Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
Delia_Rodica spune:
L-am sunt pe fratelo mare sa vad daca e dif intre listeria si toxo, raspuns afirmativ, mi-a dat si detalii pe care nu le pot reproduce ca nu pricep. Si de aici am ajuns sa vorbim la tel o ora, eu care urasc telefonul
viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd
happy_ama spune:
Fetelor, bebelina mea misca incontinuu de azi dimi. Si sughite Nu ar trebui sa si doarma?
Happy_Ama 19+ si Eva
happy_ama spune:
Delia, ne-a spus Paula ca sughitul e ca si cand misca numai ca simti cu o anumita frecventa intr-o anumita zona. Cel putin asta am retinut eu
Happy_Ama 19+ si Eva
happy_ama spune:
Cred ca da. Adica la mine se simte ff bine cand misca si mai ales cand loveste! Daca nu am fost de ceva vreme la shushu...e deja periculos Sughitul, sau ce cred eu ca e sughit, e ca si cand te loveste intr-un loc asa...cu un ritm anume
Happy_Ama 19+ si Eva
betty200 spune:
Bobitza stai tu fata calma, cum sa ma supar, n-ai vazut ca ma distram? M-a distrat tare faptul ca io chiar am aproape varsta mentionata de tine si stiu cum este cand esti mai tanar, ai impresia ca la 40 de ani se termina viata si sanatatea dar daca o sa mai vorbim o sa imi dati dreptate, cand ajungi la 40 ii vezi pe cei de 60 batrani, apoi la 60 cei de 70,80 si tot asa ... deci nu-i nici o suparare mai ales ca eu chiar ma simt f f bine din toate punctele de vedere, mai putin conditia fizica dupa care tanjesc din tot sufletul... dar aia depinde doar de mine n-am pe cine da vina, sarcina a decurs exemplar pana acum cu exceptia starilor mele de ingrijorare excesiva care mi se trag de la cap clar ca n-am motive obiective sa ma plang, chiar ma gandeam intr-o zi ca la cat sunt de dusa cu capul ce ma faceam daca bebelusa asta nu iesea la toate masuratorile exemplar sau daca aveam vreodata sangerare etc. chestii de altfel comune intr-o sarcina care evolueaza ok in majoritatea cazurilor ... Concuzia: Bobitza stai relaxata ca mi-ai fost tare draga cand ti-am citit replica respectiva ... pai n-am stabilit ca sunt mama voastra? Elful cu pistrui mi-ar putea fi lejer fiica si inca multe dintre voi ...
No chestia asta cu listeria e o treaba, daca nu-i toxo de ce saracia nu au inclus-o in analiza Torsh? Oare e mai putin probabil sa o contacteze femeile gravide sau nu-i asa periculos pt. fat chiar daca o contacteaza? Unde se face analiza asta si cum ii spune exact ca ma bate gandul desi cred ca-i cam tarziu acum la aproape 5 luni de sarcina ca nu se mai poate dierentia daca ai anticorpi dinainte sau din timpul sarcinii.
19+
bebitza
Delia_Rodica spune:
Am incercat si eu sa ma uit pe poze si cand am intrat se deschide la Stefana iulie august si n/am gasit cum sa dau de albumele voastre
viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd
diana_popa27 spune:
Betty ..acum iti zic ce am inteles eu, asa ca scuze daca dau informatii gresite.
La listeria nu faci anticorpi si devii imuna pe viata ca la cele din torch.
Riscul la listeria nu e mai mare in sarcina decat in alta perioada a vietii. E la fel de mare ca si la Salmonell, infectie cu E coli ,Giardioza etc ...e infectie facuta la mancare.
Nu e bine sa faci in sarcina nici una ca e risc de nastere prematura si de alte porcarii si de-aia e de preferat sa te feresti cat poti sa consumi alimente nepreparate termic. "Paza bun#259; trece primejdia rea!"
20+
viitoare mamica de
Medeea
betty200 spune:
Aha, mersi Diana, e bine de stiut ca uite eu vazand ca am anticorpi mi-am permis sa gust din orice ... sper sa nu fi acut o prostie...apropo, listeria banuiesc ca da simptome atunci cand te infectezi cu ea nu?
Diana vezi ca pe randul de sus apare ceva de genul: "altele" si daca dai click acolo iti apare cred "imagini" si acolo gasesti albumele.
19+
bebitza