Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
happy_ama spune:
Nu stiu sigur daca e inimioara printesei dar avand in vedere faptul ca o simt altfel decat pe a mea si e mai rapid ritmul...nu stiu ce ar mai putea fi Poate vorbesc prostii...
Happy_Ama 20+ si Eva
Bobitza_85 spune:
Foarte frumoase burticile, dragelor!
As fi pus si eu dar am telefonul la reparat iar cu actualul, din dotare...
14 +
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Acum vroiam sa pun poza cu mine dar eu chiar m-am labartat . Eu oricum am o structura cu picioarele f f groase...eram micutza in tors ...si acum s-au dus toate. Apropop am aflat ca am o prietena care e insarcinata in 4 luni (DP sfarsitul lui iulie). A ramas la 6 luni dupa cezariana si nu au zis nimic pana nu au stiut ca e totul in regula. Noi am claxonat din prima zi. Nu am asteptat deloc nici macar o ora si i-am sunat pe ai mei. A doua liniuta era asa de pala ca am facut testul la o zi de intarziere.... Apoi in fiecare zi am anuntat pe cate cineva. Le-am zis tuturor prietenilor live ca vroiam sa le vad reactiile sa ma bucur si eu de ele. 21+ viitoare mamica de Medeea |
Diana,Ce draguuuut! Ma refer la faptul ca ati anuntat pe toata lumea.Asa sunt si eu, imi place sa spun ce mi se intampla, sa impart bunele si relele cu prietenii. Doar ca avand in vedere ce mi se intamplase cu o luna inainte, cand testul a iesit pozitiv (mai vag, e adev, dar se vedeau 2 liniute) si apoi a venit ciclul...am ramas asa, cu o frica, pe care o depasesc cu greu si acum.
Dar am inteles ca pana la 3 luni e mai riscant, acum sunt sigura ca bubu meu e bine asa ca o sa mai spun si eu in stanga, dreapta
14 +
doxy spune:
Bobitza si mie mi s-a intamplat la fel cu testul. Desi au iesit 2 linii, una era rosu clar, cealalta rozie, dar era prezenta. Am citit pe net, pareri diferite... dar n-a fost sa fie. Si eu sunt genul care trambiteaza in sus si-n jos, nu prea sunt secretoasa, dar am apucat sa ma laud cu o sarcina si am pierdut-o la 7 sapt. Eu nu sunt superstitioasa, nu acest aspect m-a deranjat ci faptul ca trebuia sa dau vestea proasta, cand toti ma intrebau cum ma simt stiindu-ma gravida.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia
doxy spune:
Tocmai am dat gata o milka de 100 g. Nu m-am putut opri, de cum am bagat prima bucatica in gura ziceai ca-s in sevraj.
Delia_Rodica spune:
Eu am anuntat la serviciu, fortata de imprejurari la 7 sapt. Familia am anuntat-o cand am aflat, pe la 6 sapt 4 zile. Le-am zis la cativa prieteni apropiati, in rest sunt multi care nu stiu. Nu am simtit nevoia sa zic peste tot ci doar celor importanti din vietile noastre.
Oxana eu m-am fixat pe ciocolata Kandia, e si printre preferate.
viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd
doxy spune:
Rodica, eu m-am fixat pe ce am gasit la magazinul din colt...
Oricum, sper sa nu se mai repete...
happy_ama spune:
Pe mine deja m-a terminat spatele pe ziua de azi Si inca nu mi-a venit cererea de 6h aprobata
Happy_Ama 20+ si Eva
hadrianae spune:
Hello!
Mul#539;umesc, fetelor, pentru aprecieri.
Oxana, ce frumosi sunteti voi doi, asa, eleganti! Si termina cu prostiile, ca arati foarte bine. Cu picioare lungi si frumoase!
Evident ca ne ia o vreme tuturor sa ne obisnuim cu noul look si nu ne convine una, alta. Gasim cu siguranta de ce sa ne plangem din punctul asta de vedere, dar eu cred ca suntem toate foarte dragute, cu burtici sau cu burtoaie si important e sa ne simtim noi bine si sa ne acceptam noile forme.
Ciocolata? Hmmm... Am sertarele de la birou pline.
De anuntat, eu am vrut sa astept pana la al doilea control, sa ma asigur ca e totul ok, ca la primul era prea devreme (am fost la cateva zile dupa ce trebuia sa imi vina). Si am asteptat, doar ca atunci cand le-am spus mamei si surorii mele au inceput sa rada si mi-au zis ca stiau, ca a avut grija sotul sa le spun din ziua in care i-am zis de test. Si cand l-am intrebat cui i-a mai spus a zis ca nu, doar atat... A! si lui X... si lui Y... si tot asa...
La serviciu am spus repede prietenelor apropiate, la un moment dat sefului si de-abia acum am inceput sa ma imbrac sa se vada si ma mai intreaba lumea.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 18+
Poze
Bobitza_85 spune:
Doxy eu am o amica.
A ramas gravi acum 2 ani, a anuntat pe toata lumea si cand era prin 3 luni si ceva cred a mers la control si dr cica:" dna mergi de urgenta la Buc pt ca copilul e oprit din ev de peste 2 sapt"...
El se facea ca nu o stie, ca nu a fost la el niciodata si ii zicea ca trebuie sa faca tot ce poate sa-si salveze viata ca e grav...
Dupa toate astea, mai trebuia sa faca fata si compatimirilor celor din jur
A fost groaznic. Dar acum e gravi in 6-7 luni, o sa aiba o fetita.
Asa m-am bucurat pt ei....au trecut prin atatea incercari si acest bebe e tot ce isi doresc.
Ideea e ca experienta ei m-a speriat putin si am fost mult mai rezervata in a spune ca sunt si eu gravi.
Mami ma cearta, zice ca trag a rau, dar recunosc, nu e asta, ci doar ca am fost putin speriata.
14 +