Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~
Raspunsuri - Pagina 15
Iris1211 spune:
Paulinio, Raluca1109 se refera la concediul de odihna, care, din cate am inteles eu, il va lua inainte de a intra in prenatal.
Eu am 21 zile CO/an, iar aferent perioadei lucrate de la 01.01-15.03 am 4 zile de CO.
Am dreptate Raluca?
happy 28 + cu
VIOIKA76 spune:
Hellie mie mi-a zis gineco sa-mi iau tensiunea (o iau cand imi aduc aminte cu toate ca mi-am cumparat un aparat) si in cazul in care ajunge la 14 sa-l sun ,mai incearca mai multe masuratori si daca se repeta eu zic sa-l suni pe medic. Eu de cate ori am luat-o numai 95 cu ceva am avut-o ,eu credeam ca am tensiune ,da' de unde..
Eu aparatorile nu am avut curaj sa le bag la masina deci nu stiu cum s-ar fi comportat ,doar la mana le spalam.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum29+
Monik86 spune:
Buna fetele!
Am revenit si eu la birou astazi, dupa scurta pauza de odihna. Din fericire ma simt mai bine acum, desi azinoapte am dormit destul de prost. Foarte activa bebelusa am avut in weekend
La noi in Timi e foarte frumos azi si e si cald! Daca ar fi toate zilele de luni asa poate as prinde si eu drag de ele Sper ca ramane vremea asa si vine mult asteptata primavara. Sub pretextul platii unei facturi, am facut o scurta plimbare azi si am trecut si prin centru, care e deja impanzit de martisoare Si nu ne-am putut abtine si ne-am luat si o inghetata mica
Vicky si Fluturash sper sa auzim numai de bine de la voi!
22+ cu
lillyas spune:
Crina,tricouri/bluze cu mesaje eu am gasit la Waikiki. In mall-ul din Craiova doar ei au haine de gravide.
Citat: |
citat din mesajul lui crina27 Madd11 te rog din suflet sa-mi zici si mie unde a gasit bluzite cu mesaje ca eu am cautat o gramada, dar nimic.....pooop 25+ Rares Bogdan "Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc." |
27+
crina27 spune:
MS, miercuri e zi de shopping pt bebe si abia astept sa-mi iau si eu cateva bluzitze:)
25+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Madd11ee spune:
Buna fetelor..
Crina, tot la Waikiki am gasit si eu..mi-am luat tricouri..sunt dragute..dar au si altele..
In rest, nimic nou pe la mine..
Va puup!
23+
crina27 spune:
Ms. mi s-a facut pofta de cumparaturi :))
25+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
raluca1109 spune:
citat din mesajul lui paulinio Raluca, pai cum au ajuns ei la 10 zile??? Vezi ca am mai avut cateva pagini discutii pe tema asta... concediul de maternitate (cele 126 zile =4 luni) trebuie incluse in calculul pentru zilele de concediu aferente acestui an. Daca uita, le poti aduce aminte. Iris (parca) s-a luptat pe tema asta si a avut castig de cauza la HR. Avem pe mailul comun si detalii legislative de sotul unei "colege" de aici. Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+ |
Ok. O sa citesc acolo. Mersi
Raluca
S 31+ Miruna
raluca1109 spune:
citat din mesajul lui Iris1211 Paulinio, Raluca1109 se refera la concediul de odihna, care, din cate am inteles eu, il va lua inainte de a intra in prenatal. Eu am 21 zile CO/an, iar aferent perioadei lucrate de la 01.01-15.03 am 4 zile de CO. Am dreptate Raluca? happy 28 + cu |
Da Iris, le voi lua inainte de prenatal. Deci as mai avea dreptul la zile CO dupa terminarea concediului de maternitate?
Raluca
S 31+ Miruna
paulinio spune:
Raluca, putem reluat discutia, nu-i o problema din punctul meu de vedere.
Tu cum de ai 29 de zile pe an? Atatea sunt in fiecare an sau mai ai tu recuperari de anul trecut?
Ideea era ca concediul de maternitate se include in calculul zilele "lucrate".
Si eu mi le voi lua inainte... si sunt cam 16 zile din cele 24 la care am dreptul anual. Asta pentru se pun si lunile de concediu de maternitate.
N-am ideea cum poti ajunge la 10... de aceea eram curioasa.
Ia intreaba cum au calculat?
Normal ar trebui cam 8/12*29=19
Deci "lucrate" ar fi 8 luni... deci pot fi chiar si 9 daca ajungi cu concediul de maternitate in septembrie.
La cum ai formulat tu, sigur nu au pus si lunile de concediul de maternitate in calcul.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+