Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Sa stii! Eu am patit acum 2 seri o faza neplacuta. Am parcat in preajma unui magazin si cand m-am intors la masina am observat in fata mea pe trotuar, venind din sens opus, un galigan cu mana in pantaloni...nu cred ca e cazul sa dau detalii. Strada era destul de intunecata si rar mai trecea cate cineva. Primul gand mi-a fost la bebe, cum sa-l apar in caz de ceva Norocul meu ca respectivul a fugit cand m-a vazut... Am avut o senzatie atat de ciudata...nu pentru mine ci pt bebelina....

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy si eu mi-am dat seama ca reactionez altfel decat o faceam pana acum si anume o pun pe primul loc pe Ilinca , ininte cand vedeam la televizor reportaje cu copii sarmani sau abuzati imi era mila , tristete ...acum de-a dretul imi vine sa iau burta in brate si sa fug cu ea , nu vreau sa ma gandesc cum as reactiona daca i s-ar intampla ceva la Ilinca cared ca nu m-as putea controla....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia87 spune:

Buna mamicutelor,va urmaresc din umbra dar nu reusesc sa citesc tot,asa ca nu prea pot raspunde,dar ma bucur ca sunteti bine si vad ca se coloreaza tot mai multe carucioare.Acum e randul meu sa il colorez,ieri am fost la eco si o sa avem tot o fetita.Eu sunt mega fericita,fetita imi doream cel mai mult.In rest e ok,mai am contractii din cand in cand dar pt bebe rabd orice.Va pup

P.S. Happy_Ama ti-am trimis un PM,sper sa imi raspunzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Da, deja se formeaza alta gandire. Si eu ma infurii la reportaje cu avorturi, copii aruncati la gunoi, abandonati, desi stiu ca nu pot eu sa judec... Devenim leoaice

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragostea asta pe care o simtiti voi acum este infima fata de valul de iubire care te inunda in momentul cand iti vezi pentru prima data copilul. Si valul asta este unul permanent, nu mai scapi de el si nici nu vrei s-o faci. Face parte din tine, fara el nu existi, iar copilul este universul vietii tale. Si veti vedea ca suntem capabile sa iubim in mai multe feluri. Dar dragostea asta este cea mai puternica si o veti simti pentru totdeauna.

Andra 18+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna dimineata si de la mine !!!!

Dalia felicitari pt fetita
Happy sa inteleg ca acel aparat e mai bun dupa 28 saptamani? Nu ai reusit deloc sa ii auzi inimioara? Wow asa complicat este Vreau sa imi cumpar as da comanda astazi dar nu stiu cand ar ajunge. Tot am impresia ca nu il simt mai devreme parca a miscat un pic dar nu ca de obicei. Abea astept sa ma duc la doc. Joi am programare.

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata fetelor!

Happy eu ii prind inimioara cu aparatul, sa stii sa am oscilat intre cele 2 tipuri de aparate cel mai ieftin care l-ai luat tu si asta care era mai scump si am hotarat sa-l iau pe asta ca scria ca se aude inima de la 12-13 saptamani. O ascult dimineata si seara si sunt linistita, de ex. ieri iar a miscat mai putin si cred ca ma perpeleam toata daca nu o puteam asculta.

Eu aud doua tipuri de batai, unul mai clar ca un ciocan periodic (cred ca e pulsul prin cordon, asta banuiesc eu ca este si are 80-85 batai pe minut) si al doilea care suna cam asa: fuuu, fuuu, fuuu, fuu si este de fiecare data in jur de 130-140 batai pe minut si am zis ca asta-i inimioara ei pentru ca se potriveste ca nr. de batai cu ce e normal pt bebei si pt ca "fuu-l" ala apare datorita faptului ca are de trecut zgomotul si prin lichid, dupa logica mea asa pare ...

Dalia, bine-ai venit la noi in echipa prunitelor!

19+

bebitza

Mergi la inceput

dalia felicitari pentru fetita !

dana
buna dimineata ! sau mai bine zis buna amiaza !

andra ce frumos ai descris ...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

betty ce tare ! si pe mine ma batea gandul sa imi cumpar aparat dar pana la urma am renuntat la idee ...cred ca toata ziua as fi cu el dupa mine ..

happy leoaice zici , ce sa mai spun ca noi amandoi si eu si sotul sunt zodia leului ---deci mege hiper leoaca

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Dalia felicitari pt bebelina

Si eu am aceleasi sentimente legate de Bubu, el e primul in gandurile mele, dar daca la asta ma asteptam, pt ca am vazut la alte mame, pe mine surprinde reactia tatalui . Din tot comportamentul lui imi dau seama ca trece prin acelesi trairi si sentimente, il vad cum lacrimaza, se bucura, mangaie burtica, o pupa....asta mi se pare fantastic, iubirea enorma pe cate o poate emana pt noi doi, mai ales pt bb

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput