Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~
Raspunsuri - Pagina 11
Bubu_ruza spune:
Salutare fetelor!
Nu am mai intrat aseara ca am ajuns tarziu din Bucuresti si eram foarte obosita.
Bebelusa este bine, are 1072g, si-a dat esarfa jos si este cu 1 zi mai mare decat UM. Desi ne-am tot chinuit, nu a vrut sa stea la poze, isi tinea manutele pe fata, ba chiar la un moment dat s-a strambat la noi.
Corina,
27+ cu
raluca1109 spune:
Le pun pe picasa :)
O sa pun coperta si medalionul cu imaginea care va fi imprimat pe invitatie, in restul fundalul invitatiei va fi alb si scrisul negru.
Raluca
S 30+ Miruna
Bubu_ruza spune:
Raluca, si la mine e aceeasi chestie, merg la consultaii si eco la Regina Maria, la Dr. Popian Iona care este o super doctoirita. Acum sa vad unde ma hotarasc sa nasc.
Crina merci de informatii, eu stiam spitalul doar din trecere, nu am intrat in el.
flafi, merci si felicitari pt. planul de rezerva. Super site-ul cu pijamalute!
Merci Sorina! Draum bun!
Iris, nici eu nu mai fac fata la 8 ore de stat pe scaun asa ca am vbv. cu medicul de familie si incepand cu 4 martie raman in prenatal.
Viky, ma bucur ca sunteti bine si v-ati intors acasa.Sanatate multa!
Corina,
27+ cu
mcoca spune:
Buburuza, bine ai venit! Foarte bine ca ceri prenatal. 8h pe scaun e mult, chiar daca pe mai ridic, te plimbi etc!
Vicky, Printzesone and BB (30+)
carmen333 spune:
Pana nu simt, nu cred intr-adevar, dar am simtit-o si pe-asta: mi se parea ca nu misca bebe. Cred ca s-a odihnit si el dupa zbateri de burtica. L-am simtit abia pe la pranz.
Nu mi-a pus perfuzie la spital, nu aveam contractie cand m-a consultat. Au fost contractii seara si dimineata inainte sa merg; de fapt mergeam spre serviciu si am dat tel si cotit spre spital, ca nu mai puteam sta.
Ma ingrijoreaza ca nu mi s-a spus o cauza, nu stiu pe ce sa dau vina. Nu vream internare, medical. Mi-am cerut program redus si inteleg ca e in dezbatere la HR.
Monica, mie mi-a scris fibrom pe adeverinta sarcina pentru program redus: sarcina 27sapt. Fibrom uterin. Se recomanda program redus 6ore. Inteleg ca s-a cerut raport de la medicina muncii de fapt. A venit fisa de evaluare la serviciu. Se declara conditiile de munca si activitate. Mai nou am amenintare de nastere prematura ca diagnostic de la spital, dar dumnealor vor doar de la centru privat unde au contract!! Parca ma primea cineva in urgenta acolo!!
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen333 Pana nu simt, nu cred intr-adevar, dar am simtit-o si pe-asta: mi se parea ca nu misca bebe. Cred ca s-a odihnit si el dupa zbateri de burtica. L-am simtit abia pe la pranz. Nu mi-a pus perfuzie la spital, nu aveam contractie cand m-a consultat. Au fost contractii seara si dimineata inainte sa merg; de fapt mergeam spre serviciu si am dat tel si cotit spre spital, ca nu mai puteam sta. Ma ingrijoreaza ca nu mi s-a spus o cauza, nu stiu pe ce sa dau vina. Nu vream internare, medical. Mi-am cerut program redus si inteleg ca e in dezbatere la HR. Monica, mie mi-a scris fibrom pe adeverinta sarcina pentru program redus: sarcina 27sapt. Fibrom uterin. Se recomanda program redus 6ore. Inteleg ca s-a cerut raport de la medicina muncii de fapt. A venit fisa de evaluare la serviciu. Se declara conditiile de munca si activitate. Mai nou am amenintare de nastere prematura ca diagnostic de la spital, dar dumnealor vor doar de la centru privat unde au contract!! Parca ma primea cineva in urgenta acolo!! |
Carmen, sper sa fie ok, sa ti se aprobe reducerea de program si sa nasti la termen si fara complicatii! Imi pare rau ca treci prin asta si ca te incurca atat de mult cei de la HR!
Eu din fericire nu aveam risc si nici nu tineam neaparat sa am programul redus, dar m-am gandit ca devreme ce ginecologul mi-a recomandat asta in scris, ca ar fi dreptul meu sa-l primesc. Pana acum m-amdescurcat cu programul de 8 ore, dar mai incolo nu stiu, ca totusi incepe sa-mi creasca burtica (o sa pun poze cand o sa am ) si cred ca o sa inceapa durerile de spate. Si aseara si azi dimineata m-am resimtit un pic, pe lateral sub coaste, dar era suportabil.
Eu iti doresc inca odata mult sanatate, sa ai grija de voi si sa se ti se aprobe reducerea de program!
Eu ma simt ceva mai bine momentan si m-am pus sa fac una alta prin casa cu pauze lungi si dese
22+ cu
Hellie spune:
Vicky, ma bucur fff mult ca sunteti bine amandoua. Bravo tie ca ai chemat-o pe mama ta! Acum asteptam ca mica domnisoara sa ramana sus si sa vina la termen.
Maddi, felicitari pentru putzulica agitata ! Tu cu Mitroi vei naste?!
Buburuza, bravo ca ai luat atitudine si ai cerut prenatal!
Carmen, eu zic sa le amintesti amicilor si amicelor de la HR ca exista acea institutie numita ITM... Si poate asa se grabesc cu decizia....
Vio, te-am vazut pe picassa abia azi....arati super mamicooo....
Si toate celelate fete, sunteti chiar frumoase....o sa fim toate niste milf-uri hahahaha...
Eu sunt acasa la mami....rasfat totaaal se cheama.
Tot discut cu ea, despre cum a fost ea gravida si se pare ca seman mult cu ea...cu exceptia kg....ea a iesit din spital mai slaba cu 3 kile decat inainte sa fie gravi....deci probabil ca luase maxim 5 kile in sarcina, ceea ce la mine e imposibil deja...avand deja 7 in plus...
Ieri am purtat si eu primii blugi de gravi...pentru ca imi era ciuda ca i-am luat si nu le mai vine randul. Oricum am si eu burti acum, dar nu e din aia draguta ca a vostra, rotunjoara asa....pentru ca inca nu s-a umflat injurul buricului....dar mai am rabdare.... ce altceva sa fac?!
23+
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubu_ruza Raluca, si la mine e aceeasi chestie, merg la consultaii si eco la Regina Maria, la Dr. Popian Iona care este o super doctoirita. Acum sa vad unde ma hotarasc sa nasc. Crina merci de informatii, eu stiam spitalul doar din trecere, nu am intrat in el. flafi, merci si felicitari pt. planul de rezerva. Super site-ul cu pijamalute! Merci Sorina! Draum bun! Iris, nici eu nu mai fac fata la 8 ore de stat pe scaun asa ca am vbv. cu medicul de familie si incepand cu 4 martie raman in prenatal. Viky, ma bucur ca sunteti bine si v-ati intors acasa.Sanatate multa! Corina, 27+ cu |
Bubu_ruza, mi-am amintit ca am auzit de bine de dna doctor Luchian de la Spitalul Ploiesti. E sefa de sectie de la ginecologie, in cazul in care te razgandesti si vrei sa nasti in Ploiesti.
Raluca
S 30+ Miruna
mcoca spune:
Carmen sper sa se rezolve cu reducerea timpului.
Hellie, sa-ti fie de bine rasfatu la mama. Asa de bine e sa mai "sugem" un pic :).
Am vorbit cu vara-mea care e gineco in ro. M-a mai linistit si ea. Am mare incredere in ea. M-a distrat diferenta de optica dintre fr si ro la "repaus". In ro, stai intins in par cu perna sub fund. Aici stai in pat, sau pe fotoliu :) (ma rog, ai voie in fund).
Vicky, Printzesone and BB (30+)
Irinukaaa spune:
Seara buna vorbaretelor!
A se consemna ca astazi sunt schimbul 2, las pe altcineva sa intre la schimbul 3, bine?
M-am bucurat tare ca a aparut Mcoca in aceeasi formula 2 in 1. Tinem pumnii sa stea bb acolo la caldurica, cumintina!
Foarte bine ca vine mami sa te ajute, conteaza cu siguranta!
Sa stai cumintica in pat - sunt sigura ca vei naste la termen!
Hellie fi fara grija, va veni si momentul tau in care vei fi nevoita sa apelezi la blugii de graviduta!
Carmen333 cred si eu ca trebuie s-o iei mai usor, fara stres, alergatura... sa fie bine iti doresc si tie si bb sa stea la mami in burtica pana la termen!
Bubu_ruza bine te-ai alaturat grupului! Sa ai o sarcina usoara cu bb sanatos! Despre decizia ta cu nasterea... poate ar trebui sa mai intrebi mamici ce au nascut in Ploiesti, cu cine, cum, care cum sta treaba... eu asa as face. Bafta!
Am avut si eu dilema asta cu "unde" la prima nastere, dar se pare ca am luat decizia cea mai buna si am ramas in orasul in care locuiesc!
Felicitari pentru eco si vestile bune: Bubu_ruza, Madd!
Elyana chiar azi mi-a venit si mie ideea sa-mi filmez burtica ca are si al meu pui niste lovituri si niste miscari... o sa descarc sa vad ce-a iesit.
Cat despre filmuletul de pe youtube am crezut ca-i trucat initial, am vazut ulterior ca e cat se poate de real! Parca prea-prea.
Eu n-am prins asa miscari la prima sarcina avand doar 36S cand am nascut...
P.S. Si fi fara grija ca iti vei da tu seama care sunt contractiile dureroase, nu vei avea dubii! Astea cu intaritul burticii si senzatia de greu fac parte din cele nedureroase, restul... sa nu ai parte curand de ele iti doresc!
Criulica hai ca ai fost tare... orice relaxare si buna dispozitie a ta nu i va dauna vreodata lui bb, indiferent ca esti acasa sau pe luna! Distreaza-te ca asa-i frumos!
Unde pleci - ca n-am retinut... Distractie placuta sa ai, iti urez de acum!!!
Si nu te mai concentra atat pe contractiile alea, in loc sa te bucuri ca nu le simti... ca de avut cred ca le ai dar nu te-ai prins tu...
Doina si din partea mea un sincer "la multi ani" ca n-am apucat sa scriu - sa ai o sarcina usoara si la termen, sa fi sanatoasa sa-ti vezi puii crescand frumos!
P.S. Imi place tare poza cu Matei si numele ales pentru ei! Foarte inspirati ati fost/ sunteti!
Raluca1109 e tare draguta invitatia cel putin la exterior... am crezut ca pui si textul.
Si eco cu bb... f bine au iesit!
Am mai vazut poze noi cu tine (si bebe) Monik, Fluturash, Iris, Vio, Deny! Imi place ce am vazut, mai vrem, mai vrem!!!
Fluturash ai si tu grija de tine si bb! N-au ce cauta contractiile dureroase de la varsta asta a sarcinii!
Bravos la dl sot, asa trebuie sa faca! L-am pus si eu la sarcina trecuta... momentan nu, chiar daca mi-o vad decat prin lateral asa!
Si mie mama imi tot zicea dupa ce am nascut data trecuta "de cand te-am vazut ultima oara - cu 3 sapt inainte - am zis ca nu mai ai mult ca ti se lasase burta!" Bla-bla... eu nu cred in asta ca stiu cazuri cu burtica f lasata care a nascut programat la 39S! Deci sa ne mai lase zic eu!
Cu pipi... n-am patit-o dar nu m-as mira s-o patesc si eu cat de curand ca la ce miscari are bb asta al meu... la Patrick n-am avut asa "senzatii tari"!
Iris incanta-ne cu poze din camere bb ca ne faca placere! Sa aveti spor in continuare!
Hellie unde ti-e "tara" ta (unde stau parintii tai)?
Mony ce m-am distrat cu suflatul la puta! Pai daca nu se spala, apoi... de unde atata trandafiri maica? Poti sa suflii tu si-n iaurt!
Babisme haioase... numai ca sunt destui ce si cred in ele! Mie mi se par haioase si atat!
Hai ca v-am scris... nici scrisoarea III nu e asa lunga...
Eu am rezistat eroic si am zis ca daca am trecut de ziua de ieri cu bine in care am avut o cearta de proportii cu sotul, atunci bb meu va sta cumintel pana aproape de termen.
S-a adunat oboseala, stresul cu casa, cu parintii ce stau cu noi pana terminam casa pentru a ne ajuta si nu suntem obisnuiti... acum imi e mai bine, m-am descarcat, i-am zis ce avem pe suflet, el la fel, am plans, am stat suparata toata ziua, dar gata "ne-am racorit", ridicam capul sus si mergem inainte!
Noapte buna va doresc si weekend placut in continuare!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 30+