Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Mi-a zis ca placenta mea e f joasa si e pozitionata f aproape de col. La orice contractie, e pericol de sangerare...

Da, dr m-a dezamagit...ma intreb daca ma apuca nasterea si o anunt ce face...cred ca o doare in fund!

Cat despre concediu, din pacate pana in Aprilie nu pot lua deloc (adica nu e platit) iar cel de risc am inteles ca nu se da la PFA-uri.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Maria, sa aveti pofta! Ce frumos ca va intalniti! Vreau si eu...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana si tu doar acum spui ca si prin inghet se distruge parazitul , of nu mancam cas din conngelator , barnza faramnata din congelator , salaninuta , ce bine acum ma duc casa si ma bag in congelator

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Bobitza, are dreptate Delia, sofatul este daunator pt. burtica, stiu ca tu ne-ai spus ca mergi mult si cu masina, ar fi bine sa renunti si la asta. Eu am fost azi la servi, pe la 10, am avut treaba prin oras si am condus, iar la 11.30 cand am simtit ca incepe sa ma tin burtica, am plecat acasa. In masina cand stau in dreapta, am scaunul aproape la verticala, nu suport sa stau mult in masina in pozitie normala. Referitor la perna, aveam planificat sa merg azi la Auchan, dar daca nu m-am simtit prea bine, am lasat-o pe maine.
Nici eu nu am imunitate la toxo, inainte de sarcina nu mancam nici un fel de mezel, acum sunt lesinata dupa salamul de Sibiu. Nu ma pot abtine.
Doxy, bine ca mi-ai zis ca au crenvusti la Lidl cu asa multa carne. Maine merg sa-mi cumpar. Eu i-am evitat in ultimii ani, stiam ca ai nostri sunt niste bombe.

14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

bobitza sa renunti la tocuri daca cumva mai folosesti , nu iti sunt bune , mai ales acum ..

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

21 + Ilinca
Ilinca

Olimp, sunt cu UGG-uri din Dec. Nu port tocuri, nu beau, nu fumez, nu fac sex.... sunt ca un bebelus

14 +

Mergi la inceput

bobitza mie mi-a intezis sofatul , desi imi place la nebuinie , dar acum il las doar pe sot sa o faca, noroc ca lucrez la birou si nu trebuie sa fiu legata de masina tot timpul. Imi pare rau ca situatia este de asa factura ..mai ales cu concediul

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

bobitule ai mare grija de tine

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, cu condusul m-ati ucis! mie nu mi-a zis nimeni de condus... Dar eu ca sa ajung la serviciu, de ex, ar trebui sa merg pe jos o bucata, apoi sa iau un tramvai, apoi alt tramvai/metrou, apoi iar sa merg pe jos. Oare nu e mai periculos/daunator? Ca la serviciu clar trebuie sa mai vin cateva luni

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Pt staul in masina pe scaunul din dreapta si ca sa suport 40 de min de mers la parinti, eu folosesc peri a de spete spciala, de prin real cred ca am luat-o cu multi ani inainte. E f utila, imi sta burta asa relaxata

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Betty, ai scapat de unul.
Nu mai tine in tine aceasta veste minunata! Spune-i si fetei!
Sigur va reactiona ok!

Ele, felicitari pr morfo!
Ma bucur ca e totul bine si ca ne-ai impartasit si noua cateva detalii. Chiar eram curioasa ce presupune aceasta morfologie de trim 2 de dureaza atat.

14 +

Mergi la inceput