Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neata! Cafea cu lapte+mic dejun!

Fluturash, sper ca esti mai bine acum. Poate ar fi bine sa-ti suni doctorul in situatii din astea.

Vicky, ma bucur ca esti acasa si ca bebe e marisor si mai dezvoltat. Sper ca asta te-a mai linistit un pic!

Madd, felicitari pt rezultatele de la morfo.

Iris, ce frumos ca amenajezi deja camera lui bebe! Spor la treaba!

Desi ieri m-am simtit mai bine, acuma dimineata m-am trezit simtindu-ma de parca m-a lovit trenul! Dureri musculare la gat si mana stanga Sper sa-mi treaca cat mai repede si durerile si raceala asta spurcata! Multumesc pentru urari fetelor Multa sanatate si voua!

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Buna dimineata foarte tarzie pentru mine Azi noapte m-am trezit pe la 1:30 si pana pe la 5 am numarat oi, vaci(sper ca nu erau cai), porci, hamsteri. Iar bebeii aveau chef de joaca, initial am zis ca i-a apucat sughitul, dar in burtica simteam ca am jacuzzi. M-am trezit la 9 pentru prima oara in muuulte luni

Felicitari pentru eco

Vicky, ma bucur ca ai venit cu vesti bune!

carmen, te acompaniez si eu la statul cu rotile in sus

De cateva zile pazesc burtica cu camera de la telefon, dar cred ca bebeii se distreaza pe seama mea. Cum incep sa filmez, cum se face liniste totala.
Am vazut un filmulet extrem pe youtube cu o burtica http://www.youtube.com/watch?v=UmsfhcABxSE si am zis neaaaa, la mine nu o sa se vada, nu sunt eu asa slabuta. Dar am zis intr-o zi sa arunc o privire sub birou la munca si am vazut cum se misca bluza.

O ora mi-a luat sa scriu mesajul asta, intre cafeluta, micul dejun si pat.

Eu inca nu imi dau seama daca ale mele (contractii) sunt dureroase sau nedureroase cert este ca se intareste (cand misca cel de jos, nu stiu ce loveste dar imediat se face pietroi, uneori e destul de inconfortabil, uneori ma mai doare si spatele, de multe ori sunt si eu de vina ca merg prea repede, stau cu vezica plina sau nu tin cont de senzatia de sete).
Luni ma duc la eco cu arabu' uuh si saptamana viitoare trebuie sa ajung sa fac testul cu glucoza

22+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dimineata si la noi,

Mcoca bine ai revenit acasa!

Felicitari fetelor cu eco bune!

Ma speriati cu starile astea, ma concentrez sa vad care sunt contractiile false,trebuie musai sa le am?

Eu, joi plec intr-o minivacanta. Acum ma simt vinovata. Daca ii dauneaza lui bebe?

Azi, cu toata vremea urata, am de gand sa ies la plimbare. Incep cu o expozitie fotografica!

Va! we frumos

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Elyana, super videoul!!! Chiar asa evident va fi mai incolo?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Doina, primeste cu intarziere un La Multi Ani si din partea mea, sa traiesti muuulti ani, sanatate tie si bebitzului din burtica ta, sa se dezvolte sanatos si sa stea pana la termen la caldurica, sa fii inconjurata de iubire, de bucurii, pace. Tot ce iti doresti sa ti implineasca

Vicky, ma bucura postarea ta, ce bine ca vine mama ta la tine si sta pana 6 iunie, atunci vei naste nu? Important bebitza sa fie bine si sa stea cat mai mult in burtica ta.

Bubu_ruza, bine ai venit printre noi. Scrie-ne mai multe mesaje scurte ca sa scapi de moderare si sa-ti vedem postarile odata cu ale noastre

Felicitari pt vestile bune de la eco, Maddie, si celelalte fete ca ieri am citit dar am uitat deja cine

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

26+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Uff la noi niingeeee, foarte tare, f des. Bine ca nu bate vantul si aerul e caldut. De maine cica nu va mai ninge si vine primavara. Sa vedem, ca si eu m-am saturat de iarna.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

26+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Deny, eu am DPN pe 4 mai. Mama trebuia sa vina inainte sa nasc sa ma ajute cu bebe mic. Acu vine cu 2 luni inainte, dar ramane si pt faza bb mic :).

Vicky, Printzesone and BB (30+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

Multumesc mult pt urari! Si eu va doresc multa sanatate si bebei sanatosi!

Vicky, ma bucur ca esti acasa si ca totul este bine.

Madd, felicitari pt vestile bune de la eco si sa stapaniti sanatosi apartamentul!

Monik, multa sanatate!

Iris, spor la amenajat camera bebelinei!

Deny, ms de urari, niciodata nu e prea tarziu :*

Noi ne-am trezit tarziu azi,11.20 :), dar ne-am si culcat tarziu ca nu mai plecau musafirii:). Am facut o mancarica de linte si niste snitele de pui si acum ma odihnesc. Maine plecam la Bucuresti, abia astept sa ma plimb.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 25s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Ufff. M-am intors de la targul de nunti. Am comandat invitatiile, a fost greu sa gasim o solutie de compromis, ca sa reiasa din invitatie ca e dublu eveniment, dar pana la urma s-a rezolvat. Am vazut ffffff multe invitatii de la mai multe firme. M-am uitat si pe cele care erau doar de botez, foarte dragute. In rest, nebunie, aglomeratie.

Raluca

S 30+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Oo Doina, plimbareala la capitala. Super

Ralu, bine ca ai rezolvar cu invitatiile! Putem sa le vedem?

Vicky, Printzesone and BB (30+)

Mergi la inceput