Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Buna dimineata!!!!

Bobitza eu asa stiu ca la 14 sapt se intra in trim 2. Felicitari . Multe lunite inainte si la termen .

Si pe mine ma tine la eco doc cam 10-15 minute. Si eu ma gandeam ca ar trebuii sa ma tina mai mult. Am inteles ca la morfo te tine intre 60 si 90 min. Eu una nu ma plictisesc ma uit intr-una la bebe si analizez fiecare particica a lui

20+
Dana

Multumesc!

14 +

Mergi la inceput

Iubitele, va rog sa imi recomandati si mie un fond de ten bun...ale mele nu mai merg deloc

Bine, dar nu Dior, ca nu prea ma lasa inima sa dau 3 mil pe el

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

Bobotza, eu ador fondul de ten de la Max Factor - Color Adapt. E in jur de 50 lei si mi se pare ca arata foarte natural pe ten.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu folosesc fond de ten dermato cosmetic. Cand Il aleg, merg la farmacie, cer mostre din ce ma intereseaza si asa le testez, pe durata unei zile, trebuie sa vad rezistenta la transfer, puterea de acoperire, daca are tendinta de uscare etc, pe fiecare ne intereseaza altceva.
Sunt farmacii unde nu vor sa dea mostre, desi primesc zeci tocmai pt asta, eu am gasit amabilitate la sesnsi blu, daca n-au avut mostra mi-au zis cand sa revin.

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

Bobitza- scuze

15+

Mergi la inceput

Dariana,

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ama si eu patesc la fel, noapte de noapte, nus`ce am dar ma trezesc si nu mai pot adormi vreo 2 ore. Sunt fleasca dimineata...

Rodica, eu nu folosesc sutiene sau bustiere noaptea. Am sani obisnuiti, nici nu sunt foarte mari dar nici mici. Port cupa B dar acum s-au mai marit. Ma dor si pe mine si ma jeneaza, dar mi-i "aranjez" si dorm mai departe.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

offf aveam si eu candva cupa B, dar au crescut f mult la mine

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu nu folosesc fond de ten, dar mi-am luat o crema
http://www.laroche-posay.com/products-treatments/Hydreane/Hydreane-BB-Cream-p7302.aspx
si o folosesc ca si fond de ten cand simt nevoia.
Imi place ff mult, dar acum am ceva probleme cu tenul (e extra uscat) si folosesc crema pe care mi-a recomandat-o Bobitza, vai am un lapsus de dimineata, de-abia reusesc sa scriu un mesaj.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, eu foloses Vitalumiere de la Chanel (e vreo 200 ron)- e mai mult o crema coloranta dar e fff bun si Extra Virgin Minerals de la body shop (e vreo 90 de ron) - e f putin mai gros. dar ambele sunt genul care nu se observa pe fata si se potrivesc f bine tenului meu uscat... Eu le alternez atunci cand se obisnuieste tenul cu unul din ele

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput