Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna dimineata!!!!

Bobitza eu asa stiu ca la 14 sapt se intra in trim 2. Felicitari . Multe lunite inainte si la termen .

Si pe mine ma tine la eco doc cam 10-15 minute. Si eu ma gandeam ca ar trebuii sa ma tina mai mult. Am inteles ca la morfo te tine intre 60 si 90 min. Eu una nu ma plictisesc ma uit intr-una la bebe si analizez fiecare particica a lui

20+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Corespondenta saptamani-luni de sarcina:

luna 4 - sapt. 14-17
luna 5 - sapt. 18-22
luna 6 - sapt. 23-27
luna 7 - sapt. 28-31
luna 8 - sapt. 32-35
luna 9 - sapt. 36-40

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Si eu am probleme cu durerea de oase si am presupus la fel ca e reumatism. Am observat ca ma doare cand se schimba vremea si cand e umiditatea sporita afara. E o durere surda, urata o simt in oase, comparativ e ca la febra musculara, cam acelas gen de durere.
Iar ca zona ma doare de la umar spre cot si chiar antebrat si ma dor si picioarele, de sus pana jos.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput

Fetelor, pe mine una ma doare piciorul stang de la cat dorm pe stanga. Ma trezesc cu el amortit...

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Puterea Ursului (antireumatic) si Gheara Dracului (antiinflamator) foloseam si eu. Una raceste alta infierbanta, alegi in functie de ce preferi caci in fond sunt pentru acelas lucru. Dar in sarcina nu stiu daca este permis.

Vineri intru si eu in luna 6.

Mergi la inceput

Eu nu respect asta cu dormitul pe stanga... dorm cum imi vine. Pe burta evidenta ca nu mai pot dormi ca ma jeneaza. Dar in rest dorm cum apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu vineri intru in luna a cincea, va invidiez pe voi care sunteti mai avansate.

M-am tot gandit l perna gravidei si cred ca o sa-mi cos, nu-mi vine sa dau 200 lei pe ea. Umplutura costa 20lei/kg, deci scap f ieftin asa.

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Doxy, iti dai seama ca nici eu nu reusesc sa raman numai pe stanga... de fel dorm pe burta...dar acum...eu deja nu imi mai gasesc locul la somn.

Fetele, eu am in fiecare noapte, intre orele 3 si 5, o pauza de somn si de zgait in tavan Sa ma tot astept la de-astea de acum incolo?

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Corespondenta saptamani-luni de sarcina:

luna 4 - sapt. 14-17
luna 5 - sapt. 18-22
luna 6 - sapt. 23-27
luna 7 - sapt. 28-31
luna 8 - sapt. 32-35
luna 9 - sapt. 36-40

Happy_Ama 20+ si Eva

Happy

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Si eu ca Oxana, dorm pe parti cum ma simt bine, mai nou nu mi-e bine pe nici o parte, din cauza pieptului. Voi purtati sutine/bustiera la somn? Ma bate gandul sa incerc, poate-mi stau tzitzi pe loc sa pot dormi si eu

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput