Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
olimp spune:
buna seara fetelor
oxana la h&m la raionul de gravide...
elf
alina inca putin si intri in linie dreapta...
cat despre anuntat sarcina ...eu am trecut prin toate starile
la prima sarcina am anuntat cu bucurie in toate partile ...si se opreste din evolutie , nu pot sa descriu starea si mai ales telefoanele de consolare care nu te lasau in pace sa trec mai repede peste...sa nu mai zic de intrebarile curiosilor : de de ce ? dar cum ? cand faceti altul
la a doua nu am apucat deloc , am pierdut-o in prima saptamana
acum la a treia , parintii si soacra au aflat de la inceput , prietenii apropiati la 13 saptamani cand am trecut in trimestrul doi , ceilalti pe parcurs au aflat cand m-au vazut , am cunostinte care inca nu stiu...si vineri intru in luna a 6 sea !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Elf, nici mie nu mi-a facut el eco de DT si nici pe cea de morfologie nu mi-o va face el insa e doctorul meu curant. Ala care stie evolutia si pe care il sun la 12 noaptea daca ma apuca jalea. Tu nu asta cauti, un dr care sa te stie si cu care sa nasti?
Happy_Ama 20+ si Eva
diana_popa27 spune:
Elfule imi pare rau pt ca treci prin atatea! O sa gasesti si un medic bun o sa vezi ...e timp!
Alina Bafta cu casuta cea noua. Inca putin!
Olimp te cred.. intre-adevar daca as fi avut vreo experienta neplacuta probabil ca lucrurile ar fi stat altfel.
Oxana Azi mi-am obligat sotul sa imi faca poze clare si bune ca aia de ieri nu era clara. Imd pun cateva poze si pt voi
21+
viitoare mamica de
Medeea
elfcupistrui spune:
Ama,asta cautam,doar am presupus ca este deja cu programul plin si nu mai are cum sa ma ia si pe mine in evidenta. O sa incerc atunci la el
faith trust and pixie dust.
18+
diana_popa27 spune:
Am reusit .. mi-am prins urechile prin albumul foto :)))
21+
viitoare mamica de
Medeea
happy_ama spune:
Stii ce te sfatuiesc?! Suna si fa o programare. Fara sa spui pt ce. Un control. Si odata ajunsa la el poti spune ca ti l-au recomandat niste paciente. Iti pot da si numele meu complet
Happy_Ama 20+ si Eva
olimp spune:
m-am uitat la pozele cu noile burtici...una mai frumoasa ca alta ..salutam burticile...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Am mai pus si eu 2 din saga pozelor din toaleta de la serviciu Dar eu nu am asa facute de altcineva
Olimp, tu cand te mai pozezi?
Happy_Ama 20+ si Eva