Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
Bobitza_85 spune:
Dragelor, eu plec acasa. Sun la birou de la09:15 si ma doare burtica deja.
Fac cinste cu un fresh (ca asta avem voie) pt ca azi am vantut un ap
14 +
diana_popa27 spune:
Sigur ca daca as fi avut antecedente as fi fost poate mai precauta. Dar si asa nu sunt sigura. Noi am avut un cuplu de prieteni care ne-au anuntat tarziu ..asa ni s-a parut noua pe la 5 luni si am fost destul de suparati pt chestia asta pt ca eram f apropiati si ne vedeam f des (am observat ca s-a ingrasat dar nu puteam sa intrebam )
Chiar daca se intampla ceva oricum vrei ca prietenii sa iti fie alaturi si familia. Eu nu sunt superstitioasa de fel.
Mie personal mi s-ar fi parut un calvar sa tin secret fata de prieteni . Fata de ai mei nici nu mai vorbesc! Noi ne-am grabit ce-i drept ca nici nu fusesem la control...dar am anuntat ca a iesit testul pozitiv , ca nu am mers inca la dr dar ii mai anuntam dupa controale. Si asa am si facut ...si cand am aflat ca e fetita am sunat imd pe toata lumea sa dam vestea. Mi se pare frumos sa fie alaturi de noi prietenii si sa se bucure in acelasi timp cu noi.
PS: Adriana sotul meu e exact la fel si stiam ca nu o sa reziste mai mult de cateva ore sa tina secretul asa ca eu nu m-am mai obosit sa incerc si mi-am sunat si eu repede prietenle sa le chem la cafea sa fiu sigura ca nu afla de la altii. Noi suntem si o gasca de "vorbareti" ...daca afla unul ceva stie toata lumea in max 2 zile
21+
viitoare mamica de
Medeea
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Bravo, Bobitza!! Happy_Ama 20+ si Eva |
Happy
14 +
elfcupistrui spune:
Ei burticute dragute,am citit fiecare mesaj de-al vostru,unu nu am sarit si am zis sa va scriu sa va dau vesti bune...dar s-au dus pe apa sabetii. Plang cred ca de 3 ore,am fost la dr Suciu de la polizu,dupa ce am asteptat o groaza sa intru,tot controlul a tinut 3 minute Mi-a bagat departatoarele alea de am zis auuu din start si aveam o fata de nu mai puteam.Asa,intr-un mod grosolan,nu-l interesa ca pe mine ma durea,si chiar rau (iar eu rezist la durere). A aruncat o privire,eu initial am zis ca na,verifica si el colul,palpeaza,dar nimic.Nici secretii nu a luat.Si dupa sa imi cada cerul in cap, pana sa ma dezmeticesc eu ,ma trezesc ca imi face eco intravaginbal,cand eu maine intru in luna a5a A stat,nu exagerez, 30 de secunde ,nu a masurat nimic si asta a fost.Si dupa ,fara sa aiba analizele mele,imi zice sa nu iau vitaminele zilnic sa nu ma ingras.Am zis eu ca sunt vegetariana de 5 ani si ca nu cred ca e indicat si a zis bine,bine,de mi-a picat fata.Si toate ca toate,imi face analizele asistenta in anexa de la intrarea in cabinet,cu 5 oameni in jur care asteptau,asa ,pe scaunul de la birou,la 2 dupa-amiaza,dupa ce mancasem si luasem si vitaminele,ea imi lua sange si urina,la cererea dr Eu care deja ma asteptam sa colorez si eu caruciorul ,tot tacamul,dar nici prin cap nu imi trecea ca nici degetelele nu o sa le numere sau sa faca ce a facut.Si toata lumea ma ia ca stie el ce stie,la ce iti trebuie sa masoare ceva,ca mai are un grad si devine profesor (nu stiu exact cum se cheama ce e dansul ,nu le am cu asta)..Offf!
faith trust and pixie dust.
16+
dnapotecuta spune:
Buna ziua dragelor drage...
Sunt aici si va citesc insa prinsa cu una alta. pana la sfarsitul saptamanii trebuie sa dovedesc una alta cu casa ca sa ne putem muta. Asa ca iau cate o camera la mana la vitezele incet si tiptil ca altele nu am voie sa am si arunc ce e de aruncat si pastrez ce e de pastrat... pun in cutii etc iar la cat de talentat ma misc dureaza. O sa fim ajutatide prieteni sambata... cand e D day si nu vreau sa ridice de jos nu stiu ce si sa lase in urma rotocoale de praf. Asa ca usor usor am bagat la spalat tot ce misca prin casa si am luat la manuta toate sertarele si sertarasele... treaba e cam o treime terminata avand in vedere ca de departe provocarea suprema au fost jucariile lui V.
In rest cumintica... No-Spa-uri preventive... nani la pranz intre activitati si cam atat. Va pup pe toate si cand m-oi linisti cu toate cele revin in forta. Am inteles ca netul e deja instalat acolo unde ma mut asa ca rock on! Pupici cu balutze pe falcutze si burtici!
Alina 20+
happy_ama spune:
Of, Elf mic! De ce nu te duci tu la dr Badescu la CF2 (sau la Reg Maria)? Cred ca este exact genul de dr de care ai nevoie, calm, rabdator, grijuliu, explica...Nu am niciun interes in a-l recomanda insa dintre toti dr pe care i-am intalnit in diverse locuri, chiar imi place cel mai mult... Si eu sunt destul de sensibila
Happy_Ama 20+ si Eva
happy_ama spune:
Alina, spor la treaba, asa incet! Si te asteptam cu drag sa revii in forta!
Happy_Ama 20+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Elf draga, prin cate mai treci si tu
Alina iti doresc mult spor si te asteptam cu vesti bune
viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd
elfcupistrui spune:
Ama,am vrut sa ma duc la Baduescu,dar cand am sunat la Regina Maria mi-a zis ca dansul nu face ecografii decat de constatare a sarcinii.Acum nu stiu,am presupus ca nu mai are loc de mine sau ceva.Nu m-ai putea ajuta cu un nr direct la el?
faith trust and pixie dust.
18+