Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Dalia, felicitari pentru bebelina! Ti-am raspuns

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Dana, asa scrie pe instructiuni.... Ori nu stiu eu sa ascult ...
Betty, daca stiam...am crezut ca e aceeasi marie cu alta palarie...

Printesa mea este insa foarte vioaie. Danseaza incontinuu, sughite... Am inceput sa si comunicam. Eu o mangai si vb cu ea, ea imi da cu piciorusele in mana... Am citit despre cum sa comunici cu bebe si chiar imi reuseste

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Ce frumos ati scris fetelor, asa este, sentimentul asta matern nu se prea poate descrie in cuvinte, despre cel patern nu stiu ce sa spun, in cazul meu e poate mai ciudat, acum cateva zile am fost surprinsa cand mi-a spus al meu in timp de mangaia burtica si povestea cu Daria ca o iubeste foarte mult si abia asteapta sa-i vada fatzuca si sa o tina in brate dar oricat o iubeste iubirea asta nu poate depasi niciodata ce simte pentru mine ... stie ca sunt tipuri diferite de sentimente dar daca l-ar forta cineva sa ierarhizeze clar as fi pe primul loc ... eu n-am mai zis nimic, in cazul meu, cel putin pana creste la varsta la care ia viata in piept nu este deloc asa ... ea va fi centrul atentiei si preocuparilor mele, sa-i manac io nasucul ala micut pe care ecografista nu l-a vazut!

Happy arunca si catre mine ceva linkuri despre comunicarea cu bebelusul sa pun in practica, te rog. Asa este, cu aparatul tau abia mai tarziu o sa poti auzi inimioara.

19+

bebitza

Mergi la inceput

Andra, eu daca ma gandesc numai la momentul marii intalniri, imi vine sa plang, imi explodeaza inima parca....Nu stiu cum o sa fiu atunci

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Betty, am gasit chiar aici pe site: http://www.desprecopii.com/info-id-3521-nm-Comunicarea-cu-bebelusul-din-burtica.htm Sunt mai multe articole.

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata!!
Ce faceti, burtici?
Eu mi-am trimis puiul la bunici si ma pregatesc de curatenie, desi ca de obicei nu am nici un chef.
Poate deseara mergem si la un film.

Chiar voiam sa va cert, asa de sambata dimineata...nu mai ganditi negativ, nu mai puneti raul in fata...ca asta observ ca faceti : nu mananc aia ca fac nu stiu ce boala, nu fac aia ca nu stiu ce se intampla, etc...atrageti energii negative. Daca e sa se intample ceva, o sa vedem atunci ce e de facut...o sa vedeti ca totul va fi bine si va stresati efectiv gratuit. Si partea proasta e ca stresul nu se termina odata cu nasterea, dimpotriva...se va amplifica de 1000 de ori. Asa ca relaxati-va si bucurati-va de perioada asta.
Si sa stiti ca nu e mai usor la a2a, a3a sarcina etc...ca prin aceleasi trairi trecem si nici o sarcina si nici un copil nu seamana. Doar ca poate, noi ,deja mamici, intr-adevar stim in mare ce urmeaza sa se intample, dar nu ne garanteaza nimeni, nici noua, nici voua ca totul va fi bine. Dar eu chiar incerc (uneori nu-mi reuseste nici mie- dar imi dau silinta ) sa nu pun raul inainte si sa ma gandesc ca totul e bine.
Prin urmare, vreau si eu sa ma binedispun cand va citesc, sa emanati optimism, sa fiti vesele si biendispuse si nu va mai faceti griji gratuit, ca iar vin si va cert

EDIT : de cand am scris mesajul, s-a luat curentul , m-am apucat de curatenie si acum nu se mai potriveste mesajul meu, ca ati trecut al lucruri mai frumoase..., dar nu-i nimic, ca ramane pt data viitoare cand iar va vad pesimiste si ingrijorate!!!

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Neata' burtici!

Am terminat si eu de mancat si imi beau sfertul de cafea. Ma delectez cu ce scrieti voi.
Ama trimite link-uri sa citim si noi
dalia87 felicitari pt caruciorul roz... se pare ca nici fetele nu se lasa mai prejos, ne inmultim si noi
Andra28 ai dreptate. Trebuie macar cat putem sa ne ferim. Imi pare rau pt experienta ta de la prima sarcina. A zis si Olimp cred de fata aia care statea la coada si i-a iesit pozitiv la listeria si m-am mirat ... Ma asteptam sa fie mult mai rara.
Dar are dreptate Paula . Sa fim informate dar nu panicate
Olimp functioneaza ceaiul de soc? Azi imi schimb semnatura si m-am urcat pe cantar si am cu aproape jumate de kg in plus fata de ieri si sunt tare coonfuza cum reusesc .. ca ieri am mancat numai fructe ciorbita si salata. Ma gandesc ca e apa (sper) ca si verigheta mai greu de scod in dimineata asta. Nu imi vine sa renunt la ea inca dar nici nu vreau sa mi-o taie de pe deget

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Am zis ca imi schimb semnatura si nu am facut-o. Am implinit 21

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Paula, stim ca ai dreptate per total eu una gandesc pozitiv. "Miaunarea" asta e parte din procesul de eliberare a gandurilor de orice e negativ
IERTAREEEE!!!

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

Multumesc fetelor!Am uitat sa precizez ca si misca de o saptamana si e cel mai frumos sentiment cand te gandesti ca il simti pe bebelusul tau.Eu am trecut odata pe-aici si intr-adevar cand il tii in brate simti o dragoste de nedescris pt el.Si cand e in burtica,dar cand vine afara o sa vedeti ce minunat e.Va pup!

Mergi la inceput