Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
Sweety4u spune:
Fetelor, m-ati dat disparuta? Din nefericire, am o veste fff proasta... Sunt in spital.
Am pierdut sarcina
Stiti ca v-am zis c am pierdut ceva lichid? Nu era pipi, cimi-a curs lichidul amniotic...
Nu prea pot vb pt ca scriu de pe telefon si e extrem de greu de scris. Va pov cand revin acasa
sanatate tuturor si sarcini usoare si la terme
17
Sweety4u spune:
Fetelor, m-ati dat disparuta? Din nefericire, am o veste fff proasta... Sunt in spital.
Am pierdut sarcina
Stiti ca v-am zis c am pierdut ceva lichid? Nu era pipi, cimi-a curs lichidul amniotic...
Nu prea pot vb pt ca scriu de pe telefon si e extrem de greu de scris. Va pov cand revin acasa
sanatate tuturor si sarcini usoare si la terme
17
Ele spune:
Vai Swetty!!!!!! Nu stiu ce sa zic...ma doare pe mine.
Eu mereu iau in calcul ca la suntem cu sarcini avansate si riscuri putine.
Sweetty, iti doresc toata puterea din lume sa treci peste si sa o iei de la cap.
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani
happy_ama spune:
Neata fetelor!
Sweety, ce sa zic?!...Nu am ce. Doar ca sufleteste toate suntem alaturi de tine, sunt convinsa! In rest, iti doresc sa ai putere si incredere in Doamne Doamne!
M-am intristat rau...
O zi usoara tuturor!
Happy_Ama 20+ si Eva
doxy spune:
Buna dimineata!
Ce veste trista! Sweety, toate gandurile mele bune le indrept spre tine! Imi pare foarte erau! Te asteptam sa vorbesti cu noi cand o sa te simti in stare.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia
paula_m spune:
Neata!!
Sweety, Doamne, ce spui tu acolo?! Cum naiba s-a intamplat asa ceva? Sa-ti dea Dumnezeu putere sa poti trece peste drama asta!!
Imi pare tare rau si suntem toate alaturi de tine, dac at eputem ajuta cu ceva, sa ne spui...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2
betty200 spune:
Sweety, draga de tine , nu putem din pacate decat sa plangem cu tine impreuna si sa avem un gand bun indreptat catre tine ... iti trimit din tot sufletul o imbratisare!
20+
bebitza
olimp spune:
swetty
nu vreau sa cred ca adevart ce spui tu , D-zeu sa te ajute si sa-ti dea putere...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
SweetyDumnezeu sa iti dea putere sa mergi mai departe
amalia tsakoniati
20+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
oanka80 spune:
sweety sunt cu tot sufletul meu alaturi de tine! putere multa sa depasesti aceste clipe ingrozitoare. e atat de nedrept...
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
18+
minune mica