Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

bafta, olimp!

am adaugat si eu poze cu putza si cu burtica mea de 17 sapt :)

16+

Mergi la inceput

..si am actualizat si semnatura

17+ , mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Betty ma gandesc ca de-asta se cere . Probabil ca se cere in primul trimestru si ca simptomele pot fi confundate usor (daca sunt simptome mai usoare) cu starea naturala a sarcinii (vomitat, astenie etc)si e risc mare de transmitere la fat. Mie nu mi s-a cerut.
Olimp te asteptam cu vesti bune de la pozat burtica!!!
dariana29 eu iau fier care e si cu acid folic dar spre marele meu noroc mie imi provoaca diaree acidul folic asa ca se compenseaza...mi-e mai bine decat mi-a fost vreodata d.p.a.d.v.

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Dariana, multumesc de raspuns! Eu vreau sa merg maine la Auchan, ca sa vehiculat stirea ca ar exista acolo, iar daca nu, sigur imi comand de pe net. Ce are perna ta in interior? Eu am gasit perne si la Kika, dar costau in jur de 200 lei si mi s-a parut ca ar avea un fel de particule tari.
Olimp, bafta la examinare!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Dariana, nu stiu cat ai urmarit forumul, dar eu am avut niste incidente cu sangerari abundente, dezlipire de placenta, acestea fiind precedate de scurgeri maronii netratate si ignorate de medicii mei, Acestia sunt sotii Muresan, ei lucreaza impreuna. M-am dus la ei pt ca se spunea ca sunt buni, mai ales el pe screeninguri. Iti dai seama ca dupa acest incident nu mai pot fii obiectiv vis a vis de ei, desi la 22 de sapt voi merge la el, dar si la un altul.

De Cioata am auzit si eu ca e bun, mai e Bacila si in 6 martie merg eu la un altul renumit, Budau. Despre el iti pot spune parerea mea in martie.
Nu cunosc nici eu multi medici pt ca nu m-a interesat pana acum. Am mai citit si de dr Tau Catalin.

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Delia burtica!!!!

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

ms, diana!

17+ , mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor

ne-am intors de la ecografie , suntem cu o saptamana mai mari decat varsta avem 475 gr si suntem grasune , ne-a aratat prunita in toata splendoarea ....statea cracanata catre noi.

miercuri merg la morfo la dr si lunea viitoare o repet la cealata dr macar voi sti ca e bine din doua guri

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Bobitza eu nu cred ca te plangi. Daca nici aici nu poti sa spui ce ai pe suflet atunci unde? Este adevarat ca multi considera ca te plangi aiurea dar dupa cum am mai spus mai ales noi care suntem la prima sarcina ne facem griji din orice. Asta este ne iubim prea mult bebeii si nu avem ce face este de la natura. Eu pana nu o sa il am in brate nu o sa ma linistesc. Nici cu eco 3d,4d sau chiar 6d

19+
Dana

Dana

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobitza se pare ca placenta se ridica in multe cazuri , si la mine initial era inserata mai jos , acum mi-a sppus doctorul ca s-a ridicat e pe peretele anterior si e ok , deci ai sanse mari sa se ridice.

apropo de costuri , morfologia 4D de trimestrul 2 ma costa la dr 180 ron , iar la cealata doctorita 150 ron , am intrebat sa nu ma duc ne pregatita , am mi-a spus sa ma inarmez cu rabdare ca dureaza in jur de o ora si se fac cu zicea si ele toate masuroatorile si poze 4D.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput