Sweety, imi pare rau...sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci repede peste asta....
19+ de
merg si eu la spital acum sa incep procedurile pt a obtine concediu medical. am renuntat la concediu maternal pt ca trebuia sa cer de la director o hartie prin care sa arate ca lucrez un conditii grele, ori la mine la servici e totul in roz, colegi de gasca, directorul e painea lui Dumnezeu.
imi iau azi si hartiile cu rezultatele de la amnio, eu de la recoltarea de lichid doar am vb prin sms cu dr, m-a instiintat ca e totul bine si sa stau linistita in pat.
nu ma pot aduna deloc dupa ce am citit de sweety. il rog cu disperare atunci pe dr sa imi faca control pe masa sa verifice cu ochii lui cum se prezinta treaba, si eu am momente cand umezesc tamponul, dar f f fputin,
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
20+
minune mica
Si eu sunt prastie de cand am citit de dimineata... Iar ma apuca o groaza asa cu gandul la scurgerile pe care le am in unele dimineti...
Happy_Ama 20+ si Eva
Sweety atat de rau imi pare pt pierderea suferita! Suntem toate alaturi de tine cu sufletul . Iti doresc multa multa putere sa poti trece peste sa o poti lua de la capat!
21+
viitoare mamica de
Medeea
In mod normal, pierderea sarcinii acum ,prin pierderea de lichid, la varsta inaintata a sarcinii, adica fisurarea membranelor, se face, cel mai frecvent din cauza unor infectii.
Fac capitol nou.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2