Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
diana_popa27 spune:
Buna dimineata fetele!!!
M-am trezit si eu pe la 8, am mancat si m-am culcat inapoi Mai rau am facut ca sunt si mai adormita. Maine merg si eu la morfo si abia astept .
Oxana si eu implinesc sambata 22 sapt si trec in luna a 6-a. Mi-am facut o poza ieri si m-am socat de ce mare a crescut burtica de pe o sapt pe alta. Incepe sa ma deranjeze tot mai mult noaptea da nici eu nu pot dormi numai pe stanga..am incercat cu cat am putut dar amortesc si mi s-a intamplat sa ma doara si fundul si umarul groaznic a doua zi ...eu nu cred ca totusi se poate dormi (asa cum e indicat pt o gravida 8-10 ore) doar pe o parte ... Eu inca pot si cu burta in sus ..si pe partea mea dreapta doarme sotul pe care il calaresc ca pe o perna si saracul nu se plange
Sanii culmea ca nu ma deranjeaza asa de tare .. dar eu veam bube asa ca probabil ca acum au o dimensiune rezonabila. Aveam 70-75B ..si acum probabil o fi un 85B (nu stiu ca port bustiere)
A reusit si sotul sa o simta "cu adevarat" acum doua nopti. Cred ca sughita micutza de mama focului ca era f ritmica miscarea.
Adriana Oxana ... burtici superbe si elegante
21+
viitoare mamica de
Medeea
happy_ama spune:
Oaaaa...acum am vazut si eu burticile de Adriana si Doxy!! Foaaaaaarte frumu!!!!
Happy_Ama 20+ si Eva
doxy spune:
Diana bafta maine la morfo! Si eu nu mai am rabdare pana joi.
Merci fetelor de complimente! Adriana era cealalata burtica cu poze proaspete? Ca nu mai retineam cine a zis ca o pus si am intrat pe picasa m-am uitat prin poze dar nu mi-am mai dat seama...
Ma uit acum.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia
doxy spune:
Adriana, foarte eleganta burtica. Ce frumos e sa fii o graviduta slabuta! N-am eu norocul asta. Parca in oglinda ma vad mai slaba, dar in poze ies tare labartata. Inca nu am reusit sa-mi fac o poza cu burta ca sa-mi placa si mie...
diana_popa27 spune:
Acum vroiam sa pun poza cu mine dar eu chiar m-am labartat . Eu oricum am o structura cu picioarele f f groase...eram micutza in tors ...si acum s-au dus toate.
Apropop am aflat ca am o prietena care e insarcinata in 4 luni (DP sfarsitul lui iulie). A ramas la 6 luni dupa cezariana si nu au zis nimic pana nu au stiut ca e totul in regula.
Noi am claxonat din prima zi. Nu am asteptat deloc nici macar o ora si i-am sunat pe ai mei. A doua liniuta era asa de pala ca am facut testul la o zi de intarziere.... Apoi in fiecare zi am anuntat pe cate cineva. Le-am zis tuturor prietenilor live ca vroiam sa le vad reactiile sa ma bucur si eu de ele.
21+
viitoare mamica de
Medeea
doxy spune:
Diana, nu ai pus poze cu burtica? Macar sa ne plangem una alteia de labarteli...
Eu cred ca din acest motiv am evitat sa-mi fac poze in prima sarcina si acum sincer imi pare rau. La urma urmei suntem gravide si daca nu avem noroc sa fim slabute in sarcina, asta este, nu mai vreau sa ma mai stresez aiurea, doar n-o sa ma apuc sa tin dieta acum. Asta este, eu cred ca deja am inceput sa ma declansez, caci de la o zi la alta se vede bine la cantar, iar verigheta imi joaca pe deget, deci nu e apa de vina!
doxy spune:
Olimp tu ai zis ca ai gasit iegari la H&M? Ca pe net am vazut si eu dar la magazin nu i-am vazut, ma grabeam si nu am mai intrebat. Tu unde i-ai gasit, eu m-am uitat la standul cu ciorapi de gravida...
doxy spune:
Unde ati disparut fetelor? Pranziti?
De dimineata ma calca in picioare fata asta a mea. Acum o simt jos de tot, nus`ce tot face pe acolo...
happy_ama spune:
Doxy, si bebelina mea e intr-o forfota continua! Si adineauri am mangaiat-o, mi-a dat un "sut", apoi am simtit o bataie de inima la mana!!! E prima data cand simt asta. Si nu e ca atunci cand simt bataia mea. O fi din cordon sau e moaca mea cu pieptutul pe acolo?!?!
Happy_Ama 20+ si Eva
doxy spune:
Eu suturile le-am simtit aseara, am scos un tipat ca m-a luat prin surprindere. Azi simt de parca danseaza, o fi crezand ca inca mai suntem la petrecere. M-am cam zbantuit la petrecere, am dansat, cu sarituri si miscari de fund.
Wow, e posibil sa-i simti inimioara? Ce fain!