Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
olimp spune:
diana sa sti ca functioneaza , mie inca nu mi-i s-au umflat mainile si picioarele , verigheta mi-e la fel de buna ..sper sa o pot purta cat mai mult posibil ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
21 + Ilinca
Ilinca
hadrianae spune:
Salutare, fete dragi!
N-am mai scris de cateva zile. Am fost foarte aglomerata la munca si n-am mai avut timp de nimic, iar acasa cand ajung, ma ia piticul de odihnita. Acum va scriu de la munca . Am un deadline luni si nu aveam cum sa termin daca nu veneam azi... oooff. Acum am cam terminat, ma duc rapid pana-n oras sa rezolv ceva si dupa aia acasa, sa-mi recuperez copilul. Nu ca l-ar deranja sa mai stea cu baby-sitter-ul. E innebunit dupa ea. Bine, ii e si educatoare la cresa si cand ii zic ca vine acasa sa stea cu el nu mai poate de nerabdare.
V-am citit in mare, dar numai stiu ce cui vroiam sa-i spun.
Oricum, felicitari pentru colorarea carucioarelor si pentru rezultatele bune de la ecografii!
Fetele cu probleme, aveti grija de voi si totul o sa fie ok.
Va doresc un week-end frumos in continuare!
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 18+
Poze
hadrianae spune:
Am pus si eu o poza cu burtica de saptamana asta. Se pare ca toaleta de la serviciu a devenit locul predilect pentru poze.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 18+
Poze
Ele spune:
Buna fetele!
Eu sunt in zona, dar am fost cu chef de treaba. Dupa stat multe ore in picioare si aplecatul in rutina smotruielii, acum am o durere frumoase de burta+anexe.
Si nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus.
Deci stau in pat si ma uit la Dallas. (descarca sotul de pe net si ne uitam cum apar episoade noi)
Adriana frumoasa burtica. Si arati f bine.
Paula ce imi place cand vii sa ne certi.
Nici eu nu m-am umflat inca dar si dr mi-a zis ca dupa 22 sapt apare tensiunea crescuta, retinerile de apa, preeclampsia. Si sa ne luam tensiunea saptamanal.
Mi-a explicat ca Denisa nu a crescut in burtica datorita preeclampisiei si nu cum imi zisese medicul de atunci, de uter mic. Cica nu exista asa ceva. Si chiar daca avem contractii , nu asta e motivul unui bebelus mic.
Deci mi-am luat tensiunea a doua zi. Aveam 10.8.
Inca stau bine. Sper sa nu creasca iarasi la 16 in cateva saptamani.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
iul.aug2013 spune:
Deci faptul ca e tensiunea mica e bine? v-am zis ac tot ametesc si joi mi-a luat tensiunea si mi-a zis ca e mica, 10 cu 5, si de aceea ametesc. Dar nici nu am intrebat, nici nu mi-a zis daca e bine sau rau, sau tb sa fac ceva sau nu...am luat-o de buna
Si eu am facut curatenie, in momentele astea chiar ma bucur ca am numai 2 camere. M-am infipt si in jucariile lui Raul, mi-a luat 1 ora sa le sortez si sa le gasesc locul, si chiar m-am bucurat ca si bb2 e baietel ca nu mai am nici un locsor si pt papusi.
Adriana, spor la treaba...stiu si eu cum e sa ai deadline-uri si sa nu-mi ajunga timpul si sa stau in week-enduri. Frumoasa burtica ai
Fac capitol nou!!
EDIT : PAULA SUNT!!!. Am uitat ca m-am logat pt a face capitolul nou