Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~
Raspunsuri - Pagina 18
Iris1211 spune:
Eu folosesc ulei de argan din gama Mayam pentru tenul meu care este foarte uscat. Asa mi-a recomandat cosmeticiana pentru ten, iar pentru burtica mi l-a recomandat pe cel de migdale.Nu stiu insa daca se mai pot "repara" vergeturile aparute.
Am pus poza pe picasa cu patutul Andei.
Intre timp mi-am comandat si de pe site-ul recomandat de Flafi un set format din camasa de noapte si halat.
http://www.vienettasecret.ro/produse/2090481355.jpg
Va place?
Astept acum sa ma sune doamna de acolo sa verificam impreuna marimea.
pupici
happy 28 + cu
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Am intrat repede sa va salut ca sa nu ma dati disparuta Nu am reusit sa citesc din urma (chiar daca ati scris putin) pt ca aseara ne-am intors de la capitala si acum am de facut mancare, curat etc. Trebuie sa-mi reintru in ritm
Am cautat hainute de bebei prin Bucuresti dar n-am gasit nimic deosebit fata de ce se gaseste la noi. La Next erau mai frumoase dar si scumpppeee
Sper ca toate sunteti bine
O zi frumoasa!
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 25s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
cita_ralu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 Eu folosesc ulei de argan din gama Mayam pentru tenul meu care este foarte uscat. Asa mi-a recomandat cosmeticiana pentru ten, iar pentru burtica mi l-a recomandat pe cel de migdale.Nu stiu insa daca se mai pot "repara" vergeturile aparute. Am pus poza pe picasa cu patutul Andei. Intre timp mi-am comandat si de pe site-ul recomandat de Flafi un set format din camasa de noapte si halat. http://www.vienettasecret.ro/produse/2090481355.jpg Va place? Astept acum sa ma sune doamna de acolo sa verificam impreuna marimea. pupici happy 28 + cu |
da da place place
abia astept sa-mi iau si eu cateceva de acolo, sunt super ok preturile, sa ne tii la curent pls
25 + Matei Gabriel
Hellie spune:
Buna fetelor!
Maddie, deci gata, a inceput expansiunea burticoasa?. si la mine: si ieri si azi m-am imbracat la birou cu pantaloni de gravi si cu camasa larga.
Elyana, nici eu nu cred ca ai ce le face vinisoarelor acelea mai ales daca sunt un inceput de vergeturi. Ata ete.
Simcri draga mea, cand spui 2 luni jumate cu bebe mi se rupe inima. Dar ce sa-i faci, daca asta este viata?! Vroiam sa te rog: stii cumva care e limita maxima a tensiunii arteriale la gravi peste care ar trebui sa mergem la doctor? (eu am avut si sambata si duminica 13/8; puls 90 si duminica 120; sa ma ingrijorez?).
Eu faze comice inca nu am avut in legatura cu burta. Dar sigur voi avea pentru ca am o serie de barfitoare in bloc care inca nu stiu ca sunt gravi (fiind iarna-haine groase si eu neavand cine stie ce burtica)...abia astept sa le vad prin aprilie-mai cu gura cascata .
23+
lillyas spune:
M-am uitat si eu pe site, dar haba n-am avut ca au produse special pentru mamici. Ochii mei n-au "batut" pana in dreapta, la sectiunea respectiva. Abia astept sa ne spui cum sunt. Vreau sa iau si eu, dar am probleme cu marimea.
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 Eu folosesc ulei de argan din gama Mayam pentru tenul meu care este foarte uscat. Asa mi-a recomandat cosmeticiana pentru ten, iar pentru burtica mi l-a recomandat pe cel de migdale.Nu stiu insa daca se mai pot "repara" vergeturile aparute. Am pus poza pe picasa cu patutul Andei. Intre timp mi-am comandat si de pe site-ul recomandat de Flafi un set format din camasa de noapte si halat. http://www.vienettasecret.ro/produse/2090481355.jpg Va place? Astept acum sa ma sune doamna de acolo sa verificam impreuna marimea. pupici happy 28 + cu |
28+
lillyas spune:
Referitor la tort: coloranti alimentari pasta si diferite forme pentru decupat am luat de pe lumea basmelor.ro. Se pot folosi si formele pentru biscuiti care exista prin oras.
Pasta de zahar o fac dupa reteta Adrianei Nicoleta.
In ultimul timp, am facut un blat de amandina, fie alb, fie cu cacao, pentru ca se insiropeaza foarte bine si are o tinuta buna. Cremele des utilizate sunt: de iaurt cu frisca si fructe (e racoroasa, nu-i gretoasa deloc), de ciocolata a d-nei Carmen Spantu (iese tare bunaaaa, parca ar fi finetti/ nutela) si crema de vanilie cu frisca, numita si crema chantilly.
28+
flafi spune:
Simcri- felicitari pt organizare, este foarte bine ca se poate
Hellie- poate vor crede ca l-a adus barza
Ralu- foarte frumoase sa le porti cu placere
Doina- unde mi-au placut mie: h&m, c&a si la kiabi ce am vazut pe site ca nu am fost acolo. Dar am zis potol cu hainutele ca am luat deja prea multe. La c&a am gasit in we la reduceri sutiene de alaptat bumbac 2 la 25 lei, mi s-a parut foarte bine. Am mai luat bodyuri si alte seturi frumoSe, iar sotul doar jucarii. Si ca sa pun mot la tot duminica seara am vazut ca pe miniprix.ro era reducere 50% la totpt copii, asa ca am mai bagat un shopping online la ei si am luat si de acolo hainute, bodyuri, parurite, mda ... si o geaca... pt ca era frumoasa sunt curioasa cum or fi cand mi-or ajunge acasa.
In rest lucrez de acasa de 2 saptamani doar la intalniri ma deplasez. E mai bine, asa ca sunt super zen. Iar de la 1 martie hr-ita mi-a zis ca bagam medical.
In rest am fost la nenea gine - am vazut frumosul printisor, a ramas cu cordonul doar o data , e foarte bine , nu ne-a facut masuratori dar a zis peste 2 saptamani ne vedem in nou si le face atunci.
Constat ca e mai dificil sa intru de acasa pe forum sa scriu decat de la birou, dar va citesc, sunt aici.
Acum vreau sa fac amandine, astept sa se elibereze sotul sa mearga la cumparaturi, ca eu cred ca voi cocheta cu un somnic :)
la fete
29+ cu Vlad Alexandru
Iris1211 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lillyas M-am uitat si eu pe site, dar haba n-am avut ca au produse special pentru mamici. Ochii mei n-au "batut" pana in dreapta, la sectiunea respectiva. Abia astept sa ne spui cum sunt. Vreau sa iau si eu, dar am probleme cu marimea.
28+ |
M-a sunat doamna respectiva mai inainte si mi-a spus ca la 1.75 m inaltime si 76 kg marimea L este buna. Maine se pare ca-mi va ajunge coletul si atunci va voi anunta daca imi e ok marimea.
Mi-a mai spus ca e din bumbac tratat si ca nu va intra la apa.
Ma duc la nani un pic.
happy 28 + cu
Hellie spune:
Flafi, bravo printisorului ca si-a mai dat jos din fular! O fi simtit ca vine primavara.
Si da, desigur ca daca barfitoarele mele insista cu intrebari pe tema "unde e burtica/de ce nu e burtica" o sa le zic ca tatal copilului e barzoi.
Mi-a venit si mie comanda de la Vienetta dar inca nu am desfacut-o pentru ca sunt la birou si nu vreau sa ma expun cu camasa de noapte de alaptat pe aci.
23+