 Amalia, tu ai facut rochitele alea dragutze? sunt superbe!!!
Acum mi-am adus aminte ca ati tot posta poze cu burticile. sper sa pun si eu o poza cu burtica mea.
 19+ de 

Bobitza_85 spune:
 Burtici, voiam sa va intreb ceva si uit mereu...![]()
Voi ati anuntat ca sunteti gravi? Ma refer asa...la cunoscuti.![]()
Eu nu am zis decat celor din familie, la serviciu, si prietenilor fff apropiati care mai mult s-au prins.

Ma intreaba mereu de ce nu pun poze cu burtica pe facebook,(inainte sa va descopar pe voi, eram mare fan, acum, am lasat-o mai moale 
 de ce nu le spun si altora si parca mi-e teama...nu stiu ce am...am zis sa treaca 3 luni si anunt... stiu ca s-ar bucura multa lume sa afle ca am bebe stiind ce mult iubesc eu copiii 
Dar parca am asa, o retinere...nu stiu de ce.
Voi ce ziceti?
 14 +  

happy_ama spune:
 Bobitza, eu una am anuntat treptat, in functie de apropiere. In principiu, cei mai putin apropiati au aflat abia dupa DT, mai mult la solicitarea sotului, care e mai secretos. Eu una as fi anuntat in gura mare din prima 
 Insa nu sunt superstitioasa de fel... Eu cred ca puterea lui Doamne Doamne de a ma ocroti este mai mare decat orice energie negativa din partea oamenilor 
EDIT: chestia asta trebuie s-o faci in timpul tau, oricum. Cand te simti tu pregatita sa spui fiecaruia 
Happy_Ama 
 20+ si 
 Eva

Delia_Rodica spune:
 Buna dimineata la pranz![]()
M-am trezit la 6 de am mancat si m-am bagat la loc in pat. Am dormit pana la ora 10. 
Mi-am facut curaj de m-am epi la sub brat si am constatat ca inca nu am sensibilitate, nu m-a deranjat 
Cat despre tigari, ma deranjeaza fumul inca, dar da, doambe ce dor mi-e de gest si de eleganta unei tigarete, de astea fumam, in mana ![]()
viitoare mamica de hocheist 
 17+ 
 Lóránd

doxy spune:
 Salutari si de la Iasi! 
Noi suntem bine, bebe misca foarte mult in ultima perioada si tot mai puternic. Acum misca undeva foarte jos.
Ne-am intors de la petrecere ieri, obositi si cu programul dat peste cap, acum trebuie sa ne revenim. ![]()
Am pus doua poze de la petrecere, una e cu burta. ![]()
Oxana, mami de 
 Rares (11.03.2009) si 
 21+ 
Letitia

doxy spune:
 Bobitza, eu am asteptat sa treaca primul trimestru apoi am spus. Initial la rude mai apropiate, apoi pe masura ce ma intalneam cu unul cu altul le dadeam vestea. ![]()
Oxana, mami de 
 Rares (11.03.2009) si 
 21+ 
Letitia

Delia_Rodica spune:
 La durerea de oase de care vorbeati ieri, incercati sa puneti sare calda, infasurata initial intr-o carpa, prosop.... poate sa ajute.
 17+ 
 Lóránd

Delia_Rodica spune:
 Bobitza, asa e, sapt 14-18 sunt in luna a patra. Scrie pe prima pagina.
 17+ 
 Lóránd