Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ama draga, tu cu seful tau bun, acu i-ai mai tras si cu ochiul

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy nu asa de des , am facut pe la 12 saptamani si acum la 21 , important este ca daca apar beblele sa poata sa-mi dea tratament , eu sper sa nu fie probleme

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

BOBITZA important e ca sunteti bine , Dr ta e ciudata , de ce nu te-a chemat aseara sa te vada daca tot era de garda

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobitza sa renunti la tocuri daca cumva mai folosesti , nu iti sunt bune , mai ales acum ..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Rodica, o sa fac in asa fel incat sa fie bine. Ma voi menaja mai mult si il voi trata cu prioritate pe bebe.

Aviz si celorlalte fete...uneori credem ca suntem puternice, ca le facem pe toate, iar cand treci printr-o astfel de experienta parca te "loveste in moalele capului"...trebuie sa o lasam mai usurel.
Va pup!

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, asa am facut si eu ultima data, inainte de morfo I. cam 2 luni sunt

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Fetele care ati trecut testul cu toxoplasmoza, implicit eu, consumati mezeluri? Inainte de sarcina nu eram consumatoare de ele dar acum mi-e pofta de mor si nu stiu ce sa fac, tare mi-as satisface pofta

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp toata sarcina o sa iei Utrogestan ? , mie mi-a spus Dr Mihu ca o sa iau toata sarcina 200 mg dim si seara

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Bobita, bine ca a trecut si te-ai linistit, acum mai ramane sa te protejezi de efort si stress cateva zile. despre dr. ta ce sa zic...nu mi se pare ok atitudinea ei, mai ales ca era de garda, deci nu era necesar sa depuna un efort suplimentar sa se deplaseze la spital ptr tine.
Sa-ti iei cateva zile de concediu (chiar si de odihna)cred ca ar fi cea mai buna solutie.

Andra 18+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, eu nu pap mezeluri de fel, ca nu-mi plac. Dar cred ca poti sa cauti ceva fiert in procesul de preparare. Sau sa iti iei niste cremwursti, de pofta. De fapy asta e ideea, sa fie gatita cumva carnea

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput