Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~
Raspunsuri - Pagina 16
raluca1109 spune:
Paulinio, mie mi se aplica o lege speciala -un statut. Am 29 de zile cuvenite pentru anul in curs, nu am nicio zi de recuperat. Da, mi s-au calculat zilele de CO pe 4 luni, nu mi-au pus la calcul concediul de maternitate. Ma voi duce maine sa vorbesc cu colegii de la HR.
Mersi mult!
Raluca
S 31+ Miruna
ionelu spune:
Buna seara, burtici! Eu sunt o mamica de la Mai-Iunie 2012 si indraznesc sa va deranjez cu cateva produse pe care le am la vanzare. Sunt in stare impecabila, ca noi. Ma puteti contacta pe PM sau pe mercador. Sunt din Bucuresti :)
http://mercador.ro/oferta/vand-carucior-premium-maxi-cosi-mura-3-IDvSda.html
http://mercador.ro/oferta/vand-balansoar-electric-bright-starts-ingenuity-portable-swing-IDvQ86.html
http://mercador.ro/oferta/vand-carusel-tiny-love-tiny-princess-mobile-IDvQ68.html
Multumesc, sarcina usoara in continuare si multa sanatate voua si puiutilor!
lillyas spune:
Offf.. ma doare spatele si ma dor calcaiele, dar am terminat tortul cu Winnie pentru nepotica.
Nu-i asa profi, dar eu sunt multumita de el.
27+
Hellie spune:
Vio, da, asa voi face, o sa vb cu doctora. Ma duc miercuri sa semnez contractul la medlife si poate dau si de doctora pe acolo sa vb cu ea.
Lyly, tres jolie tortul. Chiar dragut si cred eu ca si delicios.
Vicky, mai intra si mai tine-ne la curent cu starea ta. Si tu, Flafi la fel.
23+
cita_ralu spune:
Buna dimi,
Oau ce putin ati scris si inca nimeni la cafea?
Ce faceti fetelor? ?
Eu bine, papam micul dejun de la serv aseara a fost mama la noi, nu venise deloc de cand ne-am mutat cu chirie in decembrie, i-a placut tare mult l-a pandit pe bebe la tot pasul sa il simta si bebe a renuntat la rusine si i-a dat cateva .
Va fetele sa avem o zi frumoasa
24 + Matei Gabriel
duduta190578 spune:
Neata fetelor,va invit eu la o cafeluta!
Lily,tortul e super,sa ne dezvalui reteta!Ai forme pentru decoruri?Ma intereseaza mai mult ce creme faci.
28+
Elyana spune:
Neata!
fluturashh, da-ne vesti!!
Eu ma lupt cu arsurile, m-au trezit azi noapte din somn si acum vad ca iar au inceput... Tre sa fiu mai atenta ce, cat si cand mananc
22+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
paulinio spune:
Elyana daca gasesti remediul la arsuri sa ma anunti si pe mine. Am crize zilnice. Daca e rau rau... ajung si la voma :(
Ma gandeam sa incerc carbune medicinal... n-am luat nimic pana acum pentru asta.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+
mony_omv spune:
Neatza, fetele.
Elyana, imi pare rau ca ai arsuri. Din pacate si eu am daca ma intind linistita in ainapat, dar iau Rennie si ma ajuta mult.
Frumos tortul, felicitari!
Fluturash, Carmen, Vicky, va imbratisam!
Am patit aseara o faza faina: am intrat intr-un magazin unde se vand paine si lactate, la care vanzatoarea de la lapte scoate de sub tejghea un pachet de biscuiti glazurati si spune "Serviti". Eu foarte mirata ii multumesc si spun "Nu doresc, multumesc", la care ea " Luati, va rog, sa nu aveti probleme", dar zic eu "Nu am probleme, pofte", la care ea :"Serios, luati".
Pe de alta parte colegii de pe la munca cu care nu ma intalnesc zilnic cand ma vad se uita asa cu mila/compasiune si ma intreaba "Cum te simti?"
E mare butica, dar fazele astea mi se par super funny.
Mi-am propus sa intru in concediu de la 1 aprilie. O sa am atunci 34 de saptamani.
Va pup pe toate
29+
Edy
Kabecka spune:
Chiar asa fetele, pe unde sunteti?
Eu ieri am avut o zi oribila, m-am simtit cam rau, nu mai puteam sa stau pe scaun...m-a durut tare noada si burtica s-a cam intarit si ea...
M-au durut si picioarele, zici ca eram batuta.
Azi sunt un pic mai ok.
Cred ca si vremea asta e de vina. Zici ca am 108 ani...
Ma bate si pe mine gandul sa mai scurtez din program, mai ales ca eu pot lucra si de acasa. Sa vedem...
Lily, tortul arata suuuper. Esti profesionista!
Restul fetelor sper ca sunteti bine toate! Haideti la apel!