Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bravo, Olimp! ce draguuutz ii spui, prunitza

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

bravo Olimp!

dar acum ce fel de eco ai facut daca mai faci inca una saptamana viitoare?

19+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Olimp felicitari pt bebelina. Daca si aici ar fii eco asa ieftina cred ca numai 4d mi-as face . Nu inteleg de ce diferenta asta de pret asa mare.

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Bobitza stai tu fata calma, cum sa ma supar, n-ai vazut ca ma distram? M-a distrat tare faptul ca io chiar am aproape varsta mentionata de tine si stiu cum este cand esti mai tanar, ai impresia ca la 40 de ani se termina viata si sanatatea dar daca o sa mai vorbim o sa imi dati dreptate, cand ajungi la 40 ii vezi pe cei de 60 batrani, apoi la 60 cei de 70,80 si tot asa ... deci nu-i nici o suparare mai ales ca eu chiar ma simt f f bine din toate punctele de vedere, mai putin conditia fizica dupa care tanjesc din tot sufletul... dar aia depinde doar de mine n-am pe cine da vina, sarcina a decurs exemplar pana acum cu exceptia starilor mele de ingrijorare excesiva care mi se trag de la cap clar ca n-am motive obiective sa ma plang, chiar ma gandeam intr-o zi ca la cat sunt de dusa cu capul ce ma faceam daca bebelusa asta nu iesea la toate masuratorile exemplar sau daca aveam vreodata sangerare etc. chestii de altfel comune intr-o sarcina care evolueaza ok in majoritatea cazurilor ... Concuzia: Bobitza stai relaxata ca mi-ai fost tare draga cand ti-am citit replica respectiva ... pai n-am stabilit ca sunt mama voastra? Elful cu pistrui mi-ar putea fi lejer fiica si inca multe dintre voi ...

No chestia asta cu listeria e o treaba, daca nu-i toxo de ce saracia nu au inclus-o in analiza Torsh? Oare e mai putin probabil sa o contacteze femeile gravide sau nu-i asa periculos pt. fat chiar daca o contacteaza? Unde se face analiza asta si cum ii spune exact ca ma bate gandul desi cred ca-i cam tarziu acum la aproape 5 luni de sarcina ca nu se mai poate dierentia daca ai anticorpi dinainte sau din timpul sarcinii.

19+

bebitza

Multumesc Betty!

Eu am dat 60 ron pt analiza de listeria si mi-au scris doar: negativ. Mi-ar fi placut sa stiu daca am anticorpi dar nu am primit astfel de info.Din cate stiu eu e mai putin periculoasa decat Toxo dar daca o ai, trebuie sa iei antibiotic.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Wau Olimp mare bebitza ai, felicitari multe, multe! Daca mergi in ritmul asta in aprile e gata de nascut si ne tragi clapa la toate. Foarte bine a crescut papusica ta.

19+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Happy mi-am adus aminte ai folosit aparatu pt bebitza sa il auzi??? Cum este Vreau si eu sa imi iau gata. Mereu ma gandesc ce o face bebe. Azi nu mi sa parut ca il simt si sunt cam ingrijorata

19+
Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Dana nu suntem predispuse din cauza sarcinii . Ca exista tratament care se da in sarcina pt toate...E prob mare daca faci in primul trimestru ca e copilasul in formare si ii transmiti virusul si lui pana se formeaza placenta si la sfarsitul sarcinii ca il nasti si i-a contact cu zonele tale vesele si se poate infecta (Candida herpes genital , gonoree etc exagerez ) sau i-a contact cu laptele tau sau cu pielea ta si il poti infecta si el nu are sistem imunitar (varicele rubeola gripa TBC). NU suntem mai predispuse numai ca de dorit sa nu facem nimic si din cauza tratamentelor antibiotice.
Amenintarile astea sunt strict sa ne tina la distanta de virusi. Mai bine te feresti.
Noi care nu avem imunitate la toxo e de preferat sa nu luam acum contact cu ea (exista tratament in sarcina si am trecut de primul trimestru asa ca suntem k). Chiar daca nu am facut pana acum nu inseamna ca nu putem face doar ca e de preferat sa nu facem acum .. Uite Bobitza a facut in ultimul an .. la 28 de ani.
Betty stai linistita ca sigur nu patesti nimic. Sansele sunt extraordinar de mici . Eu cred ca la vara o sa ne punem mai multe probleme . Mai ales sa nu mancam la fast food-uri sau de pe la restaurante indoielnice. ...sandwichuri si apa din surse neverificate etc.

20+
viitoare mamica de
Medeea

Ce am facut eu Diana? La 27, nu 28, da?!

14 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

buna fetelor

ne-am intors de la ecografie , suntem cu o saptamana mai mari decat varsta avem 475 gr si suntem grasune , ne-a aratat prunita in toata splendoarea ....statea cracanata catre noi.

miercuri merg la morfo la dr si lunea viitoare o repet la cealata dr macar voi sti ca e bine din doua guri

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Felicitari OLIMP!

Pupam bebelusa !

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Olimp felicitari pt grasunica

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Fetele, apropos de Listeria:
Eram in sapt 8 si asteptam la dr cand am cunoscut o tipa tare draguta. Era in luna a-7-a si era tare supi ca luase Listeria si trebuia sa ia antibiotic.

A zis ca a facut analiza la inceputul sarcinii si era ok, a papat branza de la tarani, pe premiza ca e santoasa si cand a repetat analiza...surpriza, a iesit pozitiv.

E destul de aiurea ca am inteles ca nu simtea nmk decat asa, ca o stare de usoara raceala.

14 +

Mergi la inceput