Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
Ele spune:
Betty, analiza e Torch.
Si da toxoplasmoza e infectia cu Listeria. Se vede daca ai anticorpi sau nu, daca ai sau nu in momentul de fata.
Pe langa toxo, mai include: analiza pt anticorpi varicela, rubeola, herpes A (cred) si citomegalovirus.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
betty200 spune:
Multam fain Ele, asa stiam si eu, Torshul mi l-am facut regulamentar chiar inainte de testul de sarcina pozitiv si am la toate anticorpi in aara de ceva herpes la care n-am anticorpi dar medicul mi-a zis ca la ala s-ar fi mirat sa am ca se ia doar prin contact sexual si apare in general la cele care au multi parteneri.
Ama uite cum ti-a servit soarta scuza pentru trasul cu ochiul la sef ... acum daca i-ai cerut orar scurt o sa creada ca asta-i cauza pt care l-ai "curtat" atunci deci ti-ai spalat rusinea ...
19+
bebitza
Ele spune:
Betty daca ai anticorpi nu e cazul sa repeti.
Herpesul am inteles ca doar la nasterea naturala , ar crea probleme.
Editez: Betty nu cred ca se refera la acel herpes.
Eu mi-am facut analiza si aveam 3 herpesuri pe gura. Si mi-a iesit o valoarea f mare. ..chiar daca am imunitate. Nu imi amintesc sa fi avut herpesuri prin alte zone.
20 saptamani
Bobitza_85 spune:
BETTY, IUBITA MEA, NU AM VRUT SA SUNE ASA
M-am referit la faptul ca sunt burtici cu varste mai mari ca a mea si nu se plang de nimic si eu parca sunt de 80 de ani.
Te rog sa nu te superi pe mine, nu a fost nimic cu intenie!
14 +
diana_popa27 spune:
"infectii pe perioada sarcinii transmise prin alimente: listeria, toxoplasmoza, salmonela"
Eu stiu ca sunt diferite si numai la cerere se face analiza de listeria . Toxo e posibil sa fie asimptomatic dar listeria e cu simptome... de la unele usoare pana la unele f f grave.
Acum nu stiu, poate gresesc . Prea multe articole amenintatoare.
20+
viitoare mamica de
Medeea
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Betty, analiza e Torch. Si da toxoplasmoza e infectia cu Listeria. Se vede daca ai anticorpi sau nu, daca ai sau nu in momentul de fata. Pe langa toxo, mai include: analiza pt anticorpi varicela, rubeola, herpes A (cred) si citomegalovirus. Elena & Denisa (26.10.2004) 20 saptamani |
Ele, nu ma fac desteapta, dar eu stiu ca Toxo e total dif de Listeria.
Spre exemplu, pe mine de ce m-a pus sa le fac pe ambele daca inseamna acelasi lucru?
14 +
Ele spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bobitza_85
Ele, nu ma fac desteapta, dar eu stiu ca Toxo e total dif de Listeria. Spre exemplu, pe mine de ce m-a pus sa le fac pe ambele daca inseamna acelasi lucru? 14 + |
Alexandra deja m-ai bagat in ceata. Asa o fi. Si stai linsitita ca daca ma contrazici nu inseamna ca o faci pe desteapta.Plus ca mai invat ceva. Stiu ca citisem la momentul respectiv. Noo..acuma chiar sunt curioasa...ma duc sa caut.
20 saptamani
Ele spune:
Are dreptate Alexandra. Sunt 2 infectii diferite.
Probabil confuzia este creata datorita factorilor de risc, care sunt asemanatori. Sau cazuri cand la toxo ni se zice sa nu consumam lapte crud sau gama nepasteruzita, cu toate ca acestea au treaba cu listeria.
20 saptamani