Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Happy, vezi ca nu a durut?

Gandeste-te ce se bucura bubulina ta ca mami e mai relaxata, mai libera!

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Diana eu mi-am facut programare la morfo pe 20 martie si ma costa 440 ron. Cred ca depinde f mult de clinica si alte alea.
Ele u ai facut si cu dopler? pe mine ma intrebat si i-am zis cu dopler. Fara ma costa si pe mine tot 380.

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Bravo Amaaaa!

Si eu am adeverinta, dar astept sa se intoarca sefu' din concediu.

19+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, sa stii ca m-am gandit ca si asta era o varianta

Bobitza, mie mi-e asa, ca eu eram o mica vedeta a biroului, foarte activa de fel... si acum am cea mai mica incarcare pentru ca ma menajeaza. Si mai vin si cu reducere de program... I-am si zis ca ma simt aiurea pt asta si mi-a zis ca dupa ce fac bebelina sa-mi spuna mama pot sa vin sa ma afirm

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Bobitza eu nu cred ca te plangi. Daca nici aici nu poti sa spui ce ai pe suflet atunci unde? Este adevarat ca multi considera ca te plangi aiurea dar dupa cum am mai spus mai ales noi care suntem la prima sarcina ne facem griji din orice. Asta este ne iubim prea mult bebeii si nu avem ce face este de la natura. Eu pana nu o sa il am in brate nu o sa ma linistesc. Nici cu eco 3d,4d sau chiar 6d

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dana d.p.m.d.v. era un eco. Cred ca are Dopler inclus.
Si la aproape fiecare organ punea doplerul sa auzim cum bataile.

Initial la receptie la fel mi-au zis intre 350 -450. Dar la plata, mi-au zis ca e standard: 380ron.

Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani

Mergi la inceput

Happy f bine ca i-ai spus. Intr-un fel te inteleg. Mie imi este rusine sa ii spun contabilei mele de ce nu mi-a facut niste acte. De marti i-am spus sa le faca si nimik.

19+
Dana

Mergi la inceput

Ele ms am inteles. Poate cine stie voi plati si eu mai putin
Eu am plecat sa imi ridic rezultatele la secretie care stiu sigur ca au iesit prost. Acum sper sa nu fie ceva f rau .

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Am reusit sa ma programe la doc de fam pe 1 martie si pe 6 martie la un al dr ginecolog pt a-mi vreifica/schimba doctorita mea.

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Vorba lui Happy, fetelor, ma simt asa o mironosita plangacioasa...

"Toate bubele rele in fundul babei mele"

Asa ma simt...daca ma uit in urma, la fiecare capitol mi se intampla cate ceva... si frate, am 27 de ani, nu 45!
Si credeti-ma ca nu exagerez, eu chiar ma consum pt toate lucrurile care mi se intampla.
Dar parca la unele fete nu auzi nmk de rau...ori nu spun ori nu li se intampla...

Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau daca am exagerat cu vaicarelile

14 +

Bobitza ce m-am distrat cand ti-am vazut postarea ... io chiar am aproape 45 ani , ar fi cazul sa ma impacientez ?

Paula, in privinta sofatului ... cu fata am mers si in dimineata cand am nascut la spital, m-a intrebat medicul daca vreau sa tot raman sa nasc si dupa sa-mi iau copilul sa plec tot cu masina . M-a mistocarit putin e adevarat dar daca ma simteam bine ... ce vremuri ... tot asa cu fata pana la 7 luni de sarcina alergam 20 ture de stadion mare, cot la cot cu fetele care nu erau gravide, aveam un tonus si ma simteam asa bine si nu simteam ca m-ar restrictiona ceva. Bine, in contextul in care si inainte de sarcina aveam aceleasi activitati fizice, am alergat chiar si distanta de maraton (asta inainte de sarcina ...), acum cred ca as cadea ca un salam dupa 200 m de alergat...asa ca daca inainte am ost o putoare acum ma mentin tot asa ca nu ma joc cu sarcina, este riscant sa te apuci in sarcina de mari grozavii.

Fetelor listeria asta nu se depisteaza de testul ala Torsh? Daca nu este analiza separata in care se poate vedea daca ai anticorpi? Eu stiam ca listeria asta e tot una toxoplasmoza dar unii folosesc termenul asta.

19+

bebitza

Mergi la inceput