Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Doina, La multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita!

Buun , sa va pove ca am pus mana pe calc :) si nu am nici somn. Deci, bb bine merci, sus, mai mare cu 1.5saptamani, are 1600g. Colul meu are 22mm si e deschis la exterior. Bebe saracu el nu ar vrea sa iasa, sper sa-l pot eu tine.
Mi-au facut un depistaj de o proteina numita fibronectina, a carei prezenta in col inseamna nastere in max 3 saptamani. Eu nu o al, deci teoretic, bb mai sta o luna.
La clinica f buna "prise en charge", doctorita mea a trecut zilnic pe la mine sa stam la palavre si sa ma sustina. Moasa, la fel, super; o tanara pe care o chema Yohanna :). Am facut injectiile, m-au monitorizat, nu am contractii totul ok.

Am facut si vizita la anestezist. Un tip super, care mi-a facut anestezia cand m-am operat de fiere insarcina cu Maya. Prin urmare, avea chef de vorba cu mine, ca nu fac nici ei operatii pe banda la gravide :). Ei, si am aflat un lucru : in caz de cezariana se face peridurala cu mai mult produs, ca nu afecteaza bb. Anestezia generala numai in aczuri grave, de urgente vitale cand trebuie scos bb in 3 min, deoarece anestezia asta il afecteaza si pe el si de aia nu este indicat sa se faca sistematic. Asa ca daca aveti de ales, in nici un caz generala .

Duminica vine mama. I-am luat bilet de avion in catastrofa aseara. O sa stea pana pe 6 iunie :), cum era prevazut initial. Maya e in extaz, sotul si el, ca il angoasau tare noile date ale problemei :).
M-a distrat doctorita care ma tot chitaia cine are grija de Maya. In prima faza i-am zis ca e ok, avem bona, sotul (ca eu ziceam sa nu vina mama imediat), dar cand i-am zis ieri ca vine mama s-a super linistit. Ma tem ca nu m-ar fi lasat acasa altfel :).

Cam astea :).

Vicky, Printzesone and BB (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata !
Eu iar am avut insomnii !
Vicky ce bine ca ti-au dat drumul acasa !
Foarte bine ai facut ca ai chemat pe mama ta ,asa poti sa stai linistita pana cand bebe prinde puteri si se va naste cand e pregatit el ! Bine ca nu-i deschis colul decat la exterior si e lung si inchis la interior ,cu repaos la pat si grija mare sunt sigura ca vei trece peste perioada critica !
Carmen333 acelas lucru trebuie sa-l faci si tu ,sa stai la pat pana se opresc contractiile. Nu poti sa-ti iei concediu medical ?
Madd felicitari pentru bebita acrobat ! De acum incepe el sa creasca si sa vezi ca o sa se faca mai mare decat arata UM.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Neata!

Ce zi urata!!! Nu-mi place vremea asta ploioasa.
Voi merge pana la Targul de nunti, ca nu am rezolvat cu invitatiile, poate gasesc ceva.

Felicitari fetelor pentru vestile bune!

Raluca

S 30+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Mneata!

Ne-am trezit si noi (eu si tati, ca mandra doarme se pare) si acum ne bem cafeaua.
Flafi am ramas fascinata de pijamalele de pe site-ul recomandat de tine si vroiam sa te intreb ce marime ti-ai luat, deoarece nu ma pot hotari. Eu, inainte de sarcina, purtam M sau L, acum chiar nu stiu ce sa-mi iau, ca parca tu ziceai ca M-ul este mare.
Elyana - daca am auzit ceva repetandu-se in sarcina asta e "nu mai citi toate porcariile de pe net" si, din pacate, nu prea ma pot abtine, decat ca sunt mai selectiva in ultima vreme. Sper sa fiu din ce in ce mai optimista, mai ales ca azi ma simt mai bine.
Fluturash - sper ca si tu esti mai bine astazi. Oricum e foarte bine ca ai sotul deja expert in arta epilatului, eu pe al meu nu-l vad facand asa ceva, dar "never say never".
Carmen333 - relaxare maxima si tie si savureaza "cocktailul" gandindu-te ca e spre binele lui bebe, chiar daca nu-i bun la gust.
Deny - foarte buna ideea cu explicatul la ce se aude, eu nu m-as fi gandit, dar o s-o pun in practica.
Madd - felicitari pentru eco! Ma bucur ca totul e ok.
Vicky - ma bucur ca esti bine si ca te-ai reintors acasa. Cu speranta si incredere totul va decurge bine, cel putin asa incerc si eu sa ma incurajez.
Raluca1109 - si la noi ploua si e urat. Sper sa-ti gasesti modelul de invitatie care sa-ti fie pe plac.

Haideti la cafea mamici si viitoare mamici!

happy 27 + cu

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca astazi montam patutul, ca de luni schimbam luna si trimestrul si i-am zis lui tati ca trebuie sa le pregatim incet-incet, iar el se conformeaza.
Trebuie sa cumpar niste materiale pentru lenjerii si sunt confuza, deoarece pe aici am citit ca finetul nu e recomandat din cauza pufului, iar in jurul meu aud ca e foarte bun. Deci...mai vedem.
Oricum sunt bucuroasa ca prinde contur camera printesei.

happy 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Am uitat sa va spun ca astazi montam patutul, ca de luni schimbam luna si trimestrul si i-am zis lui tati ca trebuie sa le pregatim incet-incet, iar el se conformeaza.
Trebuie sa cumpar niste materiale pentru lenjerii si sunt confuza, deoarece pe aici am citit ca finetul nu e recomandat din cauza pufului, iar in jurul meu aud ca e foarte bun. Deci...mai vedem.
Oricum sunt bucuroasa ca prinde contur camera printesei.

happy 27 + cu

Felicitari! Si eu am auzit acelasi lucru despre finet.

Raluca

S 30+ Miruna

Mergi la inceput

Fetele eu am un cearceaf de pat facut din finet si dupa cateva spalari s-a dus si puful.Daca vreti sa luati scutece din finet le spalati inainte de utilizare de 2,3 ori si gata se duce si puful.

si acum29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Fetele eu am un cearceaf de pat facut din finet si dupa cateva spalari s-a dus si puful.Daca vreti sa luati scutece din finet le spalati inainte de utilizare de 2,3 ori si gata se duce si puful.

si acum29+

Ptiu, la asta nu m-am gandit, dar e super ideea. Mama zice ca lenjeriile de bumbac sau damasc ar fi cele mai bune, dar sa vad acum ce gasesc si cu ce imprimeuri.
Multam Vio de idee!

happy 27 + cu

Mergi la inceput

Iris tot damascul e mai bun pentru lenjerie ,eu mi-am facut 2 cearceafuri din finet ca mi se parea ca tin mai de cald ,eu i-am nascut iarna pe ambii copii .Tu faci cum crezi ,avand in vedere ca nastem mai pe caldura .

si acum29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna dimi! Votez si eu pt finet , am avut la fetita e super ok dupa spalare, bumbacul mi se pare prea dur.
Elyana sa stii ca si eu am inceput cu nestingul , ca si la fetita de pe la 5 luni...eu zic ca e normal si nu-mi fac probleme. Am avertizat toata familia ca nu are voie sa-mi zica ca este timp si sa-mi refuze ordinele!!! Nu am multe de facut , dar deja simt ca nu o sa fie gata la timp Am stat in spital de 4 ori dupa luna 5 cu cocktail din cauza contractiilor , asa ca mare grija fetelor, odihniti-va , tratamentul acasa nu prea functioneaza, injectii sau perfuzie sunt mai eficiente.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 23+

Mergi la inceput