Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Wow, dar ati avut ceva spor azi!
Sa incep prin a va spune ca azi nu m-am simtit prea bine, abia am reusit sa merg de doua ori la toaleta la servici fiindca aveam impresia ca scap "caramida" din burtica. Am luat un No-spa si acum m-am pus in pat sa va citesc si sa ma odihnesc putin dupa ce am ajuns de la servici, am facut ordine in hainele mele de vara astfel incat sa-i fac loc hainutelor bebelusei. Am pus si sa spal rufe si astazi vom monta patutul. Chiar daca aceste lucruri ma bucura (faptul ca pregatim camera), totusi, in acelasi timp, ma sperie ca ma citit ca inainte de a naste ne apuca un sentiment de "nesting", sper sa nu fie cazul pana in mai.
Eu nu am citit acel articol, deoarece nu am vrut sa ma sperii ca si-asa sunt cam varza cu psihicul in perioada asta.
Raluca1109 - te invidiez pentru pofta de somn care zici ca o ai. Bravo si s-o tii tot asa!
Carmen1985 - m-ai cam speriat cu transmiterea infectiei de la mama la bebe chiar si prin ceza. In cazul asta cred ca o sa aplic metoda ta de tratament inainte de nastere.
Mony_omv - sa va aduca numai bucurii finutul, iar voua sa va mearga numai bine dupa aceasta pomana. Sa stii ca am mai auzit de acel obicei cu suflatul cu petala, o fi specific Moldovei de am auzit.
Bubu_ruza - bun venit si sarcina usoara in continuare. Din pacate, nu stiu ce sa te sfatuiesc cu privire la locul nasterii, poate stiu celelalte fete (sunt abia la pagina 4, poate te-au si sfatuit deja). Bafta la eco!
Monik86 - multa sanatate si sa scapi cat mai repede de raceala.
Madd - succes la morfo!
Fetele cu privire la statul pe scaun 8 ore, sa stiti ca si pe mine incepe sa ma streseze, chiar daca nimeni nu ma impiedica sa ma ridic sa fac pauza. Sper sa mai am putere 3 saptamani pana intru in prenatal.
Doina - La multi ani!!! Sanatate si fericire alaturi de familie.

Gata ca v-am invadat destul.

Sper sa ma iertati de asta.

happy 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Flafi, deci ai niste ponturi super tari! Am si comandat deja o pijama si o camasa de noapte de alaptat! . Sunt bune astea de la Vienetta, am si eu o pijama acasa primita cadou.
Eu sunt sigura ca vei naste la RM. Sigur ai un baietel curajos si ascultator si nu vei fi nevoita sa aplici plan B.

Care o fi faza cu suflatul petalei pe la putza?! Sa fie usoara ca o petala sau cum?! . Ca nu ar fi chiar bine pt. baietel sa fie usoara...nu?!

Maddi, te asteptam cu dimensiuni, impresii, etc.

Fetele, eu va las...plec peste mari si tari tocmai la 110 km de bucuresti...acasa la mami si tati.

p.s. am o pofta nebuna efectiv de tocanita de cartofi. se vede ca saptamana asta nu am mancat decat o singura data cartofi.

pup

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Iris, daca am invatat ceva in sarcina este : NU mai citi

Nu ii mai transmite ganduri d-astea... mie mi se intareste burtica daca ma gandesc la momentul nasterii, nu stiu cata legatura are, poate e pe creier, dar am incercat sa alung orice gand care poate influenta negativ.

Enjoy your nesting!

21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Dragelor, am mai intrat si eu pe ici putin.Ultimele 3 zile n-au fost cele mai grozave, ce pot spune: alaltaieri seara 3 contractii dureroase , dar nu m-am panicat caci am simtit-o pe bebetina miscand dupa.Ieri si azi mi-am incheiat munca la 12 pt ca am inceput sa am contractii nedureroase.Ieri am fost putin panicata ca nu vroia demoazela sa se miste( la un moment dat am amenintat-o chiar ca nu-i dau de mancare daca nu ma sutuie....i-am dat sa manance si spre seara m-a atentionat ca-i totul in regula).Sotul l-am ridicat la rangul de expert in epilatul inghinal Am zis sa fiu preg in caz de doamne fereste zilele astea...Si foarte important:demoazela m-a butonat intr-o zi pana m-a luat pe nepregatite si.... m-am scapat pe mine.Mi-a zis mama ca am burta foarte lasata si i-am raspuns ca-i foarte bine, daca lui bebete ii place sa stea acolo jos :).N-a mai zis nimic.Ma apuc sa citesc ce ati mai scris, sa recuperez.

23+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Fetele, eu azi am invatat multe. De vreo saptamana ma simt rau, destul de brusc, contractii dureroase si nedureroase. Azi dimineata am sunat dr si m-am prezentat la spital ca nu se mai putea. Aveam la trezire, in pat, contractii la 30sec! Dupa nospa nu s-au redus mult. Am ajuns cu greu la spital. Sunt bine, col inca lung, dar necesar blindaj de relaxante ca se poate scurta. Dopul la locul lui, copilul misca, dar e prea mic sa poata supravietui acum.
Fetele, cand aveti contractii nu stati, mergeti la medic. Exista MAgneB6, exista Gynipral, de No-spa stim deja. Eu sunt pe cocktail acum. Si daca nu merg nici astea, ma cazez la spital cu perfuzii, isi fac efectul altfel. Totul pentru ca bebe sa fie ok.
Da, contractii sunt normale, se mai intareste burta, dar mi-a zis sa incep sa numar contractiile, eu dimineata aveam 9bucati la 5min, trebuia sa merg. Oricum de aseara erau, dar nu mi-am dat seama sa merg deja.
Iris, mi-a zis o mamica de garmastan cu vreo luna inainte de nastere, ca ea a facut cezariana, bea ceaiuri sa vina lapte si in 4 zile a facut ragade. Alte prietene ale ei au folosit si au fost mai ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, multumesc pt gandurile bune. Am ajuns acasa. Repaus total si monitorizare acasa de 3 ori pe sapt. Pe 12 am morfo si vizita de luna a 8-a.

Revin cu detalii cand instalez laptopul ca nu mi place sa scriu de pe taleta, tel.

Va pup pe toate.

Vicky, Printzesone and BB (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Vicky, ma bucur ca ai dat semn de viata. Ne bucuram ca sunteti bine, si sa fie tot asa pana la capat.
Carmen333 si tie la fel

Noi suntem bine, sper
Vinerea viitoare avem programare la ginec, abia asteeept!
Azi am realizat ca nu mi-am vazut bebitza de 1 luna si juma. Asa mi-e dor sa o revad.
Daca nu erau miscarile ei active ce le simt zilnic, uneori si noaptea, era sa ma bag in boale cu gandurile negre. Ma linistesc mult miscarile ei, mai vorbim cu ea, ea ne raspunde, ii lamuresc de fiecare data ce fac(ce mananc, ce se aude, ce face tati, ce treblaluieste mami, la zgomote puternice ea e activa, probabil o sperie ori ne intreaba ce se aude, ori ii place, oricum ii explic. La muzica clasica ea se linisteste).
Am mai pus 2 poze, cu burtica, acum seara facute

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

26+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Gata..m-am intors de la eco..toate bune..doar ca e mai mic cu 4 zile decat um..are 514 gr..si e un acrobat si jum..Ne-a aratat si putzica in toata splendoarea ne-a facut cu mana, a scos limba..ma bucur ca a stat la partea de masuratori bine..IR-urile a zis ca sunt bune...si nu are fular..ceea ce e ok..Cert e ca pe final se plictisise de dna dr si a inceput sa se mute dintr-o parte in alta.. noroc ca terminase masuratorile..

Buburuza, bine ai venit si sper ca si tu ai vesti bune!
Iris, sper ca esti ok acum..
Carmen, sper din suflet sa mearga cocktailul de acasa, sa nu trebuiasca sa stai la spital..

va puup!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Flafi, deci ai niste ponturi super tari! Am si comandat deja o pijama si o camasa de noapte de alaptat! . Sunt bune astea de la Vienetta, am si eu o pijama acasa primita cadou.
Eu sunt sigura ca vei naste la RM. Sigur ai un baietel curajos si ascultator si nu vei fi nevoita sa aplici plan B.

Care o fi faza cu suflatul petalei pe la putza?! Sa fie usoara ca o petala sau cum?! . Ca nu ar fi chiar bine pt. baietel sa fie usoara...nu?!

Maddi, te asteptam cu dimensiuni, impresii, etc.

Fetele, eu va las...plec peste mari si tari tocmai la 110 km de bucuresti...acasa la mami si tati.

p.s. am o pofta nebuna efectiv de tocanita de cartofi. se vede ca saptamana asta nu am mancat decat o singura data cartofi.

pup

23+

Din ce mi s-a explicat ar fi vorba de mirosuri, sa miroasa frumos ca un trandafir. Trebuia sa il suflu la putza si la subrat.

28+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

La multi ani, Doina! Multa sanatate si fericire iti doresc!

Vicky, ma bucur sa te "revad". Sper ca te-ai mai linistit si va decurge totul bine.

Noapte buna tuturor!

28+
Edy

Mergi la inceput