Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~
Raspunsuri - Pagina 17
Madd11ee spune:
Neata fetelor..
Si pe mine ma omoara vremea...Sunt meteosensibila..asa ca am o durere de cap crunta..si o stare asa proastaa..
Pe mine ma doare burtica..imi creste..si cred eu destul de repede..si simt cum ma dor muschii..ligamentele..Iar dimineata ma trimite bebe la toaleta...deja s-a invatat, daca nu ma duc repede, incepe sa loveasca de simt ca urmeaza sa fac pe mine...cred ca ii ia din loc
Elyana, imi pare rau ca ai arsuri..din fericire nu am avut pana acum..Eu sunt tot cu balonarea..care e si mai rea, pentru ca acum mai am dureri si de la cum creste burta..Dar de cand mi-a zis dr de carbune medicinal..il iau de fiecare data si ma ajuta..nu in totalitate, dar e o imbunatatire..
Mai am si eu dureri de spate de la statul la birou..cred ca nu o sa scap de ele..
Mony, la mine e opusul..intrebarea lor e "Unde-l tii?" pentru ca li se pare prea micuta burta..cu toate ca eu zic ca nu mai e asa de mica..sunt curioasa cum o sa fie mai incolo..
Eu mi-am dat seama ca de gand am mancat sanatos(salate, iaurt, fructe) am mai pus 1 kg..deci bifez 9 kg..asa ca azi mi-am luat cartofi
Fluturash, Flafi, Vicky, mai dati cate un semn..sa stim ca sunteti ok..
Va pup!
23+
paulinio spune:
Si la mine sunt intrebari cu "cat mai vii???"
pe care eu le interpretez ca sunt deja maaaaaaaare si ca ar trebui sa stau acasa. Sau poate doar eu interpretez asa.
Daca tot am program scurt eu incerc sa merg pana la jumatatea lui aprilie, cand voi fi in 34 saptamani.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+
Iris1211 spune:
Buna dimi!
Azi am dormit si noi mai mult (sunt in a doua zi de CO, dar maine revin la serv), dar asta noapte iar am numarat oi vreo 2 ore. Mi-era o ciuda de numa', dar ....asta e.
Ieri m-a durut si pe mine spatele si noada rau, dar m-am si invartit vreo 6 ore in bucatarie pentru o fasole cu afumatura si un drob cu ciuperci, deci nu mare lucru, dar...in noul ritm.
Azi imi propusesem sa mai merg prin oras, dar la noi..ninge si masina e la sot, deci azi program de relax.
Raluca1109 - succes cu HR-ul!
Lillyas - esti priceputa la torturi. Bravo!Off, mi-ai facut pofta de ceva dulce. Cred ca o sa prestez si eu, daca scap de lenea ce-o am acum.
Fetelor eu v-am zis ca la arsuri le dau un mar si trece. Sper sa ma tina asa pana la final, ca pana acum nu am luat nicio pastiluta.
Mony - sunt bestiali unii cat de insistenti sunt sa te serveasca. Si soacra mea are tendinta sa ma indoape cu de toate, dar eu zic stop si gata.
Fluturash - te asteptam cu noutati.
Multumesc de sfaturile cu privire la aparatori. M-ati mai lamurit intr-o problema. Intre timp, mi-a zis verisoara mea ca-mi da ea pompa de san electrica, sterilizatorul si incalzitorul de biberoane daca voi avea nevoie.
pupici
happy 28 + cu
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Si noi suntem 2 somnoroase ne trezim dupa 10. Aici ninge iar...Bianca m-a intrebat daca nu o sa mai vina soarele vreodata,s-a saturat si ea de frig si zapada.
Fetele cu arsuri , eu mi-am luat gaviscon sirop si ma impac f bine cu el. E cam scarbos cand il bei dar trece imediat senzatia si-si face repede efectul. E permis in sarcina ,sper sa va ajute. Eu ma lupt cu balonarea iar , o bucatica daca mananc ma umflu ingrozitor, ma doare toata zona de sub coaste. Joi ma duc la dr mea si o intreb daca imi da ceva pt asta.
O zi buna sa avem !
Mami de Bianca 07.05.2008 si 23+
simcri spune:
Buna dimineata
Va invit la o cana de ceai de ceapa, stiu nu suna apetisantdar aromatizat e chiar gustos, dar incerc sa scap de tusea ramasa dupa griposenie.
In sfarsit s-a oprit ninsoarea dupa 3 zile, sper sa nu se puna din nou.
In rest noutati nu prea avem, am reusit cat de cat sa organizez spatiul, am reusit sa mut si cabinetul intr-o parte a casei, asa nu voi fi nevoita sa ma deplasez tinand cont ca eu la 2 luni jumate a le lui bebe trebe sa ma intorc la munca, fiind in aceeasi cladire va fi mai usor sa fug sa vad ce se mai intampla, si daca am reusit si cu organizarea am luat si patutul evolutiv pe care il vroiam iar cel umbrela va ramane pentru deplasari sau ca tarc.
In rest cu somnul sunt in pom, pe langa insomnii cand reusesc sa adorm ma trezesc din cauza durerilor nici nu mai stiu pe ce parte sa stau, dar ma incurajez ca mai e putin...
O zi frumoasa va doresc
Monik86 spune:
Buna fetele!
Noi la birou, acusi papam de pranz. Din pacate azi nu mai e la fel de frumos afara ca si ieri, e un pic mai frig si de dimineata ploua. Acum e innorat. Azi sigur nu mai mancam inghetata
Lilyas, super frumos tortul.
Pentru arsuri o prietena graviduta de a mea ia Rennie. Nu stiu sa va spun din proprie experienta daca e bun sau nu, dar ei se pare ca ii face bine.
Si eu aveam ieri picioarele umflate si ma dure un pic spatele. Am stat un pic mai mult la birou decat de obicei si cand am ajuns acasa m-am pus sa fac paine cu ou. Saracul barbatumiu se simtea rau Si am facut eu Cum duminica noapte n-am dormit prea bine, azinoapte am dormit bustean
Si eu am patit vreo doua faze haioase:
Una cu o vecina mai in varsta care nu stia ca sunt gravida si l-a intrebat pe al meu daca m-am ingrasat
Si inca una cu o clienta proaspata mamica, careia ii povesteam ca si eu trebuie sa nasc in iunie, si ea ma intreaba cum e primul trimestru Greu cu matematica asta A mai fost un coleg de lucru de-a lui barbatumiu, care cand al meu s-a laudat ca eram gravida in 6 sapt (sau ceva de genul), a zis ca inseamna ca trebuie sa nasc in februarie Doamne fereste!
Simcri, insanatosire grabnica! Flafi, FLuturas, Vicky, mai asteptam vesti de la voi, cand puteti intra!
22+ cu
Elyana spune:
Legat de arsuri, testez cate idei:
- Mancare cu cat mai putine grasimi, mai ales seara
- Ultima masa undeva la 1 ora inainte de a ma baga in pat la orizontala
- Fara alimente care cresc aciditate
- Portii mici
Wish me luck!
Tocmai mi-a adus curierul o sticluta de ulei de argan, abia astept sa il incerc. Momentan mai am niste ulei de grau cu care ma dau dimineata (uneori si seara daca nu sunt prea ). Voua v-au aparut vergeturi pana acum? Eu am observat pe laterale in talie niste vinisoare sparte, vreo 4-5, au cativa milimetri, ce sa le fac?
22+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
paulinio spune:
Nu prea cred ca ai ce sa le faci.
Eu nu m-am dat cu nimic pana acum. Sarcina trecuta am fost mai silitoare... n-am avut vergeturi deloc din urma sarcinii
Sarcina asta abia acum am inceput sa ma dau cu ulei de avogado.
Oricum uleiul de argan e f bun... citeam si eu despre el dar mi s-a parut prea scump.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+
Elyana spune:
Eu am gasit pe voucher la jumatate de pret ca altfel nici eu nu ma bagam la el
http://www.groupon.ro/deals/national/DermArgan/17710456?nlp=&CID=RO_CRM_1_0_0_53&a=1923
Inca mai e valabil, dar in cazul in care comandati, alegeti varianta de 60ml ca eu am platit pt 80ml si m-au sunat sa imi spuna ca nu mai au pe stoc
22+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
DenyAnd spune:
Salutare
Venim si noi la apel
Suntem bine, nimic nou deocamdata, dar intr-o ora avem programare la eco, pt doppler, o sa ne revedem bebitza, sper sa ne dea poze si video scurte(asa scrie in lista de preturi ca sunt incluse si ele).
Am emotii maaari de o luna si jumatate nu mi-am vazut fetita
Am emotii mari si pt ca saptamana asta urmeaza sa fac si analizele de sapt 27, vineri am programare la gineco, (sper sa nu ma puna sa fac si testul ala de glucoza), si apoi saptamana viitoare incep injectiile clexane.
Si la noi vremea e nasoala, se topeste zapada, fara soare, e ud si noroi si apa ma face sa stau in casa.
Si a mea imi da suturi si ma trezeste din somn cand am vezica plina.
Ieri noaptea mi s-a intamplat ceva nou cu burtica. Dormeam eu taaare bine si pe la vreo 4-5 dimi ma trezeste bebitza facand bicicleta pe stomacul meu. Eu credeam ca iar am alunecat pe burta somnoroasa fiind nu-mi dadeam seama, o deranja ca apas pe ea, dar de unde, dupa am schimbat o gramada de pozitii, nema, tot bicicleta imi face. M-am trezit la 5 si am papat. Cu toate ca mie nu mi-era foame. Ma culc inapoi, e liniste, si apoi iar incepe, ma bag in bratele la tati ca sa lipesc burtica de el ca poate asa se linistete, s-a linistit pt o ora cred, ca am adormit iar, si dupa, iar face bicicleta. La ora 8. Loviturile ei cam puternice, m-au ddistrat sa o simt asa de puternic, dar totodata m-au si ingrijorat de ce este asa de agitata ca eu seara trecuta nu facusem nimic nou. O fi deranjat-o ce visam? tot felul de vise fantastice, as face un film din ele. Si toata ziua(ieri) a fost foarte activa, imi dadea lovituri puternice de mai sa iasa prin piele. Spre seara s-a linsitit. La cat de puternica e, zic eu ca e baiat.
Om vedea la nastere. Important sanatoasa/sanatos sa fie.
Va doresc o zi frumoasa.
Revin mai tarziu
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
26+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s