Burtici cu stelute de iulie -august 2013 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
betty200 spune:
Olimp, noi cred ca ne punem pofta-n cui ... la ce delicate si finutze avem noi in burta ne-om bucura daca le-om simti noi nu sa avem pretentia sa se si vada ...
19+
bebitza
happy_ama spune:
Fetelor..
INTERZIS POFTICIOSILOR: Am pus cartofii frantuzesti ai sotului la cuptor si mie mi-am pregatit o salata italiana de-abia astept sa fie gata sa papam odata!!
Happy_Ama 20+ si Eva
olimp spune:
betty cred ca ai dreptate ...
apropo d-soara a aflat ? despre Daria ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
diana_popa27 spune:
Multumesc fetelor pt complimente .
Happy tu o sa fi clar la fel de finuta si la sfarsitul sarcinii.
Ele esti tare dragutza multumesc! Eu in poze vad cat dospesc. Acum merge burtica cu fundul meu (e dragut sotul meu si spune ca am fund de negresa :)) ) probabil de-aia mi se pare ca sunt tot mai lata ca greutatea e in limite ..5,5 kg la 21 sapt.
Eu in timp ce ma lafaiam in cada sapt trecuta am vazut cum mi s-a miscat burta ..asa de fericita am fost!!!
PS: Imi cer scuze ca mananc atatea litere si scriu asa de aiurea. Ma grabesc si scriu ca pe mess si nu verific ortografia inainte sa trimit . Ar trebui sa incep sa o fac
21+
viitoare mamica de
Medeea
happy_ama spune:
Diana
Fetelor, am papat ditamai salata!! Sunt ca un gandac cazut pe spate!!
Happy_Ama 20+ si Eva
betty200 spune:
Ama gandacel sa-ti fie de bine!
Olimp, inca nu stie d-soara pentru ca tocmai au bantuit-o in ultima vreme cateva episoade de comportamente adolescentine asa ca nu era momentul sa dublam si cu mirifica veste ... baiatul in schimb ma intreaba zilnic daca i-am spus ca cica deja il streseaza pe el ca cineva din familie nu stie ...
Apropo sa stiti ca am observat ca desi incearca sa mascheaze foarte bine, baiatul resimte un gen de gelozie, am incercat sa aduc vorba despre bebelusa cateodata, ca da din picioruse, ca nu-i convine nu stiu ce mancare etc dar el schimba subiectul rapid sau chiar pleca motivand ceva urgenta ... eu ma asteptam sa fie mai receptiv asa ca mine sau sotul la subiectul asta dar pass ... pozele de la eco rapid s-a uitat la ele si gata, nu foarte multe discutii pe marginea lor, o singura data mi-a mangaiat burtica. Am observat ca s-a bucurat ca e fetita, a zis cu mandrie ca el va fi singur cu putza intre copii dupa ce a mai punctat odata ca el se asteapta sa ne oprim dupa Daria ca deja ne-am inmultit exagerat si planeta oricum e suprapopulata (asta-i parerea lui ce sa facem ...)
19+
bebitza
happy_ama spune:
Ms, Betty
De aici de pe spate ma amuza povestirile tale. Imi imaginez ce slalom printre atituini trebuie sa faci... Cred ca e foarte greu cu adolescentii... Cat despre baiat, cred ca e normal. Barbatii relationeaza mai greu cu sarcina...d-apoi el, care nu are maturitatea suficienta.... O sa vezi ce iubita va fi cand vine!!
Happy_Ama 20+ si Eva
olimp spune:
betty se pare ca fiecare varsta are riscurile ei , daca sunt prea mici devin gelosi la imbratisari si atentie acordata celui mic , daca sunt mari au cu totul alta viziune...sti te astepti ca la o anumita varsta sa nu mai simti gelozie sau reticenta..dar se pare ca , copii tot copii raman indiferent de varsta si vor sa isi pastreze locul alocat in inima parintelui ..chear daca sunt constienti ca fiecare are particica lui ...
happy sa-ti fie de bine
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
21 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
Asa-i fetelor, se pare ca si la varsta alor mei exista gelozie, e mai rafinata e adevarat, nu chiar pe fatza dar se simte ... la urma urmei m-am pus eu in locul lor ce-as simti daca ai mei mi-ar da vestea ca o sa mai am un frate(nu-i cazul ca dpdv biologic nu se mai poate dar daca s-ar putea) ... cred ca nici mie nu mi-ar fi tot una desi am trecut de 40 ani.
19+
bebitza
olimp spune:
betty toate se vor sedimenta usor usor , pana la urma toata lumea va fi bine , oricum e diferenta mare intre copii , nu vor avea concurenta pe acceasi felie de preocupari...asta mai ales in cazul fetei
21 + Ilinca
Ilinca