Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Stefana, sunt mai multe feluri de cremvursti la Lidl, vezi ca trebuie sa scrie pe pachet 85%. Si am vazut ca in compozitie au vreo 70% piept de pui si pana la 85% pulpa, iar restul sunt prostiile de rigoare.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Olimp ramane risul de listeria .. dar din cate am inteles de aia e si mai greu sa te feresti ca ala chiar poate fi oriude. Eu nu m-am bagat la slaninutza de frica si de paranoia, dar pateu am inghetat si am consumat ca nu mai rezistam. Acum am vazut ca scrieti si de oua moi .. Abia ce mi-am terminat micul dejun cu doua oua nu tocmai tari Trebuie sa imi repet analiza si eu. Si eu am mancat de toate la inceputul sarcinii.

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ama nu poti solicita un sofer de la job, in afaara de faptul ca ti-e jena sef

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Andra28 felicitari pt printesa!
Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

14 +

Mergi la inceput

Nu stiam ca face rau la burtica, condusul... Eu nu prea am probleme dar dupa ce conduc intradevar am burta tare, apoi se relaxeaza... Dar prefer asa decat cu transportul in comun, nu l-am folosit de 5 ani.
Iar cu sotul ca sofer ce sa zic, mai bine conduc singura. Ma cert de fiecare data cu el si ma apuca contractiile mai rau, conduce ca nebunul. Daca ii zic sa o lase mai usor, spune ca eu exagerez...
E posibil sa si exagerez, mai ales ca sunt si eu sofer si am tendinta sa-l invat cum sa conduca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu slanina mananc destul de multa, chiar si cand mi-a fost greata o suportam cel mai bine si ouale moi sunt printre preferate

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, nu prea. Numai directorii mari au soferi. si aia numai asa, pentru deplasari in tara. Ma gandesc sa il rog pe sot dar mi-e mila de el. ar avea de strabatut 1/4 de oras in plus; el lucreaza mult mai aproape de casa. Si ar trebui sa-l si trezesc mai devreme...voi vedea...

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Da, si eu am tolerat mai bine slanina decat carnea. In primul trimestru cand imi era greata nici nu puteam sa ma uit la carne, dar cu slanina nu aveam treaba. Am mancat destul de multa, chiar si goala fara paine. Eu o tai bucati ff mici si ii pun sare si piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

bubulina super tare experienta finei tale!

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Hai mai gagici, cum sa fie interzis sofatul????

Pana la urma, e mai rau decat daca am fi bolnave...nu ai voie sa mananci, sa sofezi, sa te plimbi...poate sa fie interzis pt gravidele cu probleme, care nu se pot ridica din pat si stau doar la orizontala, dar eu nu inteleg diferenta dintre a sta pe scaun la birou si de a sta pe scaun la volan. Sa fin serioase, altele muncesc la camp pana nasc...repet, sunt gravide cu pb si pe alea le inteleg, dar nu mai generalizati...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput