Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~
Raspunsuri - Pagina 7
Bubu_ruza spune:
La multi ani, Doina! Multa sanatate tie si lui BB, fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, sa ai sarcina si nastere usoara. Sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi!
Multumesc VIOIKA! Daca ma voi decide sa nasc in Bucuresti, as putea sa stau la matusa mea. Oricum, ai dreptate, nu vreau sa ma mai gandesc la asta acum ca ma apuca iara ..
MONIK, merci si iti doresc sa scapi de raceala cat mai repede si sa nu te chinuie prea tare .
Acum va las, plec la Bucuresti, la eco sa vad ce face BB. Am foarte multi fluturasi in stomac, sper sa fie bine
Va si revin diseara sa va spun cum a fost la eco.
Corina,
27+ cu
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubu_ruza La multi ani, Doina! Multa sanatate tie si lui BB, fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, sa ai sarcina si nastere usoara. Sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi! Multumesc VIOIKA! Daca ma voi decide sa nasc in Bucuresti, as putea sa stau la matusa mea. Oricum, ai dreptate, nu vreau sa ma mai gandesc la asta acum ca ma apuca iara .. MONIK, merci si iti doresc sa scapi de raceala cat mai repede si sa nu te chinuie prea tare . Acum va las, plec la Bucuresti, la eco sa vad ce face BB. Am foarte multi fluturasi in stomac, sper sa fie bine Va si revin diseara sa va spun cum a fost la eco. Corina, 27+ cu |
Bun-venit!
Si eu tot la Elias voi naste, dar inca nu am vazut cum arata spitalul. Merg la consultatii si eco la cabinetul doctoritei de la privat. La ce doctor esti?
Raluca
S 30+ Miruna
crina27 spune:
Va spun eu cum e la Elias. si eu tot acolo voi naste! spitalul e super curat si cu reguli uneori prea sticte. nu va ganditi ca e lux. nu! sunt doar reconditionate. nu stiu cum sunt toaletele, insa saloanele si holurile sunt ok, curate. personalul....spagar la maxim, dar cred k asta e peste tot ca doar asa i-am invatat! pe bebe il tin numai infasat cat timp stam in spital. ni-l aduc in salon si dak dorim putem merge si noi in vizita la el :)
25+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
flafi spune:
Sa avem un capitol cu vesti bune
Bubu_ruza bine ai venit, sarcina usoara! bafta la eco.
Madi- bafta la morfo, te asteptam cu vesti bune!
Vicky- cum mai esti?
Noi am vorbit cu al doilea medic si am stabilit in caz de urgenta vom merge la Giulesti, daca totul e ok voi naste la 37 saptamani la Regina Maria. Imi doresc foarte mult bebelul sa fie langa mine, sotul sa aiba acces la el. Intre timp pregatesc si bagajul de spital, caruia nu i-am dat atentie pana acum ca nu era cazul.
Ah.. si am comandat pe net pijamalute de alaptat pe un site vienettasecret.ro sunt dragalase.
29+ cu Vlad Alexandru
sorinacicos spune:
Buna dragi burtici!
Deny - imi cer scuze ca nu am inteles bine in legatura cu alocatia si indemnizatia. Doamne ajuta ca decizia pe care o veti lua sa fie cea mai buna pentru toti trei.
Doina - LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi!
Felicitari Madd pentru noua casa! Si bafta la morfo! Asteptam vesti.
Asteptam vesti si de la Vicky. Cand poti scrie-ne cum sunteti. Ma gandesc la voi.
Legat de nastere ... la prima sarcina ma asteptam sa nasc cu cezariana din cauza ochelarilor si a dioptriilor mari pe care le am. Dar cei de aici nici nu au vrut sa auda de asa ceva. Am nascut natural si a fost totul ok. Sper sa fie la fel si de data asta. Nu mi-e frica de nastere. Nici nu ma prea gandesc la cum va fi. O sa vad atunci ce si cum. Nu cred ca are rost sa ma stresez de pe acum. Singurul lucru care ma ingrijoreaza putin e ca ma bazam pe mama sa vina aici vreo 2 sau 3 saptamani pe cand voi naste si nu cred ca o sa mai poata veni din cauza unor probleme de sanatate. Si daca sotul va fi plecat pe 2 zile si pe mine ma apuca contractiile habar nu am cu cine o sa imi las baiatul si nu am cine sa ma duca la spital (e la 50 km de noi).
Eu incep sa fac bagajele ca maine dimineata la 5 plecam.
tuturor si sa auzim numai de bine.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 26+ Carla Denisa
sorinacicos spune:
Buburuza - bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Te asteptam cu vesti de la eco.
Monik - multa sanatate. Sa te faci bine cat mai repede
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 26+ Carla Denisa
flafi spune:
Felicitari pentru casutele noi, parca am vazut la Madi si Monika.
Apropo de nastere: eu mi-am dorit foarte mult sa nasc natural, eram pregatita psihic pentrua sta. Acum trebuie sa ma adaptez la ideea de cezariana.
Imi este inca greu de acceptat ideea de cezariana pentru simplul motiv ca nu are cine sa ma ajute, poate sotul va putea cateva zile, dar mai mult de atat nu se va putea rupe de servi.
dar vom gasi solutii si pentru acest aspect :)
29+ cu Vlad Alexandru
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina27 Va spun eu cum e la Elias. si eu tot acolo voi naste! spitalul e super curat si cu reguli uneori prea sticte. nu va ganditi ca e lux. nu! sunt doar reconditionate. nu stiu cum sunt toaletele, insa saloanele si holurile sunt ok, curate. personalul....spagar la maxim, dar cred k asta e peste tot ca doar asa i-am invatat! pe bebe il tin numai infasat cat timp stam in spital. ni-l aduc in salon si dak dorim putem merge si noi in vizita la el :) 25+ Rares Bogdan "Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc." |
E bine de stiut.
Mersi!
Raluca
S 30+ Miruna
Kabecka spune:
Bubu_ruza, bine ai venit !
Flafi, f dragut site-ul cu camasute. Am si eu 2 de genul, pe care le-am folosit in spital. Acasa mai putin pt ca eu ma simt mai bine in pantaloni si maiou.
Sa stii ca nici eu nu am avut ajutor la primul copil decat sotul. Dar m-am descurcat, operatia nu mi-a facut probleme.
Madd, te asteptam cu vesti!
Sorina, drum bun!
VIOIKA76 spune:
Sorina drum bun !
Buburuza te asteptam cu vesti bune de la eco la fel ca si pe Madd !
Flafi ma bucur ca ti-ai aranjat si cu planul de rezerva ,eu ma rog sa fie totul in regula si sa nasti la RM asa cum iti doresti !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum29+