Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~
Raspunsuri - Pagina 19
cita_ralu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Simcri- felicitari pt organizare, este foarte bine ca se poate Hellie- poate vor crede ca l-a adus barza Ralu- foarte frumoase sa le porti cu placere Doina- unde mi-au placut mie: h&m, c&a si la kiabi ce am vazut pe site ca nu am fost acolo. Dar am zis potol cu hainutele ca am luat deja prea multe. La c&a am gasit in we la reduceri sutiene de alaptat bumbac 2 la 25 lei, mi s-a parut foarte bine. Am mai luat bodyuri si alte seturi frumoSe, iar sotul doar jucarii. Si ca sa pun mot la tot duminica seara am vazut ca pe miniprix.ro era reducere 50% la totpt copii, asa ca am mai bagat un shopping online la ei si am luat si de acolo hainute, bodyuri, parurite, mda ... si o geaca... pt ca era frumoasa sunt curioasa cum or fi cand mi-or ajunge acasa. In rest lucrez de acasa de 2 saptamani doar la intalniri ma deplasez. E mai bine, asa ca sunt super zen. Iar de la 1 martie hr-ita mi-a zis ca bagam medical. In rest am fost la nenea gine - am vazut frumosul printisor, a ramas cu cordonul doar o data , e foarte bine , nu ne-a facut masuratori dar a zis peste 2 saptamani ne vedem in nou si le face atunci. Constat ca e mai dificil sa intru de acasa pe forum sa scriu decat de la birou, dar va citesc, sunt aici. Acum vreau sa fac amandine, astept sa se elibereze sotul sa mearga la cumparaturi, ca eu cred ca voi cocheta cu un somnic :) la fete 29+ cu Vlad Alexandru |
25 + Matei Gabriel
Madd11ee spune:
Hellie, la mine a inceput sa creasca...nu e mare burtica..dar se vede..mai ales ca eu imi iau toate hainele mulate pe care le am :)
Mi-am luat si tricouri cu mesaje ca sa se vada:)
Oricum, ma bucur ca in afara de pantaloni/blugi de burtosica nu mi-am luat alte cele marimi mai mari..ca nu e cazul..inca imi port hainele de dinainte..Am vazut ca la rochii si la tricourile stramte in zona pieptului mi-au mai ramas unele mici, dar in rest e ok..
Oricum, am observat ca am inceput sa imi iau pozitia de gravi..scot burta in fata
Flafi, ma bucur ca esti acasa si esti mai zen..ai nevoie de asta..
Lily, frumos tare tortuletul..
Eu am reusit sa pun poze cu bebe pe picassa..saptamana viitoare pun si cu burtica..
Hellie, eu nu stiu daca sa ma grabesc cu semnarea contractului de la medlife..m-am inscris la cursul lor pt perioada 1-4 aprilie si ma gandeam sa semnez atunci..Oare o fi tarziu?!
23+
doina_1984 spune:
Flafi, brandurile astea sunt si in Cta :(. Ma bucur ca sunteti bine amandoi.
iris, imi place setul pe care ti l-ai luat. Transportul cat este?
Deny, bafta la eco. Te asteptam cu vesti bune.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 25s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Hellie spune:
Maddie, eu ma duc sa-l semnez pana in 1 Martie ca mi-a zis tipa aia de la vanzari ca in cazul in care pica faza cu subventia de la Casa de sanatate, e posibil ca Medlife-ul "sa fie dragut" cu pacientele care aveau deja contractul semnat pana in 1.03 (se presupune ca din 1.03 ar intra in vigoare noua lege a sanatatii prin care se taie subventia respectiva).
Oricum, ca si tine, si eu mi-am recalculat bugetul de nastere luand in seama pretul intreg fara nicio subventie...ca sa ma obisnuiesc pana in iunie cu suma imensa. Eu zic ca ajungem la 9000 RON daca facem cezariana...ca ma gandesc ca sigur ii voi face dulcelului niste teste din acelea recomandate de ei, plus doamne fereste poate imi mai trebuie mie cate una-alta pe acolo. Asa ca ne obisnuim cu 9000...suma rotunda....
Flafi, la ce C&A ai gasit tu chestii de gravi dragute? Eu am fost la Sun Plaza si avea fix 3 blugi (toti masura 34...adica departe de ce imi trebuie mie) si doua-trei bluze urate ca noaptea.
23+
Madd11ee spune:
Eu tocmai de asta nu mai stiu ce sa fac, Hellie..Ma refer la a semna mai repede sau nu..Eu am vb cu tipa de la vanzari la o saptamana dupa tine si nu a mai pomenit nimic de a fi dragut medlife-ul..ci ca garanteaza pastrarea, indifierent ce, a pretului de pe site pana pe 31 mai..Pactic, e dragut cu cele care nasc pana atunci..Mi-a zis si de posibilitatea de a plati rate fixe pentru a nu simti atat de tare costul..ma gandeam la asta, sincera sa fiu..sa nu dau toti banii o data..mai ales ca urmeaza si mutarea..etc..
23+
criulica spune:
Buna dragelor,
Intru si eu repejor de pe telefon sa va povestesc o intamplare de azi. E vorba de comentariul unui barbat de la un magazin de articole ptr gravide, un om care intra in contact cu destule femei de genul meu.
Am fost sa achizitionez ciorapii de zbor si in urma masuratorilor ma incadrez la nr 3 in partea de jos si 4 in partea de sus. M-a intrebat in ce luna sunt si cat am luat in sarcina si cand a auzit( 12 kile) m-a intrebat cat mai am de gand sa iau pana la sfarsit. Lumea asta s-a nesimtit in asa hal incat isi permite orice. Am fost atat de socata incat nu am avut vorbele la mine si mi-e ciuda, merita pus la punct cel putin sa nu mai comenteze aiurea pe viitor:(((
Va pup si revin mai incolo de pe calculator
26+
Monik86 spune:
citat din mesajul lui criulica Buna dragelor, Intru si eu repejor de pe telefon sa va povestesc o intamplare de azi. E vorba de comentariul unui barbat de la un magazin de articole ptr gravide, un om care intra in contact cu destule femei de genul meu. Am fost sa achizitionez ciorapii de zbor si in urma masuratorilor ma incadrez la nr 3 in partea de jos si 4 in partea de sus. M-a intrebat in ce luna sunt si cat am luat in sarcina si cand a auzit( 12 kile) m-a intrebat cat mai am de gand sa iau pana la sfarsit. Lumea asta s-a nesimtit in asa hal incat isi permite orice. Am fost atat de socata incat nu am avut vorbele la mine si mi-e ciuda, merita pus la punct cel putin sa nu mai comenteze aiurea pe viitor:((( Va pup si revin mai incolo de pe calculator 26+ |
Nesimtit putin spus! Unii se baga in seama si-si dau cu parerea numai asa din lipsa de ocupatie! Si pe mine ma enerveaza. Dar n-ai cu cine, niste tarani!
Nu te enerva Da-l in saracie, ca mai mult nu-l duce capul!
22+ cu
crina27 spune:
Fetelor, am citit un pic la buburuze :) Doamne, prin ce emotii trec fetele de acolo!!a aparut prima buburuza :) abia astept sa ajungem si noi in ultimele sapt :) si sa apara primele ciresele :)
In rest, noi suntem bine, am acumulat 9kg :d bebe e miscator, mai ales seara...durerile de spate sunt prezente tot timpul, statul la birou ma termina.Maine avem eco, abia ast sa-mi vad gandacelul, cu care comunic in fiecare moment si care pare ca e mereu acolo sa ma asculte :)
pooop
25+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
flafi spune:
Criulia - nenea ala e un nesimtit, ma uit la cei din jur si marea majoritate se simte "obligata" sa faca remarci legate de corpul nostru, ca si cum acum totul este permis, sa depaseasca limitele bunului simt, dar foarte putini ar face-o in sens invers : sa fie amabili, sa ajute realmente. Acum gandeste-te ca omul este un frustrat si lasa-l in plata Domnului.
Hellie num-am uitat la hainute gravidoase la c&-a ca nu am mai avut nevoie in ultimul timp, doar sutienele le vazusem. Sorry
Madi abia astept sa iti vad burtica!
Madi, Hellie daca nu ati semnat deja inseamna ca mediciivostri sunt si la stat? Unde? Scuze ca nu am retinut.
30+ cu Vlad Alexandru
Monik86 spune:
citat din mesajul lui flafi Simcri- felicitari pt organizare, este foarte bine ca se poate Hellie- poate vor crede ca l-a adus barza Ralu- foarte frumoase sa le porti cu placere Doina- unde mi-au placut mie: h&m, c&a si la kiabi ce am vazut pe site ca nu am fost acolo. Dar am zis potol cu hainutele ca am luat deja prea multe. La c&a am gasit in we la reduceri sutiene de alaptat bumbac 2 la 25 lei, mi s-a parut foarte bine. Am mai luat bodyuri si alte seturi frumoSe, iar sotul doar jucarii. Si ca sa pun mot la tot duminica seara am vazut ca pe miniprix.ro era reducere 50% la totpt copii, asa ca am mai bagat un shopping online la ei si am luat si de acolo hainute, bodyuri, parurite, mda ... si o geaca... pt ca era frumoasa sunt curioasa cum or fi cand mi-or ajunge acasa. In rest lucrez de acasa de 2 saptamani doar la intalniri ma deplasez. E mai bine, asa ca sunt super zen. Iar de la 1 martie hr-ita mi-a zis ca bagam medical. In rest am fost la nenea gine - am vazut frumosul printisor, a ramas cu cordonul doar o data , e foarte bine , nu ne-a facut masuratori dar a zis peste 2 saptamani ne vedem in nou si le face atunci. Constat ca e mai dificil sa intru de acasa pe forum sa scriu decat de la birou, dar va citesc, sunt aici. Acum vreau sa fac amandine, astept sa se elibereze sotul sa mearga la cumparaturi, ca eu cred ca voi cocheta cu un somnic :) la fete 29+ cu Vlad Alexandru |
Spor la amandine! Poate ne pui si poze ca sa salivam un pic
22+ cu